Vojna akademija?

ova dva dana ce biti namnjena zalbama i primedbama na racun prijmnog , a od ponedeljka ce poceti pozivanje kandidata ,dok ne ispune taj njihov broj od 170 ,180 mozda cak i 190 primljenih kandidata ...
p.s nemanja slazem se ,velika vecina je tako navodila smerove

Poslednja izmena:
Mislim bezveze je to sto se, da ih nazovem paljevinama, rese da upisu VA samo zato sto tata tako kaze ili zato sto misle da su cool ako su upisali VA, ono cenim da se osecaju cool, mocno, superiorno i slicno . To je jadno , i svako ko je upisao VA zato sto je video u americkih filmovima kako su oni ko super rendzeri je isto jadan . Jednostavno zalosno je . VA ima lepih smerova, meni se recimo meni se onaj inzenjer za hemiju dopada , ali sta znam, nikada sebe nisam video da radim u vojsci niti vidim u tome neku znacajniju perspektivu .

Toliko o tome dodjite da vidite rezultate 12-og i 13-og od 9 do 14...Ne daju da vidimo rezultate,rekli su mi kako je ministar naredio da nikoga licno ne puste da vidi svoj test,vec da zovemo telefonom...haha :D...sad su mi neke stvari i vise nego jasne...ni ne trude se da prikriju bilo sta...:super:

pozvace ,tj pozvali su prvih 140 , 150 momaka i prvih 30 devojaka sa liste ... pa sad kako se bude prolazilo-padalo na psiho i lekarskim ,tako ce zvati ostale kandidate ... dok ne dodju do tog njihovog broja ... ;)

Где си видео ту листу са првих 130 кандидата?

unutrasnja informacija :D

jesi dao broj mob? brate sad je jebeno....sad ce da rade veze samo tako....cim oni nisu ni rangirali listu....pozivace koga oni hoce i to je to....

Vec su neke veze radile... Neki imaju mnoggooooo poJena na toj listi a da nisu uradili tako dobro... Cuo sam da su povecavali...

Moje iskustvo. Primali su nas 240, ali nas u klasi ima 270,taman su ubacili te veziste preko 240... Tako da oni koji nisu u na pr. prvih 200 a primljeni su znaci da su zamrseni.. Videcete kada upisete i sa vama neko ko je od 1400 kandidata 1100i i sl.

Ljudi da iznesem viđenje svega ovog iz mog sokačeta :)
Prvo zamišljao sam to totalno drugačije,a tamo muvanje na svakom koraku,čak to i ne kriju!
Prvo stojimo u redu onako postrojeni,kad ide neki major i trazi nekog decka,od svih nas,samo što smo stigli.
Drugo,u ucionici nekog pukovnika zove neko na fon da mu sredi za nekog njegovog,on kao pred nas pedeset,kao ne moze mora sve po zakonu,ovo,ono...
Trece ko ima flajer za VA za ovu godinu,onaj lik na cetvrtoj strani,što je u svečanoj uniformi pored onih devojaka,ladno forsira pred nama svima nekog svog "igrača".
Koliko sam skapirao on je neko m**o na VA.
Četvrti i najbrutalniji primer je dolazi neki major Markovic u uniformi i svog opet "igrača"
slika navija za njega i itd...A decko operisan za fizicko ponavlja 60m,3-4 zgiba,2400 više prešetao nego što je trcao.Na kraju ulazim u svlacionicu da se presvucem kad ono taj major nesto muva sa profesorom fizickog.
Izasli sad rezultati ja iz fizičkog 6,a mm 9...
A fizičko odrao 8.0 ,60m;15 zgibova;2.4 skok u dalj;9.38 ,2400m.
MM uradio 10 zadataka,po ovom njihovom ispada da su mi samo tri tacna,što je nemoguce...
Zalio sam se i sto rece neko ranije uopšte neće da pokazu testove...
Šta reci nego zalosno,za to nam je tako,kako je gde god da se okreneš...

ljudi nas vojvodjane su zaje*ali redovno....100% sam siguran najlosije smo uradili prijemni i najslabije smo rangirani tu nesto nije u redu GARANT....u prvih 130 kandidata ima samo 13 vojvodjana ej!!!

evo malo detaljnijih geografskih podataka sto se tice prvih 150 kandidata (muskih)

1. Vojna gimnazija 46 kandidata
2. Nis 27
3. Kragujevac 23
4. Valjevo 18
5. Beograd 16
6 Vojvodina 15
7. Pirot i Prokuplje 5

a vojvodina ima preko 2 000 000 stanovnika i da sa tim brojem bude najslabije rangirana??? ja vam kazem dali su nam teze testove 100%

Back