Vojna akademija?

Знаш ли можда какво је градиво ,јел има много да се учи или више има војне обуке. Какав је смер за пешадију,чуо сам да је по питању учења најлакши.

Ima da se uci naravno ,nije za DZ jedan od najtezih faksa ... pogotovu VEI ..... pesadija sigurno da je najlaksi smer na VA , ali mora i tamo da se uci veruj mi :-D ...

:worth:Konacno da me odobre ovi moderatori :worth:

Ja mislim da jeste, a i podrazumeva se da moras da znas da plivas:think::D

Da li je dobro da se koriste Venove zbirke za prijemni :D
Hvala Katherina...:) pitam jer nisam extra plivac pa reko da li da pocnem da se spremam i za to ili nema potrebe...Sto se tice zbirke,ja mislim,da nije losa ni ona,ako izuzmemo to da ima dosta gresaka u resenjima kao i u postavkama zadataka...:)

:worth:Konacno da me odobre ovi moderatori :worth:

Ja mislim da jeste, a i podrazumeva se da moras da znas da plivas:think::D

Da li je dobro da se koriste Venove zbirke za prijemni :D

nema plivanja , samo te na prijemnom pitaju jesi plivac ili ne ,... kakav bre VENE ,ne verujem da ces nesto uraditi s tim , uzi zbirku koja je predvidjena za spremanje prijemnog na VA , i testove koji su bili ranijih godina na prijemnom ;)

vodafone : svakako bi bilo lepo da znas da plivas ..,ipak je to VA
Katherina : sto se tice Vene-a ,nemas potrebe da razbijas mozak sa njegovim zadacima,mada istina je to sto kazes
Владимир Стајин : mozes da konkurises ,prosle god,su neki likovi iz moje grupe predavili prepis ocena posle polugodja u oci prijemnog,tj kad su popravili 1 ..tako da ok je ..
vodafone : test iz 2011 sa prijemnog sam radio prosle god, slican je onom koji imas a sajtu , cuo sam da ce i ove godine biti zadaci tog tipa ;)

Poslednja izmena:
Katherina : sto se tice Vene-a ,nemas potrebe da razbijas mozak sa njegovim zadacima,mada istina je to sto kazes
Владимир Стајин : mozes da konkurises ,prosle god,su neki likovi iz moje grupe predavili prepis ocena posle polugodja u oci prijemnog,tj kad su popravili 1 ..tako da ok je ..
vodafone : test iz 2011 sa prijemnog sam radio prosle god, slican je onom koji imas a sajtu , cuo sam da ce i ove godine biti zadaci tog tipa ;)

a otkud ti to da ce biti slicni zadaci? :)

Evo ja sam nova na ovom sajtu citala sam vase predhodne komentare ali imam par pitanja
1.Kakav je to test iz fizickog ( sta sve podrazumeva )
2.Da li mozes da se upises iz bilo koje druge gimnazije a da ne bude vojna kao naprimer iz matematicke
3.Koliko kandidata primaju na vazduhoplovstvo i da li primaju devojke?
Hvala unapred na pomoci!

Ok.Hvala puno...z:)

Hvala ti Znaci ja :D:hvala:

foxbat :to sam pokupio od Domazeta (potpukovnik akademije) ,sad koliko je to tacno ne mogu ti reci ..
Imoc :da si citala prethodne postove ne bi imala pitanja ,sve je ovde receno bar po 3 puta z:lol: , fizicki test imas na sajtu , i naravno da mozes da upises akademiju sa bilo koje srednje (naravno koja traje 4 god.) , prosle god.je primljena jedna devojka na VV ,od oko 15-ak pozivanih na preglede .. ;)

Poslednja izmena:
Evo ja sam nova na ovom sajtu citala sam vase predhodne komentare ali imam par pitanja
2.Da li mozes da se upises iz bilo koje druge gimnazije a da ne bude vojna kao naprimer iz matematicke
Hvala unapred na pomoci!

1) Test iz fizickog imas na sajtu vojne akademije http://www.va.mod.gov.rs/cms/view.php?id=1566
2) Mozes da upses iz bilo koje srednje skole, vazno je da je cetvorogodisnja
3) Ne znam tacno, ali ne primaju vise od 10, ne bih ti preporucila da probas avijaciju sanse su 1:1000, bolje neki drugi smer :D :ok:

Hvala unapred na pomoci!

Koje si ti godiste? :D

1) Test iz fizickog imas na sajtu vojne akademije http://www.va.mod.gov.rs/cms/view.php?id=1566
2) Mozes da upses iz bilo koje srednje skole, vazno je da je cetvorogodisnja
3) Ne znam tacno, ali ne primaju vise od 10, ne bih ti preporucila da probas avijaciju sanse su 1:1000, bolje neki drugi smer :D :ok:

Bravo Katherina z:lol: ,nesto slicno sam i ja napisao , ispravka kod treceg odgovora , sve skupa ne prime 10 .. za sanse si pa i u pravu ;)

Back