Lepa Jana ribareva kci
Zainteresovan član
- Poruka
- 226
Hvala ti na odgovoru. Mene samo brine sto nosim naocare i sto sam ranije isla na vezbe za kicmu zbog skolioze pa da mi ne prave problem zbog toga. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hvala ti na odgovoru. Mene samo brine sto nosim naocare i sto sam ranije isla na vezbe za kicmu zbog skolioze pa da mi ne prave problem zbog toga.![]()
Hvala ti na odgovoru. Mene samo brine sto nosim naocare i sto sam ranije isla na vezbe za kicmu zbog skolioze pa da mi ne prave problem zbog toga.![]()
Ne znam tacno za dioptriju, ali nije strasno......ima na forumu bas su pisali nesto u vezi toga....a za kicmu, radi vezbe i bice u redunajbolje ako mozes cepaj zgibove
![]()
Zene rade sklekove...
Mene zanimaju ocene iz fizicke spremnosti, znam da ocena 5 nosi 15 bodova.
A ocene 4 i 3, e to me zanima. Hvala.
ne mozes da dobijes ocenu 1 iz jedne discipline, nego mozes da dobijes -30 bodova... sto posle mozes da nadoknadis u drugim disciplinama
Heheheheeh znaci ja na sklekove dobijam -30![]()
5 je 15 bodova
4 je 12
3 je 9
2 je 6
a jedan ako dobijes onda zasto si dolazio uopste xD
inace imas na sajtu sve tacno kako se i discipline boduju
za 5 ti valjda treba preko 80 poena
Ваистину васкрсе !
Пролазимо, не бојте се. Само верујте.
Ajde da malo ozivimo forum :-) kako vam ide matematika,odakle spremate i sl...ja sam dobio zbirku kada sam konkurisao,autor je Djurisic Dusan i Brkic Nada,zadaci su dostaaa tezi od onih koji su dati na sajtu VA
Ajde da malo ozivimo forum :-) kako vam ide matematika,odakle spremate i sl...ja sam dobio zbirku kada sam konkurisao,autor je Djurisic Dusan i Brkic Nada,zadaci su dostaaa tezi od onih koji su dati na sajtu VA
Blago tebi, meni niko nista nije dao![]()
Jao ljudi sutra idem na lekarski drzite mi palceve da prodjem![]()
Ako nemas nogu, ili ruku, tesko da ces proci![]()
Nece,to su rutinski pregledi...bolje sto ti nisu dali tu zbirku,nije mi bas korisna
meni su zgibovi problem,trcanje i ostalo nije problem.i malo me muci to sto ce prijemni verovatno da se poklopi sa maturskim...***.