Vojna akademija?

kada je rec o ovom VV,procitao sam na rang listi primljenih kandidata iz 2011 godine da su primljeni i kandidti sa 71,72boda(a za ostale smerove je bilo 75-76 zadnji na listi,dakle min) kao iz razloga sto dosta njih padne na lekarskom i zbog toga su pozivali iz prvih 300 sve koji su zainteresovani za VV...e sad me interesuje ako ja napisem za sam zainteresovan za VEI i MO i pod pretpostavkom da npr budem medju prvih 300 da li bi me pozvali i na lekarski za VV? I kako to ide sa zeljama jel se pise pre prijemnog ili posle? :zroll:

kada je rec o ovom VV,procitao sam na rang listi primljenih kandidata iz 2011 godine da su primljeni i kandidti sa 71,72boda(a za ostale smerove je bilo 75-76 zadnji na listi,dakle min) kao iz razloga sto dosta njih padne na lekarskom i zbog toga su pozivali iz prvih 300 sve koji su zainteresovani za VV...e sad me interesuje ako ja napisem za sam zainteresovan za VEI i MO i pod pretpostavkom da npr budem medju prvih 300 da li bi me pozvali i na lekarski za VV? I kako to ide sa zeljama jel se pise pre prijemnog ili posle? :zroll:

Kad predajes prijavu i ostale papire u v.odseku napises i za koja 2 smera konkurises ... ako ne navedes VV sigurno te nece zvati ,to gore sto si napisao je tacno ;) , pozivali su na preglede i ispod 75 bodova jer je bila neverovatna mala prolaznost za VV , (nazalost sam bio medju njima :/ )

ljudi bez uvrede ali stvarno STVARNO mi nije jasna uloga zena u vojsci. Mislim lepo je to sve razumem i bolje je sto se tice drustva i okruzenja imati zenskog drustva ali ljudi realno u slucaju nekog rata ili neke opasne situacije zar stvarno mislite da ce nesto da urade!? po meni je sve to samo sminka i pracenje nekih svetskih trendova....i devojke nemojte mi zameriti ali to je neko moje misljenje ;)

Katherina: Ja sam 97 i znam da ima dosta vremena jos i da se predomislim i te stvari ali sam stvarno puno zainteresovana i to je nesto sto sam oduvek zelela...a sto se tice ovih testova iz fizickog znam probala sam ja odavno na tom sajtu da pogledam detalje ali nije kao da imam neki dobar net pa nece ni da mi se ucita...Medjutim hvala vam na vasim odgovorima...

Zene za razliku od muskaraca svoj poziv shvataju ozbiljno, a i zene su 100% bolje od nekih (ne svih) blenta koji ne znaju ni zasto su tamo.
U vojsci takodje postoje mnogo poslova koje mogu da rade, zasto jedna zena ne bi mogla da juri po rovovima sa automatskom puskom??? :think::think::think::think::cool::cool:

Zene za razliku od muskaraca svoj poziv shvataju ozbiljno, a i zene su 100% bolje od nekih (ne svih) blenta koji ne znaju ni zasto su tamo.
U vojsci takodje postoje mnogo poslova koje mogu da rade, zasto jedna zena ne bi mogla da juri po rovovima sa automatskom puskom??? :think::think::think::think::cool::cool:
Katherina,slazem se sa tobom da i u vojsci postoji mnogo poslova koje ce zene obavljati,ako ne bolje onda bar isto,kao i muskarci :deda: ali kao sto rece FOXBAT,u slucaju rata jel mozes ti sebe da zamislis sa slemom i puskom u rovu,dok kisa i sneg padaju celu noc,a ti cekas 5 sati ujutro za neku akciju???:zlud: jednostavno to ne ide uz devojke...z:) ali naravno da u nekim drugim segmentima po mom misljenju mogu da pariraju muskarcima...e da,i otkud ti to da muskarci neozbiljno shvataju svoj poziv???

Poslednja izmena:
Katherina,slazem se sa tobom da i u vojsci postoji mnogo poslova koje ce zene obavljati,ako ne bolje onda bar isto,kao i muskarci :deda: ali kao sto rece FOXBAT,u slucaju rata jel mozes ti sebe da zamislis sa slemom i puskom u rovu,dok kisa i sneg padaju celu noc,a ti cekas 5 sati ujutro za neku akciju???:zlud: jednostavno to ne ide uz devojke...z:) ali naravno da u nekim drugim segmentima po mom misljenju mogu da pariraju muskarcima...e da,i otkud ti to da muskarci neozbiljno shvataju svoj poziv???

Ja na mom mestu ne bih isla na frontovima, uopste i ne zelim da upisujem pesadiju , pa necu se ni naci u takvoj situaciji, a i nece vise biti ratova jer se svet sve vise zalaze za mir....:):)
Shvataju muskarci ozbiljno svoj poziv, ali za zene je to nesto novo pa ga shvataju jos ozbiljnije:cool:
A i bolje je za vas muske da nas ima na VA, ne bi videli zensko 4 god:per::per:

Ja na mom mestu ne bih isla na frontovima, uopste i ne zelim da upisujem pesadiju , pa necu se ni naci u takvoj situaciji, a i nece vise biti ratova jer se svet sve vise zalaze za mir....:):)
Shvataju muskarci ozbiljno svoj poziv, ali za zene je to nesto novo pa ga shvataju jos ozbiljnije:cool:
Za ovo zadnje si u potpunosti u pravu...z:lol: Ja msm da su psiho testovi vise IQ testova(msm 3) i test licnosti...Nisam siguran ja sam tako cuo,ako saznas nesto tacnije pisi...z:)

katherina bolje da ne vidim zensko na akademiji 4 godine nego da ne vidim akademiju uopste jer ce mozda bas neka devojka upasti na moje mesto ili na mesto bilo kod decka koji je konkurisao za taj ipak muski posao...i uopste nisi u pravu u vezi shvatanja i nemogu da verujem neko tako misli :O

katherina bolje da ne vidim zensko na akademiji 4 godine nego da ne vidim akademiju uopste jer ce mozda bas neka devojka upasti na moje mesto ili na mesto bilo kod decka koji je konkurisao za taj ipak muski posao...i uopste nisi u pravu u vezi shvatanja i nemogu da verujem neko tako misli :O

Razlicita su shvatanja muskih i zenskih poslova ali zasto vojska mora biti bas muski posao? Sve poslove u vojsci koje mogu da urade muskarci mogu i zene pa zasto onda to nazivati bas muskim poslom?

foxbat:sta bi mi bez cura na VA :-D , mada postuje se tvoje misljenje,ali su devojke bile spremnije od nas na prijemnom , ozbiljnije shvataju prijemni, i ima puno njih sto vole i zasluzuju da budu tamo :-D (npr:sandra xd <3 )
katherina:92' sam :-p ,i tvoje misljenje se svakako uvazava :-D
sto se tice psiho testova,ne morate se puno cimati oko toga , on se sastoji od nekoliko razlicitih testova na kojima se dobijaju ocene,ako vam treba nesto pitajte na pp
sandra xD <3

AHahahah znaci ja :) Lud si <3 Da i ja se slazem da se devojke bolje spremaju za prijemni, i bolje je da se vise cimate oko matisa nego oko fizickog :) Jer sta vam vredi ako uradite fizicko odlicno a matis slabo il srednje...

tako je :) na fizickim testovima smo svi manje vise isti dok mata odlucuje ko ide na akademiju a ko ostaje ovde na forumu :D ja matematiku vec uveliko spremam a i fizicko....kako vi stojite?

Back