Vojna akademija?

Gimnazija ne radi lekarski.
U mojoj grupi je bilo 25 ljudi (20 muskih i 5 zena) za ostale ne znam.
Jel znas ti sta radi komisija?

- - - - - - - - - -

Grupa ostaje 2 dana, u petak nije pozivan niko, mi koji smo dosli u sredu uvece smo razduzili opremu i rekli su da nova grupa dolazi u nedelju uvece.
Druže, kakva pitanja budu na testu znanja/kulture? Koliko ih bude?

- - - - - - - - - -

Neka je sa srecom! Javi sta si uradio. Nadam se da ce i mene uskoro pozvati za vazduhoplovstvo. :D

Hvala, brate :). Javljam šta god da bude :)

ono sto bih mogao da dam kao informaciju koju nam je juce preneo domazet (on je zaduzen za primanje na kadetskoj sluzbi) posle 6 grupe male su sanse da ce svi koji prodju zdravstveni, a idu za "kopnene" jedinice proci jer svi oni koji su pali za pilota ponovo rade lekarsi za ostale smerove, i jos izgleda da su smanjili broj pilota na 5 (tu nisam 100% siguran) tako da ce sa njima koji su "visak" popuniti ostale smerove. Sto se tice prolaza kod nas koji nismo za pilote od nas 23 koji smo dosli na lekarski dvojica su pala na psihotestu,a u grupi pre troje. Sto se tice lekarskog koji je bio juce trojica su pala i dvojica poslata na dodatne analize na vma. Granica ce biti po mom proracunu 64 jer toliko je nasa grupa imala prosecno. Svi koji su prosli vidimo se u septembru. Ja sam prosao na smer vojnomasinsko inzenjerstvo.

ono sto bih mogao da dam kao informaciju koju nam je juce preneo domazet (on je zaduzen za primanje na kadetskoj sluzbi) posle 6 grupe male su sanse da ce svi koji prodju zdravstveni, a idu za "kopnene" jedinice proci jer svi oni koji su pali za pilota ponovo rade lekarsi za ostale smerove, i jos izgleda da su smanjili broj pilota na 5 (tu nisam 100% siguran) tako da ce sa njima koji su "visak" popuniti ostale smerove. Sto se tice prolaza kod nas koji nismo za pilote od nas 23 koji smo dosli na lekarski dvojica su pala na psihotestu,a u grupi pre troje. Sto se tice lekarskog koji je bio juce trojica su pala i dvojica poslata na dodatne analize na vma. Granica ce biti po mom proracunu 64 jer toliko je nasa grupa imala prosecno. Svi koji su prosli vidimo se u septembru. Ja sam prosao na smer vojnomasinsko inzenjerstvo.
koliko imas bodova kad znas da si prosao za VMI?

Samo si izostavio da se postuju prve zelje

64.07 domazet mi je rekao da cu verovatno vmi jer nemam bodova za vei, a to mi je bila prva zelja i zaboravio sam da kažem da su mesta za devojke popunjena još u petoj grupi. Ostale su im kao "rezerva", a ako mene pitate za dzabe ih samo maltiraku.

Ја сам пре 9 година имао мигрену, нешто мало, немам појма, не верујем да ће то да преставља неки проблем за ВВ? је л мигрена спада у тешке болести? ја мислим да не.

Back