Moze li mi neko reci koliko je potrebno minimum poena iz matematike? Ne znam ni sama da li mi ide matematika, mhm... Mislim da ne 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moze li mi neko reci koliko je potrebno minimum poena iz matematike? Ne znam ni sama da li mi ide matematika, mhm... Mislim da ne![]()
Moze li mi neko reci koliko je potrebno minimum poena iz matematike? Ne znam ni sama da li mi ide matematika, mhm... Mislim da ne![]()
Onako,spremam se,nadam se da ce sve biti okДобро је, а код тебе ?![]()
Inace, ja spremam prijemni, matematika mi je oduvek dobro isla, i sada je vezbam, tacnije prisecam se nekih stvari, ali imam jedno pitanje...fizicki sam "slabiji"...sto se tice trcanja, 2500 trcim za 7-8 minuta, 60m sprint trcim za nekih 6 sekundi, skok u dalj mi je oko 1,9m, ali jedini problem su mi zgibovi...bukvalno ne mogu ni jedan da uradim sa nathvatom (podhvat mogu da uradim 10-tak)...sta mi preporucujete? Kako to da spremim?
Inace, jel ima nekog iz Nisa koji konkurise ove godine?
То чуо у серији, а ?Kome ne ide mata ili nema volje da je uci bolje da ne konkurise zato sto prijemni nije nista u odnosu na matematiku tamo
И ја се надамOnako,spremam se,nadam se da ce sve biti okvaljda cemo biti kolege od sl.godine
![]()
То чуо у серији, а ?![]()
Spremajte se iz zbirke za FON. Slicne su oblasti, s' tim ako znas zadatke za FON iole, prijemni na VA nece biti nista. .![]()
jesi lud 250 stranica u PDF?jel postoji u PDF formatu?
jesi lud 250 stranica u PDF?.
Buduci kadeti je li se neko informisao u studentskoj sluzbi VA koliko ce ove godine trebati bodova na prijemnom ispitu, obzirom da je prosle trebalo 75 bod. ove godine mislim da ce trebati vise sigurno za 10, zna li ko sta o tome i ako nije problem trebaju mi tacno i provjerene informacije .. pozdrav
Buduci kadeti je li se neko informisao u studentskoj sluzbi VA koliko ce ove godine trebati bodova na prijemnom ispitu, obzirom da je prosle trebalo 75 bod. ove godine mislim da ce trebati vise sigurno za 10, zna li ko sta o tome i ako nije problem trebaju mi tacno i provjerene informacije .. pozdrav