Mozda nemaju vremena.SIG kaze da jedva imaju vremena za ucenje.A mozda im i brane
A jel ovde svi konkurisete za VV?
A da ti je SIG rekao i da su im zabranili JEL bi poverovao? xD Naravno da ne konkurisemo svi za vojno vazduhoplovstvo

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mozda nemaju vremena.SIG kaze da jedva imaju vremena za ucenje.A mozda im i brane
A da ti je SIG rekao i da su im zabranili JEL bi poverovao? xD Naravno da ne konkurisemo svi za vojno vazduhoplovstvo![]()
to stoji da su puni obaveza ,pitajte sta vas zanima ,ja sam u kontaktu s' nekima sa VA , npr : od pocetka skolske do sada odustalo je 17 kadeta ..![]()
to stoji da su puni obaveza ,pitajte sta vas zanima ,ja sam u kontaktu s' nekima sa VA , npr : od pocetka skolske do sada odustalo je 17 kadeta ..![]()
Ma jeste k***c ko na seriju kao i na svakom filmu i seriji malo ulepsaju da bi se sto vise njih prijavilo!Ko zna zasto su oni odustali..Maa ako je onako kao na seriji onda je kao sto sam i zamisljao
Ma jeste k***c ko na seriju kao i na svakom filmu i seriji malo ulepsaju da bi se sto vise njih prijavilo!
To izdrkavanjeJa sve sto sam video na seriji je izdrkavanje.Nista ulepsano nisam video al se slazem da svaka reklama mora biti nasminkana
1) Ne mozes ako nemas Srpsko (Srbija) drzavljanstvoPrvo pitanje :1) da li drzavljani Republike Srpske mogu upisati VA u Beogradu
2) da li je istina sto kazu da prosek u srednjoj skoli mora biti najmanje vrlodobar , i da matematika mora biti 4
3) koliko kandidata se prijavi na upis i koliko ih otpadne pri prijemnom ispitu , i da li treba veza kako bi usli u krug najboljih tj. kako bi polozili prijemni ispit ?
Smes imas cak i tamo kompoveОнај батица у серији синоћ има таблет рачунар у собиНе знам је ли то стварно дозвољено, мислим лап-топ и слично ?
![]()
To izdrkavanjepa ti sine ako za to mislis da je to izdrkavanje onda nemoj ni da se prijavljujes u vojsku! Nije to ni i od izdrkavanja veruj mi ustvari nemoj raspitaj se malo vise pa ces videti!
to ja koji sam učio nisam imao preterano vremena, a oni uglavnom vise na FB. S druge strane nije nemoguće da su im zabranili, ima tamo ko ovo čita, i čitali su dok sam ja bio tamo, vrv zbog mene i počeli da prate, mnogo sam galamio. Zato ste dobili seriju, da ne čitate ovoMozda nemaju vremena.SIG kaze da jedva imaju vremena za ucenje.A mozda im i brane
znaš a?Serija nije losa, bas, lepo su prikazali disciplinu, svi znamo da je jos veca, ali to je vojska, rat je surov![]()
Sta mislite ljudi, jel mogu ja da upisem VA sa svojih 25 poena iz skole, prve 2 godine sam bio vrlodobar, 3. i sada na polugodistu 4. dobar, ali matematika mi nije problem lako kapiram, isto tako fizikau i hemiju, upisao bih ABHS?![]()
E al su svi zadaci za prijemni srednje tezine ili su prvo laki a teski?![]()