Vojna akademija?

Pa sta vam je,normalno da treba postupak,onda bi neki zadatak koji ne znamo zaokruzili na srecu a plus nema negativnih bodova.samo ne znam sta ovo znaci "i tako su namesteni da mozes dobiti bilo koji odgovor"??

To znaci da ako negde pogresis, za rezultat mozes da dobijes odgovor koji je ponudjen, a on nije tacan, ti ljudi pripremaju zadatke vec 20 god., i naravno da znaju koje su najcesce greske, pa su samo izracunali rezultat koji je dobijen u takvom pogresno uradjenom zadatku.
Srecno svima koji idu na prijemni!

To znaci da ako negde pogresis, za rezultat mozes da dobijes odgovor koji je ponudjen, a on nije tacan, ti ljudi pripremaju zadatke vec 20 god., i naravno da znaju koje su najcesce greske, pa su samo izracunali rezultat koji je dobijen u takvom pogresno uradjenom zadatku.
Srecno svima koji idu na prijemni!

To je tacno,pogotovo kod jednacina i takvih oblasti...no,sta bude,bice,mislim da se zadaci nece puno razlikovati od onih koji su postavljeni na sajtu...to je otprilike to :mrgreen:

Evo,dosao sam kuci pa da vam kazem kako je....krenuli smo u pola 3 ujutro,tamo smo stigli mrtvi umorni,rasporede nas u grupe i ucionice u kojima radimo prijemni...meni je matematika bila teska,bas...prva 3 zadatka standardno,kao prosle god,onda dolaze zadaci koje nisam nikada radio,npr neki trapez u kejem je upisam krug,srednja linija ga deli na 2 dela,tako nesto...dalje,analiticka geometrija mi je takodje bila teska,kao i geometrijska progresija....da ne ispadne da sam subjektivan,vecina je uradila 7,8 zadataka,kazem vecina,bilo je i onih koji su sve uradili i onih koji nista nisu uradili.to je uglavnom to oko matematike,nemate razloga za brigu ako ste vezbali i ako nemate tremu(koja je mene strasno sputala,2 zadatka koja sam znao nisam uradio)...ponavljam,nije toliko tesko,ali je dosta teze nego prosle god...sledi fizicko,imao sam peh na startu 60 metara,okliznuo sam se malo,ali mi to nije puno uticalo na vreme,trcao sam 8.4 sek.posle toga je skok u dalj,prvi pokusaj najbolji oko 2.40m ali sam se okliznuo i pao na lakat,tako da se taj ne racuna(i nisam jedini koji se okliznuo,odrao sam lakat,tako da pazite),drugi pokusaj mi je bio 2.3m.posle toga idu zgibovi,uradio sam 7 i prilicno su rigorozni oko brojanja.posle toga smo dosta cekali da bi dosli na red za trcanje 2400m,nekih 2sata,to je bilo oko 17h,na onoj kisi smo trcali.nisam jeo nista skoro celog dana i boleo me stomak,najvise sam razocaran tim vremenom,kad sam merio kuci trcao sam oko10 min i 30 sek,ovamo mi je vreme bilo 11 min i 35 sek,jedva sam izdrzao...poenta je da se sve moze uraditi,nije toliko strasno,samo eliminisite tremu i opustite se,bice ok...mogao sam dosta bolje,pogotovo matematiku,ali sta je tu je,nista nije gotovo...Izvinjavam se sto kasnim,ali nadam se da ce nesto od ovoga koristita onima koji idu u nedelju...puno srece svima,zelim Vam isto sto i sebi...Pozzz

Back