WCRA
Zainteresovan član
- Poruka
 - 213

ne obnavlja se godina u smislu da ides opet sve ispocetka kao na seriji, vec odes kuci i cekas da polozis ispit(e) koje si pao i ako to ocistis do sledece godine onda se prikljucujes mladjoj klasi...
tacno tako
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne obnavlja se godina u smislu da ides opet sve ispocetka kao na seriji, vec odes kuci i cekas da polozis ispit(e) koje si pao i ako to ocistis do sledece godine onda se prikljucujes mladjoj klasi...
 I jos jedno pitanje: Da li na Akademiji obaraju one kojima su roditelji osudjivani ili se gleda i sira rodbina? Hvala unapred. 
 Znanje ti je veza! 
Cao svima... Ja sam iz okoline Leskovca i prijavicu se na VMA ove godine. Djak sam generacije u Gimnaziji i sportista sam (bavim se tenisom i atletikom). Kazu da za VMA treba imati vezu, sta vi mislite o tome?I jos jedno pitanje: Da li na Akademiji obaraju one kojima su roditelji osudjivani ili se gleda i sira rodbina? Hvala unapred.
![]()
Ok hvala puno na odgovoru.Use i u svoje kljuce.Mani se toga da li ima veza ili nema.Vazno je da se dobro spremis a tvoja najveca veza je znanje.Sto se tice ovoga sto si pitao da li obaraju ako su ti roditelji osudjivani moram da ti kazem da obaraju jer znam jedan slucaj gde je jedan kandidat oboren bas zbog toga...

Zna li neko koja je gornja starosna granica ove godine da li 90 ili 91 godiste?

Nije inat vec neka dodatna snaga, ne znam kako da objasnim. Ne upisujem zbog para, ali ne mogu da kazem da nisu vazne. Da ja celog zivota zivim sama bilo bi mi dovoljno, ali ja sutra treba da imam porodicu i moram da mislim na to. Imam veliku ljubav prema vojsci, ali ne znam da li je ta ljubav dovoljna.

Jel moze neko da mi odg. za koji smer se trazi najmanje bodova ..
hvala unapred...![]()