Vojna akademija?

Ocigledno da je mata sad najbitnija, jer nosi 45 poena, ali tu je i fizicka spremnost... Jel vezbao neko skok u dalj iz mesta? Ili zgibove? Koliki su rezultati? :D

ja vezbam skok u dalj, i zgibove i sve osim plivanja, to cu kasnije, jer nije tesko...zgibove mogu da uradim skroz pravilno 12-13 komada , a skok u dalj je 2,50, a treba mi 2,75 za maksimum bodova :P
e a reci mi, jel matematika i dalje ostaje onaj test kao sto je prikazan na sajtu VA, ja vezbam te zadatke :P

nije moguce, jer se tim pitanjem tamo niko ni ne bavi. pola stvari koje pravi fakultet radi, tamo se ne radi.
zadatke mozes vezbati iz bilo koje zbirke koju bi koristio ako zelis da upises civilnu elektrotehniku ili masinstvo. pogledaj primere zadataka tamo sa sajta, da vidis koje oblasti da radis.
zadaci su inace smesni na prijemnom, jer im ionako dodje 50% i osvoji nula poena i tako bude primljeno.

uglavnom radim zadatke sa fona, gradjevine i iz venea, nadje se po neki i sa etf-a i pmf-a, to su jako teski zadaci, ne verujem da ce takve da daju.

cuo sam da ponavalju zadatke sa radnijih prijemnih....
sta mislis o tome?

:) a jeli sig' jel se desavalo da kandidat razbije fiz.spos -maximum ..a matu nista --i ipak prodje (bez ikakve veze) ... :P ?
da, a desavalo se da ne razbije ni fizicko a matu nula. jedno 50ak komada u mojoj klasi...
a sta bi mogao da mi kazes o psiho testu?
uglavnom se plase njega, ne znam zbog cega....
zavisi od osobe do osobe. ali to nije nesto gde ti eto mozes da das pogresan odgovor pa si kao ispao. to cisto sluzi za to da vide dal si neki psihopata i tako. ne vidi se sve s papira, ima dosta toga i u liku. ne treba da budes nikakav supermen niti mozgalica, budi normalan.

Znaci od svega nabrojenog najvise treba da se plasis ovih sa vezom, kakav psiho test i mata :P Ako je stv tako, a nemam razloga da sumnjam, nije to bas ono o cemu sam ja razmisljao i mastao... :) Sig, pa jel imas nesto pozitivno da kazes? Kako je druzenje, ima li cura? :)))

Back