Sandra xD
Obećava
- Poruka
- 82
Pa msm gle ako neko nije spremam na to sve sta dolazis onda?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zato sto nemam pare za drugo....Pa msm gle ako neko nije spremam na to sve sta dolazis onda?![]()
![]()
Pa ti mislis ja ovo slucajno pisempa da..zato odustaj odmaiovako nas ima puno...najbolje bi bilo da pisemo sve najgore o VA da se sto vise njih s***** i odustane
![]()
A za kupanje, kako je?znam. cistio je sig sa sve zastitnom maskom na glavi.
samo sto kad sam ih ja ocistio, sijali su se. inace niko ne moze da te kazni koliko to moze da se ne pere i zapostavi. a kazne ne postoje. ponasaju se kao neprijatelji prema rodjenoj kasarni.
a to za nemanje vremena je istina. bavices se svime osim onim zbog cega si dosao.
smarate vise majke mi..
nikolazpd,bolje nemoj ni da upisujes akademiju ako to ne volis,i ako samo upisujes zbog para...mnogo ima onih koji nemaju para a ZELE to da upisu..tako da ima jos poslova gde moze da se zaradi..
sig tebi svaka cast,svaka ti na mestu,al brate smoriste vise sa tim kako je lose na akademiji..*** i ja kad dobijem keca najvise na svetu mrzim tog profesora,a kad dobijem 5 on mi je najbolji..ako si ti odustao,nemoras tolko da se trudis da i nas oteras od akademije...msm iskreno meni to deluje kao neka ljubomora,pa sad pricas sve najgore,da mi nebi upisali..mozda gresim...ali bez ljutnje...
pozz vas
tebra cuj ovako , imaju svoj neki stav i svoja misljenja .... ti znas gde si , znas sta si , znas sta zelis ,kako ces itd ... ne moze te niko naterati da odustanes ili sta vec , ako jednostavno zelis to , ako si "rodjen za to " ,, (klinacki san) .. tako da svako iznosi stav .. sig-u se nije svidelo (iako vojsku voli " vise nego "leba " da jede"" .. sta je -tu je ) .. ako "upadnemo" -videcemo kako je , ako ne .. nikom nista ...smarate vise majke mi..
nikolazpd,bolje nemoj ni da upisujes akademiju ako to ne volis,i ako samo upisujes zbog para...mnogo ima onih koji nemaju para a ZELE to da upisu..tako da ima jos poslova gde moze da se zaradi..
sig tebi svaka cast,svaka ti na mestu,al brate smoriste vise sa tim kako je lose na akademiji..*** i ja kad dobijem keca najvise na svetu mrzim tog profesora,a kad dobijem 5 on mi je najbolji..ako si ti odustao,nemoras tolko da se trudis da i nas oteras od akademije...msm iskreno meni to deluje kao neka ljubomora,pa sad pricas sve najgore,da mi nebi upisali..mozda gresim...ali bez ljutnje...
pozz vas
mene samo muci,kako se ne poklapaju misljena ljudi na akademiji..neko kaze da je ok,a brate neko kao da je to smak sveta tamo...moje misljenje je da ako neko voli vojsku,nece mu biti tesko nista na akademiji..tebra cuj ovako , imaju svoj neki stav i svoja misljenja .... ti znas gde si , znas sta si , znas sta zelis ,kako ces itd ... ne moze te niko naterati da odustanes ili sta vec , ako jednostavno zelis to , ako si "rodjen za to " ,, (klinacki san) .. tako da svako iznosi stav .. sig-u se nije svidelo (iako vojsku voli " vise nego "leba " da jede"" .. sta je -tu je ) .. ako "upadnemo" -videcemo kako je , ako ne .. nikom nista ...poz
pa tako nesto .. *** nisu svima ocekivanja ista ... neko ocekuje vise , neko manje ... sig-u se npr nije svidelo to sto nema "red,rad,disciplina""ili je bar toga bilo u malim granicama .. nekom odgovara sto toga nema ili sta vec,,,,ili kako to ko shvata i sta podrazumeva pod pojmom "red,rad disciplina " ... .....mene samo muci,kako se ne poklapaju misljena ljudi na akademiji..neko kaze da je ok,a brate neko kao da je to smak sveta tamo...moje misljenje je da ako neko voli vojsku,nece mu biti tesko nista na akademiji..
i jos nesto,sto sam reko kevi,kad je pokusala da me odgovri od VA..
BOLJE DA SE KAJEM ZBOG IZGUBLJENE GODINE I NEKOLIKO HILJADA EVRA,NEGO DA SE CEO ZIVOT KAJEM STO NISAM PROBAO DA UPISEM AKDEMIJU....
veliki pozdrav..
Bzv sto ne pise koliko primaju devojaka... Cim su smanjili ukupan broj, sigurno su smanjili i broj devojaka koje primaju.![]()
tebra cuj ovako , imaju svoj neki stav i svoja misljenja .... ti znas gde si , znas sta si , znas sta zelis ,kako ces itd ... ne moze te niko naterati da odustanes ili sta vec , ako jednostavno zelis to , ako si "rodjen za to " ,, (klinacki san) .. tako da svako iznosi stav .. sig-u se nije svidelo (iako vojsku voli " vise nego "leba " da jede"" .. sta je -tu je ) .. ako "upadnemo" -videcemo kako je , ako ne .. nikom nista ...poz
koliko sam ja obavesten u Vojnom odseku potrebna su svedocanstva iz srednje skole ...nisu pominjali osnovnu skolu ,.... tako da .....................U konkursu pise da treba doneti fotokopije svih svedocanstava, da li to podrazumeva i svedocanstva iz osnovne skole? o.O