Foxbat
Zainteresovan član
- Poruka
- 195
135 primaju
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sestro slatka, tako sam i ja najjebao prosle godine, a i bogami i ove sam......1000000 % sam siguran da sam fizicko odradio za max bodova, jer sam se spremao a i uvek sam spreman za to.....( 15 zgibova, 8.00 na 60 m....3 sam stigao na 2.4 km a bili smo sva troica ispod 9 min, a skok u dalj 2.50 )i opet su mi tu zakinuli.....takodje i za matu sam siguran da sam 5 uradio 100 % tacnih, kad ono kurrrrac.....sta da se radi, kad veza cini cudo....toliko!Е, мој Сиг, био си ти све у праву...
Мени су покрали бодове, имам само 57, нешто бодова, што је немогуће (40 имам на успеху, 11-12 на физичком, и од 7-8 скроз тачно урађених задатака да имам само 6-7 бодова???...мало јуче). Звала сам данас једног од професора тамо да ми провери и човек ми рекао: "Теби је неко преправљао тест и резултате на физичком...закинули су ти бодове, имаш право на жалбу, али не знам колико ће то бити ефикасно, јер везе раде и превише...". Из овога закључите који је то систем.
Sestro slatka, tako sam i ja najjebao prosle godine, a i bogami i ove sam......
1000000 % sam siguran da sam fizicko odradio za max bodova, jer sam se spremao a i uvek sam spreman za to.....
( 15 zgibova, 8.00 na 60 m....3 sam stigao na 2.4 km a bili smo sva troica ispod 9 min, a skok u dalj 2.50 )
i opet su mi tu zakinuli.....takodje i za matu sam siguran da sam 5 uradio 100 % tacnih, kad ono kurrrrac.....sta da se radi, kad veza cini cudo....toliko!
Пример: скочила сам 1.90 у даљ, неко ми са 1.90 преправио на 1.60 види се да је исправљано, и човек питао шта је то, колико је сад девојка скочила, како пише 1.90, па 1.60, а они само одговорили: "Скочила је 1.90, неко је то погрешно преправио."
СРАМОТА и УЖАС!!!
Isao sam bez pritiska,vrv i necu upisati VA jer mi ne treba neko smaranja,ali lep je osecaj kad znas da imas 89,28mokranjac samo ti zezaj,lako je tebi ...... ljudi nema veze koji je smer u pitanju , P.S 1/3 kandidata padne na II delu selekcije (msm tako je bar prosle godine bilo)... tako da videcemo
Sestro slatka, tako sam i ja najjebao prosle godine, a i bogami i ove sam......1000000 % sam siguran da sam fizicko odradio za max bodova, jer sam se spremao a i uvek sam spreman za to.....( 15 zgibova, 8.00 na 60 m....3 sam stigao na 2.4 km a bili smo sva troica ispod 9 min, a skok u dalj 2.50 )i opet su mi tu zakinuli.....takodje i za matu sam siguran da sam 5 uradio 100 % tacnih, kad ono kurrrrac.....sta da se radi, kad veza cini cudo....toliko!
ne znam ljudi,ali meni je sve u redu...imam 72 a tako sam i racunao..
ovo sto ovaj decko prica,da se pravi za svaki smer druga lista je cista glupost..msm em sto nije posteno,em sto je glupo...
nato a kako si sto posto sigurna da su ti tacni 7-8 zadtaka,u 2-3 zadtka su im bile fore u resenjima,dal je jedna ili druga zagrada,pa ako si negde pogresila znak i na kraju to resenje sto dobijes,oni daju i to ponudjeno,a u stvari je greska..ako si tolko sigurna,idi na akademiju pa vidi svoj rad..
ako imas 40 iz skole,7 tacnih zadataka imaces 61 bod,tako da i to je nesto
Jel rigorozan lekarski pregled,i zna li neko koliko otprilike ljudi tu otpadne i zbog cega?
znam ja mnogo toga...@signature jel znas ti nesto? Jel ova karikatura sto si postavio hoces da kazes da je situacija smesna u vojsci?
nisam pitanje postavio kako treba....mislio sam da ako evo recimo ja sam 300. na listi i naveo sam 1.pesadiju 2.oklopne j. a njih 299 ispred mene su stavili vei vma avijaciju logistiku...uglavnom sve sem menadzmenta odbrane. I sad njih 299 koji su upali, rasporedjuju po zeljenim smerovima i kad se ti smerovi napune sta onda rade sa njima? da li ih rasporedjuju po ostalim smerovima u menadzmentu odbrane ili kako to ide, jel si upucen u to? hvala u svakom slucaju