Vojna akademija?

Moze li mi neko reci koliko je potrebno minimum poena iz matematike? Ne znam ni sama da li mi ide matematika, mhm... Mislim da ne :roll:

Колико ја знам, нема минималног броја поена из математике. Све зависи од тога како ће тест урадити остали кандидати. Теоретски, ако сви јако лоше одраде тест, ти ћеш моћи и са 1 тачним задатком да прођеш.

Inace, ja spremam prijemni, matematika mi je oduvek dobro isla, i sada je vezbam, tacnije prisecam se nekih stvari, ali imam jedno pitanje...fizicki sam "slabiji"...sto se tice trcanja, 2500 trcim za 7-8 minuta, 60m sprint trcim za nekih 6 sekundi, skok u dalj mi je oko 1,9m, ali jedini problem su mi zgibovi...bukvalno ne mogu ni jedan da uradim sa nathvatom (podhvat mogu da uradim 10-tak)...sta mi preporucujete? Kako to da spremim?
Inace, jel ima nekog iz Nisa koji konkurise ove godine?

Usaine,brate,jel si to ti? :D E ovako,obesi se na sipku da visis,i ne cimajuci se i ne koristeci misice ledja vec samo ruke vuci se na gore.Neces moci to da uradis al ako das sve od sebe pri svakom pokusaju za dan-dva ces uraditi jedan pravilan zgib.Onda radi mnogoo,mnogo serija po jedan zgib dnevno dok ne dodjes do 4 zgiba ali radi i sklekove po malo.Onda potrazi na netu Armstrongov program za zgibove i radi po njemu,u kontinuitetu,i ne obracaj paznju na broj zgibova vec na pokret,da bude ceo i pravilan

jel postoji u PDF formatu?
jesi lud 250 stranica u PDF? :P Odes u biblioteku, i kupis... 1000 dinara. ;) imas primere i zadatke sa prijemnog za FON. I kao i na VA samo zadaci su mnogo laksi sa prijemnog nego oni za vezbanje. A primeri su najtezi. Imas na infostud.com da skines neke testove ali ovamo imas sve testove od 2005, + jos zadataka sa prijemnog, + primere, ukratko objasnjenja i tako to. Mada meni je i 4+(cini mi se da se tako zove zbirka) jako gotivna. I mozes da nadjes zadatke slicne tezine kao na VA.

Raja sta mislite, kakva je ove godine konkurencija, nesto kontam, sa jedne strane gledano trebalo bi biti manje prijavljenih jer ipak 93 generacija je ratna generacija, ali sa druge strane gledano dosta ih je privukla ova serija... Ne znam sta vi mislite? ;)

Ne znam da li je neko vec pitao ovo posto nemam snage da citam 218 stranica... AaAali,ako mi moze neko sa VA reci kakvo je stanje sa slobodnim vremenom? I koliko cesto moze da se odlazi kuci? :huh: Bila bih jaaako zahvalna kad bi mi neko odgovorio :hvala:

Buduci kadeti je li se neko informisao u studentskoj sluzbi VA koliko ce ove godine trebati bodova na prijemnom ispitu, obzirom da je prosle trebalo 75 bod. ove godine mislim da ce trebati vise sigurno za 10, zna li ko sta o tome i ako nije problem trebaju mi tacno i provjerene informacije .. pozdrav

Одакле почети? :D Логично је чим сам овде хоћу да упишем ВА. Нисам пратио претходну причу ал видим SIGNATURE 350 буразеру ти мрсиш муда на овом форуму већ 8. година. Контам да си био на академији и одустао, и сада овде одвраћаш људе да је не упишу, какав си ти краљ да исправљаш криве дрине овде све ове године.. Ето ја хоћу да упишем, па ако ми се не свиди, ако не будем могао да издржим, ја ћу да напустим. Какве везе има све је за људе, свака школа мора да плати, неће бити смак света.. Сваки факс има своје предности и мане тако и ВА. Исто што причате за посао, какав год да је посао, на крају крајева добијете га, што вам ни један други факс не гарантује..

Buduci kadeti je li se neko informisao u studentskoj sluzbi VA koliko ce ove godine trebati bodova na prijemnom ispitu, obzirom da je prosle trebalo 75 bod. ove godine mislim da ce trebati vise sigurno za 10, zna li ko sta o tome i ako nije problem trebaju mi tacno i provjerene informacije .. pozdrav

Paa to se ne zna unapred.Ove godine ce biti vise kandidata ali i primaju 15 ljudi vise.Videcemo ;)

Kako mozes da iskucas ovakvu poruku, prosto sam se pokajao sto sam je procitao do kraja :dash:

Kad sam se vec ukljucio, bar cu da ti odgovorim. Bio sam u studentskoj sluzbi, prebacila mi jedna fina bakica, sto tamo radi, zbirku i jos neke testove iz ranijih godina na USB. Cenimo ( bakica i ja :D ) da ce trebati isto 75 do 80 bodova ove godine, a ako oces precizno, moras da nadjes neku baba vangu da ti kaze... :D

slobodno vreme imas petkom od 16h, subotom od 14h, nedeljom od 12h....s tim sto svakog dana takodje imas nekog slobodnog vremena koje mozes da koristis za spavanje,ucenje,trcanje,plivanje itd ... i svakog dana imas obavezno vreme ucenja od 17h do 18 i 30 (nisam skroz siguran za ovo poslednje) ...
po mojoj slobodnoj proceni ove godine ce se prijaviti nesto vise kandidata od prosle godine,ne vise od 1500 :D ..
a za bodove hmmmm,glupo pitanjee -alii bass .. provJereno ti ne moz' ni baba vanga reci ;) ,ali sve iznad 75 mislim da je ok ...

Back