Vojna akademija?

Legija,Duco devojka je sasvim dobro napisala nego niste vi svatili ona je poslala....jer su stvarno zakinuli....pa je nakon toga o5 poslal poruku posto je zaboravila u prvoj da napise da objavim link gde sam to procitao...Tako da nema razloga a i nije forum za takve stvari da je zajb te ;)

Ajoj, ja idem u Filolosku gimn. , a polako pocinje da mi se svidja VA . Mozda ce se vremenom zelja ugasiti, jer mi kroz glavu prolecu mnoge zelje :) U ovoj skoli imam matematiku samo 2 god., i to je zeznuto.. 'Ajde mi malo opisite test iz matematike.. I da lii je teska u VA? :think:

Ja isto hocu ove godine da upisem VA, ali koliko vidim vecina odavde koji su bili preporucuju da se ne ide...
Jel ima neki smer koji je dosta laksi od ostalih?
I posto vidim da svi kazu da tamo nema vremena ni za sta, jel moze neko da kaze na sta se potrosi toliko vreme?

Ako imas srpsko drzavljanstvo, mozes, a ako nemas upisi bosansku VA-u, ili probaj da dobijes srpsko drzavljanstvo, ali za to ce ti trebati najmanje dve godine cak i vise :)

gdje ima bosanska VA? o.O.. prvi put cujem za to.. a to za drzavljanstvo nema veze, ako imas stelu dobijes ga za 1-2 mejseca a inace se ceka od 6-8 mjeseci ;)
prije je bilo 2 god al sad je ubrzano sve ;)

kad li ce konkurs?Vrv ove nedelje...e jel zna neko mozda ovo,u potrebnim dokumentima za konkurs potrebna je i neka svojerucna izjava da kandidat nije u bracnoj zajednici,naglasavam SVOJERUCNA,medjutim meni su u vojnom odseku rekli da je to neka potvrda koju treba da izvadim kod maticara.Nakon cega sam otisao kod maticara koji mi je rekao da se to ne izdaje za te potrebe a i lepo pise svojerucna...ako moze neko ko je vec konkurisao da mi kaze nesto u vezi s tim,jel da jurim to od maticara ili da pisem ,,svojerucno" ? Hvala unapred

kad li ce konkurs?Vrv ove nedelje...e jel zna neko mozda ovo,u potrebnim dokumentima za konkurs potrebna je i neka svojerucna izjava da kandidat nije u bracnoj zajednici,naglasavam SVOJERUCNA,medjutim meni su u vojnom odseku rekli da je to neka potvrda koju treba da izvadim kod maticara.Nakon cega sam otisao kod maticara koji mi je rekao da se to ne izdaje za te potrebe a i lepo pise svojerucna...ako moze neko ko je vec konkurisao da mi kaze nesto u vezi s tim,jel da jurim to od maticara ili da pisem ,,svojerucno" ? Hvala unapred

pali kod maticara , tako sam bar ja uzo' tu potvrdu ;)

Potpises u odseku kad budes konkurisao

Je li se gleda prosek iz skole ( posto se na KPA ne gleda) ? Ako se gleda sanse su mi umanjene,(prosecno vrlodobar oko 3,8)pogotovu posle ove serije na RTS-u (koja nema veze sa vezom),gde ce krenuti horda nalozenih ljudi ...

Jeli mi moze neko reci sta sve treba da se prilozi za upis....posto sam Bosanac pa nznm sta treba i dali imam neke sanse da upisem VA u Beogradu?

Treba ti drzavljanstvo Srbije. Ako imas nekog iz Srbije ( roditelji,baba,deda) nece biti tesko. Ovako bice malo zajebaniji proces. Takodje trebalo bi da se odreknes drzavljanstva BIH.
Inace cuo sam da su primali neke iz Crne Gore,raspitaj se...

Ajoj, ja idem u Filološku, a počinje polako da mi se sviđa VA.. Možda će me proći želja, kao i svaka što prođe :think:
Ali me trenutno interesuje test iz matematika, i da lii je mnogo teška u VA? Znam da ima vremena, ali čisto onako da znaam , pošto ovde imam matiš 2 god. :lol:

Kada sam ja konkurisao prosle godine izadio sam to u opstini kod maticara. Imeni su rekli da to ne treba pa su mi na kraju napisali da taj i taj nikad nije sklopio gradjanski brak:per:! Nigde ti ne pise u konkursu svojerucno jer to ti nece priznati ako nema pecat opstine, a kada konkurises u vojnom odseku ima da popunjavas jos gomilu papira:dash: Inace konkur se objavljuje 15. februara bar je tako bilo prosle godine.

sad sam bas kontaktirao i vojnu akademiju i oni kazu lepo napises svojom rukom izjavu recice ti u vojnom odseku...a i iz izvoda mat.knjige rodjenih mogu to da vide...svejedno Hvala moracu i ja to da pojurim
Ne mogu to da vide iz MKR, sto jednostavno ne sacekate konkurs, videte sta tacno treba i onda sve odjednom skupite ni za sta vam ne treba duze od nedelju dana!

Back