gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
svi oni To kazu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dada, klasika. ja kad sam dosao vidim nema liste...
imacete vi obuku, samo verovatno na normalan nacin - 7 dana.
bolja je vasa varijanta jer mi smo dosli ovde 17.avg i tek 2. okt imali priliku da izadjemo odavde.
tesko je to psihicki podneti, dugo je vremena, a i imas ozbiljnih logistickih problema tipa cistog vesa i slicno. posto ti ovde naravno nista ne peru, a trebali bi. ti se usmrdi na smrt - tvoj problem.
padaj siilo i nepraavdoooo, naaarod ti je sudit zvaan
![]()

Jao molim vas. Sely, vidim da si skinula tu listu. Mozes da me pogledas dal sam na njoj pls. Ime je Nemanja Milan Radojicic. Ajde pls, pa da se gledamo u septembru![]()

Молим вас, ко је скинуо листу, нека пошаље на danicicdejan@yahoo.com
Хвала унапред!

Hvala Sely. Videcemo se u septembru. Ti znas moje ime pa me potrazi...

a ja nisam dobio,Jaoj, kud i rekoh da sam skinula listuPoslala sam svima
![]()
selyyy aj samo vidi dal sam tamo, srdjan komlenic, molim te 

Sely ima listu za odstrel
inace danas mi se bas digao pritisak od ove firme. tacnije od toliko losih ljudi u njoj.
kakav trulez to je neverovatno. i pogledas njih i razmisljas - oficir, cast, pravednost... ee Srbijo, jadna li si ako su to oni sto sebe nazivaju patriotama.

a ja nisam dobio,selyyy aj samo vidi dal sam tamo, srdjan komlenic, molim te
![]()

pa da, a ti se sve nasla pametna imam ja imam ja...Tu si, studijski program Menadzment u odbrani
Sig, vidim ja da ce mene neko da smakne zbog ovih informacija, nisu oni dzabe skinuli listu sa sajta![]()

pa da, a ti se sve nasla pametna imam ja imam ja...![]()
preporucujem inostranstvo na 60 danaVise me onda ne pitajte nista, i odoh ja na neko vreme sa ovog foruma![]()

A sta sam ja pricao posle ja blesavTo sam i ja ne tako davno shvatila... Sig sad te sve vise i vise razumem![]()
![]()

A sta sam ja pricao posle ja blesav![]()

Pa sada nemoj tako nisam ja bas star toliko ispade da imam sto godina. Zao mi je siga dobar decko ali takvi moraju da se bas muce u takvoj sredini da bi uspeli. Videla si iz predhodnih postova sta je sve radio i u predstavama ucestvovao i sada kada treba da polozi ispite svi ce mu reci sto nisi ucio pa da prodjes.Treba slusati starije, oni su uvek u pravu![]()
![]()