Vojna akademija?

haha smešan im je psiho test,tačno se vidi obrazac,samo mora da se razmišlja i da im govorite ono što bi hteli da čuju,a i "pogrešni" ponuđeni odgovori su drugačije postavljeni od "tačnih"... :) Razmišljajte svojom glavom i ne pripremajte govor unapred... ;)

Нешто нисам сигуран да ће онакав психо тест бити за оне који га буду радили... Много ми то "провидно", лепо се види које одговоре треба да заокружиш... Наравно одговоре дајеш срцем ;)

haha smešan im je psiho test,tačno se vidi obrazac,samo mora da se razmišlja i da im govorite ono što bi hteli da čuju,a i "pogrešni" ponuđeni odgovori su drugačije postavljeni od "tačnih"... :) Razmišljajte svojom glavom i ne pripremajte govor unapred... ;)

Ne znam da li si primetio,ali bilo koje odgovore da stavis na psiho testu(taj na sajtu VA) na kraju ce da ti napise da si ti prava osoba za vojnu akademiju...hahah,smesno,ali istinito :D

Ne znam da li si primetio,ali bilo koje odgovore da stavis na psiho testu(taj na sajtu VA) na kraju ce da ti napise da si ti prava osoba za vojnu akademiju...hahah,smesno,ali istinito :D
sad sam pogledao, klikao sam sve najgore, pa mi je izašlo da MOŽDA I NE TREBA da idem na VA, ali kao ono nije sve izgubljeno još se možeš popraviti :D
nigde nema pitanje da li se upisujete preko veze ili legalno.

Ja sam bio danas u Sapcu na pregledu....mogu vam reci da ima dosta odavde.....bilo je nas 20 ak kad sam ja dosao, a posle su jos dolazili....a sutra idu Loznicani, i jedan lik rece da ih ima oko 30....tako da, izgleda da ce biti jaka konkurencija :)

na lekarsom da li se daje krv?to jest da li je bilo onih koi su padali zdr pregled zbog koriscenja suplemenata,npr(proteina,amino kiselina..)..

Да нећеш можда да узмеш неки спид пред полагање :D
Мислим да се даје крв, ипак су то детаљни прегледи, а и ако си користио суплементе као што су протеини, амино к. немаш због чега да се бринеш, није то ништа забрањено, сама реч суплементи значи додаци исхрани, све је то здраво и проверено ;)

Vidim pricate o lekarskom...
Lekarski dolazi tek POSLE prijemnog, tako da prvo polozite prijemni, tj, budite medju prvih 200-300(ako nemate vezu :) ) i posle razmisljajte o lekarskom.

A na lekarskom, mozda nesto zaboravim ali - krvna slika, mokraca, usni, ocni, kozni, neuro psihijatar, psihijatar, EKG srca, pluca, stomatoloski pregledi...
Kod muskaraca gledaju i genitalije, devojke verovatno imaju pregled kod ginekologa ;)

Ako neko pije kreatin ili protein bolje da prekine neko vreme pre lekarskog,to nije zabranjeno,ali oni tebi u urinu nece da vide da si pio protein ili kreatin,nego ce da vide visak kreatina i proteina u mokraci,i lepo ce da ti kazu da ti ne rade bubrezi kako treba,i da moras na lecenje,a to ti sigurno ne treba tamo :D
zato bolje STOP xD
pozz :)

Ako neko pije kreatin ili protein bolje da prekine neko vreme pre lekarskog,to nije zabranjeno,ali oni tebi u urinu nece da vide da si pio protein ili kreatin,nego ce da vide visak kreatina i proteina u mokraci,i lepo ce da ti kazu da ti ne rade bubrezi kako treba,i da moras na lecenje,a to ti sigurno ne treba tamo :D
zato bolje STOP xD
pozz :)

Нетачно.

Back