Vojna akademija?

uglavnom dosta razmisljanja i cesto ubacuju trikove recimo ti dobijes tacan rezultat al njega nema u ponudjenim odgovorima u tom obliku u kojem si ga ti dobio...recimo ti dobijes rezultat 20 trecina a u ponudjenim odgovorima ti stoji 11 trecina + 3 msm ovo je samo banalan primer al uglavnom takvi su fazoni

uglavnom dosta razmisljanja i cesto ubacuju trikove recimo ti dobijes tacan rezultat al njega nema u ponudjenim odgovorima u tom obliku u kojem si ga ti dobio...recimo ti dobijes rezultat 20 trecina a u ponudjenim odgovorima ti stoji 11 trecina + 3 msm ovo je samo banalan primer al uglavnom takvi su fazoni

Pa da, hteo sam da znam, jer kada vezbam da obratim paznju na zajebane zadatke :D

pa lepo je to sve druze, ali kolika je prolaznost? Razumes? To me zanima. ;) A na njihovom sajtu sam prvo gledao, ali nesto onaj PDF fajl baguje.

paaa matoriii ,za minimum mozes sigurno da se spremis ... :) , obicno likovi sa prijemnog imaju svoju disciplinu u kojoj su onako DOBRI , neko razbije zgib-omane u sprintu , neko pocepa sprint omane u skoku ........... tako da sve u svemu 90 % kandidata polozi tu SMESNU fizicku proveru dovoljnu za prolaz.. ... :ok:

To je toliko lako da prodjes da buklvano prosetas skocis dignes se tri puta i to je to ako TO ne mozes ili si invalid ne daj boze mada i oni mogu neke ove stvari ili si retardiran ili neces *** :D Sve u svemu ako ne mozes da prodjes fizicko nema sta na akademiji da trazis ;)

Back