milos 888
Zainteresovan član
- Poruka
- 144
деси се некад да се понове задаци из нпр. 2003 или 2004, као што је било 2009. Тотално исти задаци.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ocigledno da je mata sad najbitnija, jer nosi 45 poena, ali tu je i fizicka spremnost... Jel vezbao neko skok u dalj iz mesta? Ili zgibove? Koliki su rezultati?![]()
nasao si koga ces pitatipitao sam ja ppuk Urosa Domazeta kako da spremam prijemni, rekao mi je da radim po tim zadacima koji su na sajtu...
prva stvar koju bih podelio je savet iz najbolje namere i zabrinutosti za vase buducnosti - ne idite tamo ako ste osoba otvorenog uma, ne zatucana, imate osecaj svesti i casti. razocaracete se.pa brate ako znas, bili bi bio ljubazan da podelis to sa mnom? a verujem da ima jos zainteresovanih![]()
ne znam za to. vrv ih mrzi da sastave druge. vrlo je moguce.
da, a desavalo se da ne razbije ni fizicko a matu nula. jedno 50ak komada u mojoj klasi...a jeli sig' jel se desavalo da kandidat razbije fiz.spos -maximum ..a matu nista --i ipak prodje (bez ikakve veze) ...
?
zavisi od osobe do osobe. ali to nije nesto gde ti eto mozes da das pogresan odgovor pa si kao ispao. to cisto sluzi za to da vide dal si neki psihopata i tako. ne vidi se sve s papira, ima dosta toga i u liku. ne treba da budes nikakav supermen niti mozgalica, budi normalan.a sta bi mogao da mi kazes o psiho testu?
uglavnom se plase njega, ne znam zbog cega....
da, a desavalo se da ne razbije ni fizicko a matu nula. jedno 50ak komada u mojoj klasi...
onda je tu providno da radi "veza " (velika ) ...,hoces reci da se bez spremanja upadalo na VA .. hmm .....
![]()
vidim cudis se?da, a desavalo se da ne razbije ni fizicko a matu nula. jedno 50ak komada u mojoj klasi...
onda je tu providno da radi "veza " (velika ) ...,hoces reci da se bez spremanja upadalo na VA .. hmm .....
![]()