znaci ja
Zainteresovan član
- Poruka
- 283
E al su svi zadaci za prijemni srednje tezine ili su prvo laki a teski?![]()
neka jos neko iznese misljenje o ovom pitanju,da ga desifrujemo nekako

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E al su svi zadaci za prijemni srednje tezine ili su prvo laki a teski?![]()
Mislio je verovatno na to da li svi zadaci nose isti broj bodova![]()
neka jos neko iznese misljenje o ovom pitanju,da ga desifrujemo nekako, (legija je reko svoje
) .... daljee..
![]()
Pita da li su zadaci u pocetku laki pa onda tezi, ili su svi podjednako teski
neka jos neko iznese misljenje o ovom pitanju,da ga desifrujemo nekako, (legija je reko svoje
) .... daljee..
![]()
Nono, progutao sam jedno slovo.
Mislio sam da li zadaci iz mate na prijemnom zahtevaju dosta razmisljanja, ili su sva svedena na sprovodjenje pravila, aj houp ju andrstend mi![]()
Ooooo ljudi odnosite se prema meni ko' da sam mutavi bolesnik O.o![]()
Nono, progutao sam jedno slovo.
Mislio sam da li zadaci iz mate na prijemnom zahtevaju dosta razmisljanja, ili su sva svedena na sprovodjenje pravila, aj houp ju andrstend mi![]()
Ooooo ljudi odnosite se prema meni ko' da sam mutavi bolesnik O.o![]()
uglavnom dosta razmisljanja i cesto ubacuju trikove recimo ti dobijes tacan rezultat al njega nema u ponudjenim odgovorima u tom obliku u kojem si ga ti dobio...recimo ti dobijes rezultat 20 trecina a u ponudjenim odgovorima ti stoji 11 trecina + 3 msm ovo je samo banalan primer al uglavnom takvi su fazoni
da li bi ja mogla da upisem VA ako mi je bio prosek u prvoj i drugoj godini ispod 4,00
???
dal zna neko dal je bitno koju si srednju zavrsio ako oces na VA ????
Samo da je cetvorogodisnja i da u sva cetiri razreda ima matematikedal zna neko dal je bitno koju si srednju zavrsio ako oces na VA ????
Samo da je cetvorogodisnja i da u sva cetiri razreda ima matematike
Citizen don't lupas , ne moras uopste da imas matu , ko' sto kazes -samo da je cetvorogodisnja![]()
Moze neko da nabroji tacno stvari koje se "polazu" na testu fizicke sposobnosti!? Molim vas. A prethodnu poruku ste mi iskulirali kao Stefana Nafurana mala Gastozza.![]()
pa lepo je to sve druze, ali kolika je prolaznost? Razumes? To me zanima.ijooojj burazerE pa pisano je 7842852 puta o tome,a i imas na sajtu, prvo sprint 60 m,onda skok,zgib,pa trcanje 2.4 km ..
![]()
pa lepo je to sve druze, ali kolika je prolaznost? Razumes? To me zanima.A na njihovom sajtu sam prvo gledao, ali nesto onaj PDF fajl baguje.