Vojna akademija?

Ko treba da bude taj covek? Sutanovac? To nema nigde tako da nemojte da pricate gluposti, moze veza malo da ti pomogne, ali bas toliko nema sanse. Da tako rade veze kao sto vi pricate samo bi onda upisivali oni kojima je cale vojno lice.
Dovoljno je da je vojno lice! Kada je jedan lik bio samnom na prijemnom, sva tri dana njegov cale je proveo na akademoji, mogao je i da prespava, da se ne muci da ide kod rodjaka. Rezultati psiho testa su mu 100% prepravljani, imao je sve trojke! Zdravstvenu je prosao, na fizickoj proveri su mu menjali vremena, ja jedini trcao ispod 9 2400m, jedan lik je slucajno bio iza coveka koji je merio i upisivao vreme, i video je da je ovom takodje upisao vreme ispod 9 min, i ako je trcao preko 12, kasnije smo culi od dezurnog da smo dobri na fizickoj proveri, imamo dvojicu ispod 9 na 2400m. Kada smo radili matematiku, covek koji je bio dezurni mu je pomagao! Posle fizicke provere krenuli smo u kantinu ja i jos dvojica, kad tamo za stolom u jednom cosku, covek iz vojnog odseka koji nas je doveo, otac tog lika, i covek koji je zaduzen za prijem na akademiju, mislim da je po cinu pukovnik, prezime mu je na D, videcete ga sigurno! Na kraju ovaj lik je primljen, ali je odustao posle logorovanja!

Dovoljno je da je vojno lice! Kada je jedan lik bio samnom na prijemnom, sva tri dana njegov cale je proveo na akademoji, mogao je i da prespava, da se ne muci da ide kod rodjaka. Rezultati psiho testa su mu 100% prepravljani, imao je sve trojke! Zdravstvenu je prosao, na fizickoj proveri su mu menjali vremena, ja jedini trcao ispod 9 2400m, jedan lik je slucajno bio iza coveka koji je merio i upisivao vreme, i video je da je ovom takodje upisao vreme ispod 9 min, i ako je trcao preko 12, kasnije smo culi od dezurnog da smo dobri na fizickoj proveri, imamo dvojicu ispod 9 na 2400m. Kada smo radili matematiku, covek koji je bio dezurni mu je pomagao! Posle fizicke provere krenuli smo u kantinu ja i jos dvojica, kad tamo za stolom u jednom cosku, covek iz vojnog odseka koji nas je doveo, otac tog lika, i covek koji je zaduzen za prijem na akademiju, mislim da je po cinu pukovnik, prezime mu je na D, videcete ga sigurno! Na kraju ovaj lik je primljen, ali je odustao posle logorovanja!
Sta ti je tu cudno vojska je deo drustva kakvo je drustvo takva je i vojska, e koliko toga ima u vojsci i u sluzbi. Ko nema vezu mucice se od prvog koraka u VA pa do penzije i bolje da ne upisuje da se ne bi nervirao.

Ko treba da bude taj covek? Sutanovac? To nema nigde tako da nemojte da pricate gluposti, moze veza malo da ti pomogne, ali bas toliko nema sanse. Da tako rade veze kao sto vi pricate samo bi onda upisivali oni kojima je cale vojno lice.

Ajde bre necu da se svadjam sa tobom, gledaj malo sta su pisali u prethodnim postovima......videces kad odes tamo pa kad lik bude istrcao 12 min a on mu upise 9...tako da necemo o tome, dzabe cemo se svadjati....ja sam to vec jednom prosao i znam kako je.....i naravno i Sutanovac treba da bude........

Ajde bre necu da se svadjam sa tobom, gledaj malo sta su pisali u prethodnim postovima......videces kad odes tamo pa kad lik bude istrcao 12 min a on mu upise 9...tako da necemo o tome, dzabe cemo se svadjati....ja sam to vec jednom prosao i znam kako je.....i naravno i Sutanovac treba da bude........

Normalno, dzabe se raspravljamo, veze ce da rade samo tako ;)

cao ljudi! imam neka pitanja,vise za devojke koje su upisale... sto se tice fizickog,koje rezultate je imala najbolja prosle godine? i kad budete imale prijemni,koji su rezultati ove godine.... ja sam gledala sta je za koliko poena i mislim da mi to ne bi bio problem jer treniram atletiku,a za matis treba da se vezba,al vec imam dovoljno znanja, sve jedno imam neki trip od upisivanja. mozda mi jeste rano da raznisljam o tome,imam jos godinu dana,al sta cu,zanima me :)
hvala unapred!

Mozes li Sig da nam kazes sta da ponesemo kad krenemo tamo....posto vidis i sam da samo pisu o tome, a ti znas sta sve treba....znaci od opreme, pa pribor za matu i tako to....POzzz
za fizicko - oprema za kupanje peskir ovo ono, a za kopno sorc majca patike.
mata i psiho - hemijska, obicna olovka, gumica, ponesi i digitron ne secam se dal su dozvoljavali da se koristi.
za lekara ako ste imali neke operacije i to, ponesite dokumentaciju o tome.

Dade li ti matu ne javljas nista a sig? Nisi mi jasan za ovog razvodnika.:per:

pa da bi otplatio svoj boravak na akademiji, moracu negde da se zaposlim :lol:

da li treba sestar il lenjir il tako to posto nisam vido da treba ista da se konstruise na tim testovima a vidim da neki kazu da treba da se ponese tako da sig ako nije prob reci ako treba pa da znam da treba da ponesem :P

Људи, зна ли ко плива ли се у првом делу селекције? И још нешто, да ли имају понуђени одговори на математици?

Imas ponudjene odgovore na matematici, 4 odgovora, ne nose negatvine poene ako zaokruzis pogresni, mada odgovor ti ne vredi bez popstupka kako si dosao do njega, i tako su namesteni da mozes dobiti bilo koji odgovor, 3 u slucaju da negde pogresis i naravno samo jedan koji je tacan!

Ljudi, tacno vama nije dobro....pa da li ste vi normalni? Ti ces dobiti ponudjene odgovore, ali tebi nista ne vredi da ga zaokruzis ako ne pokazes kako si dosao do njega.....razumete sad ili da vam nacrtamo? Da je tako, od 15 zadataka, kad bi zaokruzivao bar 5 bih pogodio na srecu....nemojte to lupati dzaba....

Dali su toliko sposobni da mogu da predvide moje greske na zadacima :hahaha: ??? Nego, ide li mozda neko sutra ?? Interesuje me da li je organizovan prevoz, ili zajednicki dolazak na akademiju, jer sam ja vec u Bg-u, pa nisam nenormalan da idem za Surdulicu, kako bi ponovo dosao :D

Back