karadjordje888
Početnik
- Poruka
- 5
Sta trazis na bilo kojem fakultetu ako neces da ucis?
Тебе нико ништа није пито
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta trazis na bilo kojem fakultetu ako neces da ucis?
Знаш ли можда какво је градиво ,јел има много да се учи или више има војне обуке. Какав је смер за пешадију,чуо сам да је по питању учења најлакши.
Hvala Katherina...Konacno da me odobre ovi moderatori
Ja mislim da jeste, a i podrazumeva se da moras da znas da plivas
Da li je dobro da se koriste Venove zbirke za prijemni![]()
Hvala Katherina...pitam jer nisam extra plivac pa reko da li da pocnem da se spremam i za to ili nema potrebe...Sto se tice zbirke,ja mislim,da nije losa ni ona,ako izuzmemo to da ima dosta gresaka u resenjima kao i u postavkama zadataka...
![]()
Konacno da me odobre ovi moderatori
Ja mislim da jeste, a i podrazumeva se da moras da znas da plivas
Da li je dobro da se koriste Venove zbirke za prijemni![]()
nema plivanja , samo te na prijemnom pitaju jesi plivac ili ne ,... kakav bre VENE ,ne verujem da ces nesto uraditi s tim , uzi zbirku koja je predvidjena za spremanje prijemnog na VA , i testove koji su bili ranijih godina na prijemnom![]()
Jel uspeo neko da nadje test iz 2011 godine sa prijemnog?
'vako.,imam nedovoljnu na polugodju,nije bitno iz cega,,ali kazu da postoji mogucnost da konkurisem, pri prijavi donosim tzv potvrdu da sam popravio ocenu pre podnosenja molbe za konkurisanje,moze li mi nesto reci vise o tome,bio bih vam veoma zahvalan...![]()
vodafone : svakako bi bilo lepo da znas da plivas ..,ipak je to VA
Katherina : sto se tice Vene-a ,nemas potrebe da razbijas mozak sa njegovim zadacima,mada istina je to sto kazes
Владимир Стајин : mozes da konkurises ,prosle god,su neki likovi iz moje grupe predavili prepis ocena posle polugodja u oci prijemnog,tj kad su popravili 1 ..tako da ok je ..
vodafone : test iz 2011 sa prijemnog sam radio prosle god, slican je onom koji imas a sajtu , cuo sam da ce i ove godine biti zadaci tog tipa![]()
Ok.Hvala puno...vodafone : svakako bi bilo lepo da znas da plivas ..,ipak je to VA
Katherina : sto se tice Vene-a ,nemas potrebe da razbijas mozak sa njegovim zadacima,mada istina je to sto kazes
Владимир Стајин : mozes da konkurises ,prosle god,su neki likovi iz moje grupe predavili prepis ocena posle polugodja u oci prijemnog,tj kad su popravili 1 ..tako da ok je ..
vodafone : test iz 2011 sa prijemnog sam radio prosle god, slican je onom koji imas a sajtu , cuo sam da ce i ove godine biti zadaci tog tipa![]()
vodafone : svakako bi bilo lepo da znas da plivas ..,ipak je to VA
Evo ja sam nova na ovom sajtu citala sam vase predhodne komentare ali imam par pitanja
1.Kakav je to test iz fizickog ( sta sve podrazumeva )
2.Da li mozes da se upises iz bilo koje druge gimnazije a da ne bude vojna kao naprimer iz matematicke
3.Koliko kandidata primaju na vazduhoplovstvo i da li primaju devojke?
Hvala unapred na pomoci!
Evo ja sam nova na ovom sajtu citala sam vase predhodne komentare ali imam par pitanja
1.Kakav je to test iz fizickog ( sta sve podrazumeva )
2.Da li mozes da se upises iz bilo koje druge gimnazije a da ne bude vojna kao naprimer iz matematicke
3.Koliko kandidata primaju na vazduhoplovstvo i da li primaju devojke?
Hvala unapred na pomoci!
1) Test iz fizickog imas na sajtu vojne akademije http://www.va.mod.gov.rs/cms/view.php?id=1566
2) Mozes da upses iz bilo koje srednje skole, vazno je da je cetvorogodisnja
3) Ne znam tacno, ali ne primaju vise od 10, ne bih ti preporucila da probas avijaciju sanse su 1:1000, bolje neki drugi smer![]()
![]()