gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
svi oni To kazu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
dada, klasika. ja kad sam dosao vidim nema liste...
imacete vi obuku, samo verovatno na normalan nacin - 7 dana.
bolja je vasa varijanta jer mi smo dosli ovde 17.avg i tek 2. okt imali priliku da izadjemo odavde.
tesko je to psihicki podneti, dugo je vremena, a i imas ozbiljnih logistickih problema tipa cistog vesa i slicno. posto ti ovde naravno nista ne peru, a trebali bi. ti se usmrdi na smrt - tvoj problem.
padaj siilo i nepraavdoooo, naaarod ti je sudit zvaan
![]()
Jao molim vas. Sely, vidim da si skinula tu listu. Mozes da me pogledas dal sam na njoj pls. Ime je Nemanja Milan Radojicic. Ajde pls, pa da se gledamo u septembru![]()
Молим вас, ко је скинуо листу, нека пошаље на danicicdejan@yahoo.com
Хвала унапред!
Hvala Sely. Videcemo se u septembru. Ti znas moje ime pa me potrazi...
a ja nisam dobio,Jaoj, kud i rekoh da sam skinula listuPoslala sam svima
![]()
Sely ima listu za odstrel
inace danas mi se bas digao pritisak od ove firme. tacnije od toliko losih ljudi u njoj.
kakav trulez to je neverovatno. i pogledas njih i razmisljas - oficir, cast, pravednost... ee Srbijo, jadna li si ako su to oni sto sebe nazivaju patriotama.
a ja nisam dobio,selyyy aj samo vidi dal sam tamo, srdjan komlenic, molim te
![]()
pa da, a ti se sve nasla pametna imam ja imam ja...Tu si, studijski program Menadzment u odbrani
Sig, vidim ja da ce mene neko da smakne zbog ovih informacija, nisu oni dzabe skinuli listu sa sajta![]()
pa da, a ti se sve nasla pametna imam ja imam ja...![]()
preporucujem inostranstvo na 60 danaVise me onda ne pitajte nista, i odoh ja na neko vreme sa ovog foruma![]()
A sta sam ja pricao posle ja blesavTo sam i ja ne tako davno shvatila... Sig sad te sve vise i vise razumem![]()
![]()
A sta sam ja pricao posle ja blesav![]()
Pa sada nemoj tako nisam ja bas star toliko ispade da imam sto godina. Zao mi je siga dobar decko ali takvi moraju da se bas muce u takvoj sredini da bi uspeli. Videla si iz predhodnih postova sta je sve radio i u predstavama ucestvovao i sada kada treba da polozi ispite svi ce mu reci sto nisi ucio pa da prodjes.Treba slusati starije, oni su uvek u pravu![]()
![]()