Vojna akademija?

ljudi nas vojvodjane su zaje*ali redovno....100% sam siguran najlosije smo uradili prijemni i najslabije smo rangirani tu nesto nije u redu GARANT....u prvih 130 kandidata ima samo 13 vojvodjana ej!!!
da pogodim - svi su iz niša i leskovca?
i ja sam primetio da vojvođana ima užasno malo, jeste da je i manje popularan poziv i obično se tuga s juga prijavljuje iz finansijskih razloga, ali opet mislim da je i za takav raspored opet premalo.
a mislim da to nije slučajno.

unutrasnja informacija :D
Vec su neke veze radile... Neki imaju mnoggooooo poJena na toj listi a da nisu uradili tako dobro... Cuo sam da su povecavali...
Moje iskustvo. Primali su nas 240, ali nas u klasi ima 270,taman su ubacili te veziste preko 240... Tako da oni koji nisu u na pr. prvih 200 a primljeni su znaci da su zamrseni.. Videcete kada upisete i sa vama neko ko je od 1400 kandidata 1100i i sl.
sad kad si to rekao, ugasio si ga tamo :D

evo malo detaljnijih geografskih podataka sto se tice prvih 150 kandidata (muskih)
1. Vojna gimnazija 46 kandidata
2. Nis 27
3. Kragujevac 23
4. Valjevo 18
5. Beograd 16
6 Vojvodina 15
7. Pirot i Prokuplje 5

a vojvodina ima preko 2 000 000 stanovnika i da sa tim brojem bude najslabije rangirana??? ja vam kazem dali su nam teze testove 100%
pa eto ti. a od tih 46 iz vojne gimnazije, opet vidi koliko je iz niša... kažem ja, nije to slučajno, i ne sviđa mi se uopšte jer mi liči na deo scenarija koji tek treba da se dogodi... nakon što više nemaš vojvođana u vojsci...

da li ima neko iz vojvodine a da su ga zvali za drugi deo selekcije, a ako ima bio bih mu zahvalan kada bi mi rekao kada su mu rekli da bude na VA posto su mene zvali, a bila je velika buka i mislim da su mi rekli da se javim na VA u ponedeljak do 19h ali nisam siguran da sam ih najbolje razumeo.

Ljudi da iznesem viđenje svega ovog iz mog sokačeta :)
Prvo zamišljao sam to totalno drugačije,a tamo muvanje na svakom koraku,čak to i ne kriju!
Prvo stojimo u redu onako postrojeni,kad ide neki major i trazi nekog decka,od svih nas,samo što smo stigli.
Drugo,u ucionici nekog pukovnika zove neko na fon da mu sredi za nekog njegovog,on kao pred nas pedeset,kao ne moze mora sve po zakonu,ovo,ono...
Trece ko ima flajer za VA za ovu godinu,onaj lik na cetvrtoj strani,što je u svečanoj uniformi pored onih devojaka,ladno forsira pred nama svima nekog svog "igrača".
Koliko sam skapirao on je neko m**o na VA.
Četvrti i najbrutalniji primer je dolazi neki major Markovic u uniformi i svog opet "igrača"
slika navija za njega i itd...A decko operisan za fizicko ponavlja 60m,3-4 zgiba,2400 više prešetao nego što je trcao.Na kraju ulazim u svlacionicu da se presvucem kad ono taj major nesto muva sa profesorom fizickog.
Izasli sad rezultati ja iz fizičkog 6,a mm 9...
A fizičko odrao 8.0 ,60m;15 zgibova;2.4 skok u dalj;9.38 ,2400m.
MM uradio 10 zadataka,po ovom njihovom ispada da su mi samo tri tacna,što je nemoguce...
Zalio sam se i sto rece neko ranije uopšte neće da pokazu testove...
Šta reci nego zalosno,za to nam je tako,kako je gde god da se okreneš...

Au, koliko se razvila ova tema, a ni mene nije dugo bilo. Vojska je laz! A sto se tice namestanja prijemnog, veza i vezica ..... Kad sam ja bio pretposlednjeg dana, negde oko 18h, nisu hteli da nas puste u kantinu, nekoliko nas se snaslo da dodje do nje. Kad tamo jedan gospodin sa Akademije zaduzen za prijemni sedi sa jednim kandidatom i njegovim roditeljima, pogodite o cemu su razgovarali. Sutradan, od dezurnih saznajemo da imamo dvojicu koja su trcala ispod 9 min 2.400m, a ja sam jedini istrcao ispod 9 min, pa smo saznali da imamo dvojicu koji su uradili 15 zgibova, a opet je samo jedan kandidat uradio 15, pa skok u dalj i 60m, pogodite ko je bio taj drugi kandidat. Na kraju, kad smo radili matematiku, ta osoba dobija i nekakav papiric, nisam video sta je pisalo na njemu, ali pretpostavljam. Na kraju je ta osoba upisala Akademiju, ali je posle 4 nedelje odustala, mozda je upao na mesto nekog ko je stvarno zeleo na VA.

Au, koliko se razvila ova tema, a ni mene nije dugo bilo. Vojska je laz! A sto se tice namestanja prijemnog, veza i vezica ..... Kad sam ja bio pretposlednjeg dana, negde oko 18h, nisu hteli da nas puste u kantinu, nekoliko nas se snaslo da dodje do nje. Kad tamo jedan gospodin sa Akademije zaduzen za prijemni sedi sa jednim kandidatom i njegovim roditeljima, pogodite o cemu su razgovarali. Sutradan, od dezurnih saznajemo da imamo dvojicu koja su trcala ispod 9 min 2.400m, a ja sam jedini istrcao ispod 9 min, pa smo saznali da imamo dvojicu koji su uradili 15 zgibova, a opet je samo jedan kandidat uradio 15, pa skok u dalj i 60m, pogodite ko je bio taj drugi kandidat. Na kraju, kad smo radili matematiku, ta osoba dobija i nekakav papiric, nisam video sta je pisalo na njemu, ali pretpostavljam. Na kraju je ta osoba upisala Akademiju, ali je posle 4 nedelje odustala, mozda je upao na mesto nekog ko je stvarno zeleo na VA.
takvih osoba ima puno ,zato se i puno ne zadrze na akademiji ...zna se kom ' je tamo mesto ;)

pa jel mislis da je slucajno to sto su izbacili listu po azbucnom redu? ALO ej pa gde se to jos izbacuje lista po azbucnom redu?
oni uvek tako rade, to ti ostavlja mesta za muljačine. vidiš da se ni ne kriju
takvih osoba ima puno ,zato se i puno ne zadrze na akademiji ...zna se kom ' je tamo mesto ;)
ko je bio, zna. ko nije, može samo da se nada da je tako

E stvarno su tamo svi do jednog kurcevi obicni,zovem sad i kaze mi ***** sine nista nisi uradio tipa nista nisi znao , a ja mu kazem ali imao sam 89,28 poena,a on onda sav izgubljen kaze a pa imao si 45 iz matematike,i kaze zar te vec nismo zvali ,,,,Koje mudo komunisticko 'oce nekoga da gurne.Posle 15 min kaze e u redu je sine dodji tad i tad ***** mu mater...E sad ako neko posle ovoga ima zelju da ode tamo onda svaka cast,kao da smo mi najvece ovce pa ne znamo sta se radi.
Izvinjavam se zbog recnika..

E stvarno su tamo svi do jednog kurcevi obicni,zovem sad i kaze mi ***** sine nista nisi uradio tipa nista nisi znao , a ja mu kazem ali imao sam 89,28 poena,a on onda sav izgubljen kaze a pa imao si 45 iz matematike,i kaze zar te vec nismo zvali ,,,,Koje mudo komunisticko 'oce nekoga da gurne.Posle 15 min kaze e u redu je sine dodji tad i tad ***** mu mater...E sad ako neko posle ovoga ima zelju da ode tamo onda svaka cast,kao da smo mi najvece ovce pa ne znamo sta se radi.
klasika

haha znači fazon ti njih moraš da zoveš i da ih pitaš kad da dođeš...? :P

Znaci zamisli foru kad te posle 15 min zove potpukovnik iz Valjeva i kaze sine veceras u 19 h treba da budes na prijavnici,ponesi pribor za licnu higijenu,kaze doslo je greske ejjjjjjjjj a ja sam konj onda i kao ja sad njemu treba da budem zahvalan sto me zvao da me obavesti,to je zato sto tamo sve ide na vezu,a posle nam je drzava losa,pa daj Boze da propadne da ne gledamo vise ovu sramotu

POzz ljudi ,
ovu je poruku objavio na forumu jedan moj drug pre četiri dana,ali nazalost nije prosla jer je novo registrovan,pa sam od njega zamoljen da prenesem poruku u originalu:

Prvo zamišljao sam to totalno drugačije,a tamo muvanje na svakom koraku,čak to i ne kriju!
Prvo stojimo u redu onako postrojeni,kad ide neki major i trazi nekog decka,od svih nas,samo što smo stigli.
Drugo,u ucionici nekog pukovnika zove neko na fon da mu sredi za nekog njegovog,on kao pred nas pedeset,kao ne moze mora sve po zakonu,ovo,ono...
Trece ko ima flajer za VA za ovu godinu,onaj lik na cetvrtoj strani,što je u svečanoj uniformi pored onih devojaka,ladno forsira pred nama svima nekog svog "igrača".
Četvrti i najbrutalniji primer je dolazi neki major Markovic u uniformi i svog opet "igrača"
slikaga, navija za njega i itd...A decko operisan za fizicko ponavlja 60m,3-4 zgiba,2400 više prešetao nego što je trcao.Na kraju ulazim u svlacionicu da se presvucem kad ono taj major nesto muva sa profesorom fizickog.
MM uradio 10 zadataka,po ovom njihovom ispada da su mi samo tri tacna,što je nemoguce...
Šta reci nego zalosno kako god da okreneš...

POzz ljudi ,
ovu je poruku objavio na forumu jedan moj drug pre četiri dana,ali nazalost nije prosla jer je novo registrovan,pa sam od njega zamoljen da prenesem poruku u originalu:

slikaga, navija za njega i itd...A decko operisan za fizicko ponavlja 60m,3-4 zgiba,2400 više prešetao nego što je trcao.Na kraju ulazim u svlacionicu da se presvucem kad ono taj major nesto muva sa profesorom fizickog.
Šta reci nego zalosno kako god da okreneš...

Potpuno ista situacija i kod mene. Hvala Bogu pa sam na vreme videla o kakvom se tu sistemu radi. I sama sebi kažem: "Dobro je, Bog te je sačuvao lošeg izbora." ;)
Sramota je šta se tamo petlja, i još gore što oni to ne kriju.

Znaci zamisli foru kad te posle 15 min zove potpukovnik iz Valjeva i kaze sine veceras u 19 h treba da budes na prijavnici,ponesi pribor za licnu higijenu,kaze doslo je greske ejjjjjjjjj a ja sam konj onda i kao ja sad njemu treba da budem zahvalan sto me zvao da me obavesti,to je zato sto tamo sve ide na vezu,a posle nam je drzava losa,pa daj Boze da propadne da ne gledamo vise ovu sramotu

msm sta reci , surova realnost ... koliko znam i ti si trebao biti u toj I grupi ,pozivali su valjda likove sa preko 88,89 poJena + ( naravno neke vezare ),i verovatno posle toga ti je receno da se javis u sredu

i u pravu je. meni je preko glave više bilo tog naglaska i govora. kaže "idem po njega" , znaš šta to znači? to znači uradiću isto kako je i on, iliti radim po njemu... kaže "idem na janka u sobu", to je idem kod janka u sobu. ja njih bre ništa ne razumem. kada sam gledao bata đošu pa mi bilo smešno, ovo je previše j8t.
i znaš kako oni, prenemažu se jer su s juga, tuga bol čemer i jad, a ti zato što si iz vojvodine nemaš prava da se buniš, još si im ti i kriv za sve...ko će ga znati šta dole pričaju o vojvodini...i jeste jako je loše kad nemaš "svojih ljudi" već te svi gledaju ko crnu ovcu i odma si ti separatista. pa kad ih vidim takve i kako me vole, i jesam.
e da sig ,ima vranjanaca i leskovcana .. msm ipak je jug ( jeste tuzan i jadan ) to ,P.S ne mora da znaci da svi u svom jeziku upotrebljavaju "3 padeza" + gi,ga , gu ....

Poslednja izmena:
istina, poznajem zasad jednog kadeta koji je iz NišA, i priča gramatički sasvim ispravno. ali dečko je jednostavno lepo vaspitan pa se ne seljači. nisam ni mogao da skontam odakle je čovek jer vidim da normalno priča a nije sa severa.
a ovi drugi pričaju Srpski tek kada ih teraš bajonetom.

Back