Aleksandar...
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
Ja veceras idem u Bg,i organizovano je,zvali me iz Vojnog odseka
Znam da ides

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja veceras idem u Bg,i organizovano je,zvali me iz Vojnog odseka
A kako ti znas?![]()
Znam da idesja ti od srca zelim svu srecu, i da da Bog da prodjes i da ih rasturis sve tamo na vezbama.....i ako Bog da da se vidimo na akademiji
Poz care i sve najbolje sutra....i naravno javi nam ako hoces kakvi su zadaci i tako to......ja idem u nedelju pa dobro bi mi dosle tvoje informacije
![]()
Pa sta vam je,normalno da treba postupak,onda bi neki zadatak koji ne znamo zaokruzili na srecu a plus nema negativnih bodova.samo ne znam sta ovo znaci "i tako su namesteni da mozes dobiti bilo koji odgovor"??
I izgleda da cu morati da budem nenormalan i da se vratim za Surdulicu, jer inace idem na sopstvenu odgovornost, i nisu sigurni da ce da me puste van grupe....Kad kreces iz Vranja ????
To znaci da ako negde pogresis, za rezultat mozes da dobijes odgovor koji je ponudjen, a on nije tacan, ti ljudi pripremaju zadatke vec 20 god., i naravno da znaju koje su najcesce greske, pa su samo izracunali rezultat koji je dobijen u takvom pogresno uradjenom zadatku.
Srecno svima koji idu na prijemni!
Moj drug je otisao juce u Bg,bitno je samo da budes do 10h na Akademiji,mislim da je tako
Њама,идемо заједно. Видећемо се тамо.
Брате из Врања, јављај сутра. Све најбоље.![]()
Srecno ljudi..
Brate, sad si me uplasio :-)
Koliko je bilo zadataka iz mate?
A prijatelju, kako si se ti obukao?![]()
sta si nosio od opreme i jel je smeo digitron da se koristi
Којим редоследом се врши физичка провера?
60m sprint na stazi koja je sjajna,zaista,posle neki idu na skok u dalj neki na zgibove,zavisi u kojoj ste grupi,pa posle 2400m,posle toga idete kuci
Ако ти није проблем, напиши сатницу физичких вежби појединачно, од прилике. Пауза између вежби и то. . .