Vojna akademija?

kod mene u bg-u lekarski je bio u najmanje 3 različita termina,za koje ja znam,i na svakom lekarskom je bilo od 20 do 30 kandidata,u proseku... znači min iz bga 60-90... a iz moje škole se prijavljuje nekih dvadesetak,za koje ja znam... džabe vam to kolko ima kandidata,kolko je tolko je,mata zakon... ;) prošle godine je bilo njih 30 sa istim brojem poena,razlika je bila u 0,01... :P

kod mene u bg-u lekarski je bio u najmanje 3 različita termina,za koje ja znam,i na svakom lekarskom je bilo od 20 do 30 kandidata,u proseku... znači min iz bga 60-90... a iz moje škole se prijavljuje nekih dvadesetak,za koje ja znam... džabe vam to kolko ima kandidata,kolko je tolko je,mata zakon... ;) prošle godine je bilo njih 30 sa istim brojem poena,razlika je bila u 0,01... :P
ma i to sto kazes , mogu da s prijave cak i vise od 2000 kandidata ,pitanje je kolko njih se STVARNO SPREMAJU ,......

zene zasticene ko beli medvedi... tamo se muskarci bore za svoja prava :D

ahahahha :*

Je l' ima neko predstavu koliko je konkurisalo ove godine?

Iz Smedereva se dosta prijavilo, 50-ak otprilike ...

sve moji puleni :D
Ja znam za 4 osobe koje su na VA .. Sve u svemu ako si spremam da se odreknes svega da promenis zivot i tako to .. Upisi :) Iskreno meni moze bilo ko da kaze ovo ne valja bla bla ja dok ne probam nista me nece spreciti ..
bravo
izgleda kadeti sa vojne akademije nemaju vremena da pisu po forumima
javi se na pm, mrzi me da citam ovde, a i zaboravim da svratim :D . A za pm mi stize na mail a tamo proveravam redovno i dodjem :)

Radzo kako ti konkurises kad imas keca na polugodju

hm, to pitanje si mogao da mi postavis na pm, zar ne?
Kako konkurisati sa negativnom? Ukoliko popravis do 31og marta.. Kada trazis potvrdu o polugodistu cetvrte godine, u potvrdi ti stoji ocena 1, ali dobijas jos jednu potvrdu u kojoj pise da si popravio negativnu. Tu drugu potvrdu predajes uz sve one papire vojnom odseku. Ukoliko nisi popravio do 31og marta, nista ne gubis. Imas fore da popravis do maja, isti proces - uzimas potrvdu o popravljenoj oceni i predas. I to je cela filozofija. ;)

Ако си заокружио погрешно решење, гледају ти цео поступак, па ти бодују поступак са 1 или 2 поена... Ако си заокружио тачно, 3 поена, и не гледају како си радио :)

Ja mislim da ako bude 3000 kandidata,kao sto je najavljeno,tesko da ce gledati ceo postupak :P

Ja mislim da ako bude 3000 kandidata,kao sto je najavljeno,tesko da ce gledati ceo postupak

'de ce da bude 3000 kandidata brate leba ti, ja nisam cuo da se ikad u Srbiji prijavilo toliko za neki fakultet! Mislim da ce da bude manje nego prosle god, ili u tom rangu, e sad, iznenadjenja su moguca....

Back