Vojna akademija?

Надређени не могу да те шетају кад год хоће. Можеш да добијеш прекоманду при промени чина(са академијом чини ми се на сваких 6 година)
Moze li objasnjenje ove recenice. Da li si ti siguran to sto pricas ili ti se javlja onako kada pogledas u staklenu kuglu. Mogu ti reci da si sve promasio i posle ti nekome nesto govoris o komentarisanju.:dash:

jel mi mozes dati facebook profil ili email nesto da te mogu kontaktirati moram te pitati nesto

Zdraco,ljudi! Ja bih volela da upisem VA,ali me interesuje samo smer vojnohemijsko inzenjerstvo. Da li ima neko ovde ko pohadja to? Takodje,primetila sam da taj smer nije bio ove godine.Da li postoji neki princip po kom se taj smer uvodi? Na svake dve,tri,cetiri godine.. ? :)

Ja sam zainteresovan. Treba mi dosta informacija. Da li bi mogao ako ikada vidis ovu poruku da me kontaktiras preko fejsa ili E-mail-a (mada bolje fejsa jer mail gledam jednom u 3 mesesca).Fejsbuk profil mi je Алекса Стаменковић. Slika je Su-T50 PAK FA, a kao cover je plakat sa aeromitinga.... Hvala unapred

Koga zanimaju informacije o upisu i svemu na VA kao i misljenja drugih,ima lepo 6355 komentara na temi pa neka izvoli.A bilo je takvih mnogo,kojima se ponavljalo,tako da ima u poslednjih 50 strana sve sto vas zanima.

Gledam nesto ovaj aeromiting na youtube. I ovaj sto komentarise kaze: ,,pred prijem na VA obavezno je da se 'napravi' prezivljavanje i skok padobranom(valjda dva puta)" .. kakvo prezivljavanje, o cemu se radi? naravno, za smer vojno vazduhoplovstvo.

Studentkinja sam Arhitektonskog fakulteta u Podgorici i za temu diplomskog rada sam uzela da projektujem Regionalnu Vojnu akademiju kopnene vojske. Potrebne su mi informacije o predmetima i smjerovima. Nadam se da ce se naci neko ko je spreman da mi pomogne oko tih podataka. :)

Nije moguce da vas bas toliko mrzi da listate unazad i da sami trazite odgovore.. ni mi nismo znali pa smo citali i smorili se al smo bar saznali nesto.. Potrudite se malo sami nemojte da ocekujete sve na tacnu da dobijete.. Imate ovde sve i za upis i za preglede i prijemni :)

Nije moguce da vas bas toliko mrzi da listate unazad i da sami trazite odgovore.. ni mi nismo znali pa smo citali i smorili se al smo bar saznali nesto.. Potrudite se malo sami nemojte da ocekujete sve na tacnu da dobijete.. Imate ovde sve i za upis i za preglede i prijemni :)

:ok: tacno tako,ako vas to sto pitate stvarno zanima,pronaci ce te gde god to bilo napisano ,iz iskustva ;)

ucenik sam 3. razreda elektrotehnicke skole ( elektronika ) i vrlodobar sam djak sa primjernim vladanjem , samo sam u prvoj godini bio 2.75 i vladanje nezadovoljavajuce :S ..
Pa jel zna neko kolko to moze da mi utice na upis na VA ?
I zanima me jos, je li svi koji konkurisu rade prijemne ispite i na osnovu rezultata sa prijemnog se odlucuje da li ce upasti na VA, ili kad se upises na konkurs, oni na osnovu tvog prosjeka odluce da li ce te pustiti na prijemni?
nemojte mi samo: "o tome smo vec pisali".

Back