Vojna akademija?

ne znam sta da ti pojasnim posto me nist nisi ni pitao :) ,
a i prelistaj unazad, napisao sam 2 knjige o tome.

e interesuje me ono vezano oko finansija i to posto nema na stranici nista vezano za smer logistika malo sam se uplasio da je mozda elektrotehnika preteska jer nema bas najvise vremena od obaveza pa me interesuje kakva je logistika cuo sam da je to ladovina pa me i od tebe interesuje pa eto ako nije problem da ponovo ispises

e interesuje me ono vezano oko finansija i to posto nema na stranici nista vezano za smer logistika malo sam se uplasio da je mozda elektrotehnika preteska jer nema bas najvise vremena od obaveza pa me interesuje kakva je logistika cuo sam da je to ladovina pa me i od tebe interesuje pa eto ako nije problem da ponovo ispises

Finansije i nisu bas lake, laksa je intendantska. Na finansije obicno idu oni koji su ucili srednju ekonomsku. ;)

Ја сам учио средњу економску, али ћу менаџмент у одбрани и после вероватно пешадију.
Интересује ме, ако неко зна, која мата се учи у првој години, тј. које области, што прецизније.
Не стојим баш најбоље са матом, па бих је мало преко лета учио.

Е ви који сте били, јел сте носили здравствени картон на академију ? Мени нису ништа рекли, само да понесем прибор за личну хигијену.

Zanima me da li u toku godine, odnosno na pocetku godine moze da se promeni smer? Konkurisao sam za smer logistike, i u oko 100 sam pa me zanima u slucaju ako na upadnem da upisem neki drugi smer a kasnije da se prebacim......
u sustini prebacivanje je moguce, resava se svaki slucaj individualno, sto pre podneses molbu to bolje, naravno ne znaci da ce je usvojiti. ali ako ne upadnes na neki smer, sigurno ti posle nece dati da se na taj i prebacis...

Finansije i nisu bas lake, laksa je intendantska. Na finansije obicno idu oni koji su ucili srednju ekonomsku. ;)

finansije su boranija, u poredjenju sa tehnickim naukama.

Pozdrav svima starosedeocima na ovom forumu. Trazio sam preko google-a bilo kakvu vrstu diskusije na temu Vojne akademije, tako da sam otkrio ovaj sajt i registrovao se. Malo sam prelistavao ovu temu i vidim da ima dosta zainteresovanih. A ima i onih koji znaju dosta o VA i onih koji su vec tamo. Tako da je super stvar sto smo se svi ovako okupili na jednom forumu. :D Pa da pocnem. Ja sam konkurisao za vojnu akademija sad ove godine 2010-2011. Prosao sam prvi deo selekcije. Pozvali su me na drugi u utorak. Jel mozete malo detaljnije da mi opisete sta se desava tamo za 2. deo selekcije? Gde se sta radi, kako se radi, ko radi. Cuo sam da su ti psiho testovi zajebani, pa ako moze nesto i o njima bilo bi super. Molim vas odgovorite i hvala unapred.

Pozdrav svima starosedeocima na ovom forumu. Trazio sam preko google-a bilo kakvu vrstu diskusije na temu Vojne akademije, tako da sam otkrio ovaj sajt i registrovao se. Malo sam prelistavao ovu temu i vidim da ima dosta zainteresovanih. A ima i onih koji znaju dosta o VA i onih koji su vec tamo. Tako da je super stvar sto smo se svi ovako okupili na jednom forumu. :D Pa da pocnem. Ja sam konkurisao za vojnu akademija sad ove godine 2010-2011. Prosao sam prvi deo selekcije. Pozvali su me na drugi u utorak. Jel mozete malo detaljnije da mi opisete sta se desava tamo za 2. deo selekcije? Gde se sta radi, kako se radi, ko radi. Cuo sam da su ti psiho testovi zajebani, pa ako moze nesto i o njima bilo bi super. Molim vas odgovorite i hvala unapred.

nista se ne brini radis testove inteligencije emocije itd ako su uspeo da prodjes prvi dio uspeces i ovaj samo se opusti i ne pokusavaj da ih zavaras kao da odgovaras na pitanja tipa testova licnosti i mmpi testova trazeci pogodne odgovore koji su po tvom vjerovanju prikladni vojsci,nadam se da me razumijes,budi ono sto jesi jer ako lazes i pokusavas da ih prevaris oni ce ti dati slabiju ocjenu ili ce ti ispasti profil licnosti los.Vjeruj mi vecina ljudi nije pala zbog svoje nekomptatibilnosti nego zato sto je lagala trazeci kao pogodnije odgovore.Veze su , ako ih ima, medju prvim 240 i oni su vec prosl zato nemoj da mislis da ces zbog njih otpasti kao sto ovi gore navode.Sto se tice medicinskih pregleda i tu budi sto opusteniji kod neurologa i na ostalim pregledima,bitno je da dobro vidis cujes da imas zdravo srce ,ostalo prolazis (nadam se ako nemas neku veliku manu) pozz

Pisem prvi put ovde i samo da kazem za pocetak da je ovo jedan mnogo dobar thread. I ja sam konkurisao na VA i posle prvog dela sam oko 260. mesta video sam da je i milos888 oko tog mesta a nisu me jos pozvali i sad ludim :besna: . ali cistod a vam kazem da ste ekstra sto pomazete sa informacijama.

Ја сам учио средњу економску, али ћу менаџмент у одбрани и после вероватно пешадију.
Интересује ме, ако неко зна, која мата се учи у првој години, тј. које области, што прецизније.
Не стојим баш најбоље са матом, па бих је мало преко лета учио.
Зна ли ко???? Хвала унапред.

Back