Vojna akademija?

A da ti malo gledas svoju matematiku?

@Brke, cemu odma taj ton... U vojsci moras da budes maksimalno kolegijalan i stabilan.
Hteo sam da ti kazem i u vezi prijemnog, a vise u vezi daljeg skolovanja da ti je matematika glavna (pogotovo na VEI, VMI i VV modulima). Trcanje i fizicko ti je samo jedan mali procenat od celokupne obuke na akademiji.
Ti ako sednes vec od sad i krenes da radis matematiku imaces veoma dobre sanse da upises, samo kazem da ce biti dosta grejanja stolice i na akademiji.

@Brke, cemu odma taj ton... U vojsci moras da budes maksimalno kolegijalan i stabilan.
Hteo sam da ti kazem i u vezi prijemnog, a vise u vezi daljeg skolovanja da ti je matematika glavna (pogotovo na VEI, VMI i VV modulima). Trcanje i fizicko ti je samo jedan mali procenat od celokupne obuke na akademiji.
Ti ako sednes vec od sad i krenes da radis matematiku imaces veoma dobre sanse da upises, samo kazem da ce biti dosta grejanja stolice i na akademiji.
Dzaba brate, vidis da neki ne rade na kolegijalnosti, pitam se sto propadosmo kao drzava onda.:mafijas:

smekeru, objasnjavam ti sta ti je covek napisao :mazi:

Ja govorim o prijemnom, i samom upisivanju VA. Ponavljam:iz skole sam imao oko 30 bodova i zato hocu na fizickoj spremnosti da uzmem barem 13 boda, ne bi li nadoknadio to, sto je po meni realno. A o skolovanju na akademiji, otom - potom. Ako budem uporan, a bicu zato sto volim vojsku, onda se niceg ne plasim! z:poz:

Sta mislite, da li moze da se dogodi ovo: da na upisu neko ko upisuje menadzment u odbarni ima na raspolaganju nekoliko smera, i sad posto su 2 godine za sve iste, da nakon te dve godine oni ukinu neki smer(samo za tu generaciju, iz nekih njihovih razloga), prakticno da te zaj**u, i nista nisi uradio posto neces nijedan drugi smer... ?

Cemu preterivanje? :)
Oni za svaku godinu otvaraju smerove i zatvaraju u zavisnosti od potreba...tako da tebi niko ne garantuje sta ces ti da specijalizujes, garantuju ti menadzment u odbrani...

Momak, nije bila tema sta cu ja da specijalizujem. Govorio sam o samom prijemnom. Daj Boze da ja upisem, posle cu kako znam i umem, uglavnom nema odustajanja! E tad si ti kliknuo na folder "ironija", i ironicno reko kako ces za*ebati matis i trcati, kako su ovde sve neki sprinteri... Slusaj jednu stvar:ja znam da se akademija sniva na matematiku, reko sam i iz kojih razloga se toliko trudim da uzmem sto vise na prijemnom na fizickoj spremnosti. A to sto sam fizicki spreman samo mi daje vecu motivaciju da se skolujem na VA, samim tim sto tamo ima onih koji ne znaju da trce, da skacu, nmg da urade zgib, vise k'o majmuni ceo minut. I nebitno je vise, vraticemo se na temu zbog koje smo na ovoj stranici, samo sam hteo da ti dokazem da nisi bas u pravu. :)

Cemu preterivanje? :)
Oni za svaku godinu otvaraju smerove i zatvaraju u zavisnosti od potreba...tako da tebi niko ne garantuje sta ces ti da specijalizujes, garantuju ti menadzment u odbrani...

to je glupo, neko ako od samog starta npr zeli recne jedinice, oni ladno mogu da ga zeznu i da ne bude u ponudi taj smer kada se zavrsi druga god.. :/

Srecna 2013! :D

Ja sam treca godina gimnazije i razmisljam o upisu na VA medjutim roditelji su ubedjeni da to nije za mene. Imam veoma lagodan zivot i ni za sta nisam trebala da se mucim, uvek sam dobijala sve sto sam htela i oni su ubedjeni da ja necu izdrzati taj nacin rada. Ali bas zbog toga sto oni ne veruju da ja to mogu, imam jos vecu zelju za tim i neku dodatnu snagu i sigurna sam da mogu da uspem. Znam da Va ima dosta prednosti, ali i mana. Mene iskreno najvise brine plata jer je skoro u novinama izsao clanak sa platama po cinovima. Najvisa plata je bila oko 1300 e, sto je ok, ali da bi neko dosao do tog cina potrebne su godine iskustva, a i da budes bas dobar, tako da su sanse za to veoma male.

Srecna 2013! :D

Ja sam treca godina gimnazije i razmisljam o upisu na VA medjutim roditelji su ubedjeni da to nije za mene. Imam veoma lagodan zivot i ni za sta nisam trebala da se mucim, uvek sam dobijala sve sto sam htela i oni su ubedjeni da ja necu izdrzati taj nacin rada. Ali bas zbog toga sto oni ne veruju da ja to mogu, imam jos vecu zelju za tim i neku dodatnu snagu i sigurna sam da mogu da uspem. Znam da Va ima dosta prednosti, ali i mana. Mene iskreno najvise brine plata jer je skoro u novinama izsao clanak sa platama po cinovima. Najvisa plata je bila oko 1300 e, sto je ok, ali da bi neko dosao do tog cina potrebne su godine iskustva, a i da budes bas dobar, tako da su sanse za to veoma male.

Inat nikome ništa nikada nije dobro doneo.
Gde je uopšte ljubav prema nekoj profesiji, ako je upisuješ zbog para?

Back