Neko je malopre rekao da je četvrta grupa pozvana u nedelju, tj. sutra, a ja idem u utorak![]()
Nedelja-prva grupa,ponedeljak-druga-grupa,utorak-treca grupa,sreda-cetvrta grupa,cetvrtak-peta grupa,petak-sesta grupa....![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neko je malopre rekao da je četvrta grupa pozvana u nedelju, tj. sutra, a ja idem u utorak![]()
Nedelja-prva grupa,ponedeljak-druga-grupa,utorak-treca grupa,sreda-cetvrta grupa,cetvrtak-peta grupa,petak-sesta grupa....![]()
Zar jedna grupa ne ostaje dva dana?Nedelja-prva grupa,ponedeljak-druga-grupa,utorak-treca grupa,sreda-cetvrta grupa,cetvrtak-peta grupa,petak-sesta grupa....![]()
Zar jedna grupa ne ostaje dva dana?
Da,u nedelju su pozvali prvu grupu koja je tu prespavala i sutra (u ponedeljak) radila hedoniku(psiho test) taj dan dolazi druga grupa(u kojoj sam ja bio) spava tu i u utorak radi hedoniku a prva grupa sistematski jel ti sad jasnije i tako se poklapaju svaka sledeca grupa.![]()
Gimnazija ne radi lekarski.
U mojoj grupi je bilo 25 ljudi (20 muskih i 5 zena) za ostale ne znam.
Jel znas ti sta radi komisija?
Gleda sve rezultate matematike,fizickog,psihickog i zdravstvenog pregleda i bezbjednosne provjere i zakljucuje da li moze ili ne upisati VA.
Nije tacno, nego komisija zaseda da odluci ko ce upisati koji smer, a to radi na osnovu rezultata iz matematike,fizickog,psihickog i zdravstvenog pregleda i bezbednosne provere, a u principu svi su primljeni, i prvo se gleda psiholoski profil pa tek onda matematika i fizicko. A posto sam ja konkurisao na MuO, oficiri su rekli da necu imati apsolutno nikakvih problema.Gimnazija ne radi lekarski.
U mojoj grupi je bilo 25 ljudi (20 muskih i 5 zena) za ostale ne znam.
Jel znas ti sta radi komisija?
Gleda sve rezultate matematike,fizickog,psihickog i zdravstvenog pregleda i bezbjednosne provjere i zakljucuje da li moze ili ne upisati VA.
Nije tacno, nego komisija zaseda da odluci ko ce upisati koji smer, a to radi na osnovu rezultata iz matematike,fizickog,psihickog i zdravstvenog pregleda i bezbednosne provere, a u principu svi su primljeni, i prvo se gleda psiholoski profil pa tek onda matematika i fizicko. A posto sam ja konkurisao na MuO, oficiri su rekli da necu imati apsolutno nikakvih problema.
Nije tacno za smjer se gleda prva zelja i tu ako su popunjena mjesta i na prvu i drugu zelju zovu te da pitaju da li bi upisali neki treci smjer nemaju oni nista sa tim jedino imaju ako ti nije bezbednosna provjera u pitanju ili je psiholog ostavio prostor komisiji da ona odluci ili ukoliko je fizicka sprema losa a i internista koji je zakljucio pregled stavio da postoje manji problemi sa necim onda mogu da ga obore a to se desava samo u 2-3 slucaja na godinu(Domazet licno rekao) tako da nije moguce da si ti vec zvanicno kadet VA! U ostalo posalji mail Domazetu i informisi se !![]()
Evo ga jos jedan kompleksas-provokator. ahhaah hoces da kazes da ce komisija da glumi lekara i da procenjuje ako je internista ostavio prostor ahahahah ili da glumi psihologe, pa ne bi oni onda postojali. Ko nije dobio pecat od interniste i kod psihologa izduvao ga je, to je samo marketing, jedino ako je vezara. I zvizde mi jaja da se raspravljam sa tobom, ja znam sta je covek nama kojima smo prosli sve, rekao, a ti misli sta hocesNije tacno za smjer se gleda prva zelja i tu ako su popunjena mjesta i na prvu i drugu zelju zovu te da pitaju da li bi upisali neki treci smjer nemaju oni nista sa tim jedino imaju ako ti nije bezbednosna provjera u pitanju ili je psiholog ostavio prostor komisiji da ona odluci ili ukoliko je fizicka sprema losa a i internista koji je zakljucio pregled stavio da postoje manji problemi sa necim onda mogu da ga obore a to se desava samo u 2-3 slucaja na godinu(Domazet licno rekao) tako da nije moguce da si ti vec zvanicno kadet VA! U ostalo posalji mail Domazetu i informisi se !![]()
![]()
Evo ga jos jedan kompleksas-provokator. ahhaah hoces da kazes da ce komisija da glumi lekara i da procenjuje ako je internista ostavio prostor ahahahah ili da glumi psihologe, pa ne bi oni onda postojali. Ko nije dobio pecat od interniste i kod psihologa izduvao ga je, to je samo marketing, jedino ako je vezara. I zvizde mi jaja da se raspravljam sa tobom, ja znam sta je covek nama kojima smo prosli sve, rekao, a ti misli sta hoces![]()
Sve si pogresno shvatio nisam provokator zelim da ti objasnim kad si prosao sve preglede medju kojima je bio i internisticki onaj crveni papir ide ponovo kod interniste na zavrsno misljenje vecina ti samo udari pecat i napise sposoban ali internistta ti pise (pritisak,visina,tezina,ekg,gleda onaj prepis iz kartona,..) i ako ti je pritisak 110 sa 75 otkucaji srca 80 (sto malo odstupa od normalnog),nekad davno si imao neke upale lupam pluca ili cega god a pritom na fizickom si uradio slabije uzeo npr. 5 bodova istrco si za 11 minuta,uradio samo 5-6 zgibova,skocio 2.10 itd mogu da zakljuca da nisi sposoban,ili ako ti bezbednosna provera nije uredu padas.
Da, vrlo dobro znam sta pise na tom papiru jer sam ga juce drzao jedno 20 puta, i pritisak mi je potpuno normalan i puls i ekg uredan, nikad alergije i nista vise od prehlade, iz fizickog imam oko 11 poena (i ako su me zakinuli za bod) tako da posto nemam nikakvih problema te vrste, psihotest odradjen izuzetno, nema sta komisija da utvrdi sem da sam primljen na Muo. A svi koji su pali na psiho testu su ti koji su imali 2,3,4,5 bodova iz fizickog (ta 2 momka iz moje grupe su pala zbog toga). Tako da se sve to isfiltriralo kroz psiho test. Tako da komisij ostaje samo da odredi smer, sto je i njihov glavni zadatak a zdravstveno stanje je proverila lekarska komisija.Sve si pogresno shvatio nisam provokator zelim da ti objasnim kad si prosao sve preglede medju kojima je bio i internisticki onaj crveni papir ide ponovo kod interniste na zavrsno misljenje vecina ti samo udari pecat i napise sposoban ali internistta ti pise (pritisak,visina,tezina,ekg,gleda onaj prepis iz kartona,..) i ako ti je pritisak 110 sa 75 otkucaji srca 80 (sto malo odstupa od normalnog),nekad davno si imao neke upale lupam pluca ili cega god a pritom na fizickom si uradio slabije uzeo npr. 5 bodova istrco si za 11 minuta,uradio samo 5-6 zgibova,skocio 2.10 itd mogu da zakljuca da nisi sposoban,ili ako ti bezbednosna provera nije uredu padas.
Inace, bio sam prisutan kad decko pada na ocnom zbog dioptrije 2,75 i dodje na akademiju i posle rucka mu kazu da je prosao. Tako da...e
Jesu li tebe zvali na drugi deo selekcije? Pošo sam i ja tu negde oko 220. i zvali su me.
WCRA kako znas da li si prosao bezbednosnu proveru, javili su ti ili sta?
A ok, i kod mene je isti slucaj cak je i burazer oficir, nego se ja iscimao da te nisu mozda zvali..Roditelji rade u drzavnim firmama, za koje treba ta ista bezbednosna provera, ja nikad nikakvih problema sa zakonom nisam imao, sa komsijama sam isto u super odnosima. Tako da nema sta da se brinem oko toga.
A ok, i kod mene je isti slucaj cak je i burazer oficir, nego se ja iscimao da te nisu mozda zvali..![]()
Je l zna neko situaciju za devojke? Koliko su one padale i da li se popunio već broj od 27?
Ne zajebavam te, koliko ti imas bodova?Brate, jel me zajebavas?
Vera u uspeh koliko imas poena ukupno? hvala.
Izvini, prebacio sam se, ja dodjem 212 bez devojaka. Ovako sam oko 250og mesta.
Da, vrlo dobro znam sta pise na tom papiru jer sam ga juce drzao jedno 20 puta, i pritisak mi je potpuno normalan i puls i ekg uredan, nikad alergije i nista vise od prehlade, iz fizickog imam oko 11 poena (i ako su me zakinuli za bod) tako da posto nemam nikakvih problema te vrste, psihotest odradjen izuzetno, nema sta komisija da utvrdi sem da sam primljen na Muo. A svi koji su pali na psiho testu su ti koji su imali 2,3,4,5 bodova iz fizickog (ta 2 momka iz moje grupe su pala zbog toga). Tako da se sve to isfiltriralo kroz psiho test. Tako da komisij ostaje samo da odredi smer, sto je i njihov glavni zadatak a zdravstveno stanje je proverila lekarska komisija.
Inace, bio sam prisutan kad decko pada na ocnom zbog dioptrije 2,75 i dodje na akademiju i posle rucka mu kazu da je prosao. Tako da...e
Bez obzira sto ti je sve uredu ti jos nisi ZVANICNO kadet VA. I nije tacno da su svi koji su imali 2,3,4,5 bodova iz fizickog pali na psiho testu,mozda u tvojoj grupi sto ne znaci da su i ostali tako da...
- - - - - - - - - -
Ljudi cestitam vam svima koji ste prosli sve ove preglede.
Na bezbednosnoj proveri pada malo njih. Ja sam recimo prosle godine prosao tu proveru jer se radila pre samo prijemnog. Znam da su bili kod keve u firmu i to je to valjda. Burazer i cale mi rade u vojsci takodje...
@Sam Poter ti si dosao u ponedeljak uvece? Onda smo mi zajedno bili u sobi i na pregledima...
Mislim da jesmo.
- - - - - - - - - -
Je l zna neko situaciju za devojke? Koliko su one padale i da li se popunio već broj od 27?
u drugoj grupi 6 djevojki proslo.