Vojna akademija?

Да ли зна неко, да ли се признају само и искуључиво згибови надхватом или може и подхватом??

nadhvatom,
i pritom nema ljuljanja i cimanja, i moras da Skroz ispruzis ruke do kraja pri spustanju,
plus mora brada da predje sipku. ja sam pred kraj dva puta stigao bradom Do nivoa sipke a nisam uspeo da prebacim i nisu mi priznali nista od tog.

Zgibovi sa rade dlanovima od lica.........

Тога сам се и плашио. . . Радио сам као манијак и повредио раме и сада имам проблем са згибовима надхватом, нисам их радио од септембра прошле године. А подхватом када радим, не оптерећује ми раме. . . Ваљда ћу моћи да се натегнем за 15 надхватом. :think:

Тога сам се и плашио. . . Радио сам као манијак и повредио раме и сада имам проблем са згибовима надхватом, нисам их радио од септембра прошле године. А подхватом када радим, не оптерећује ми раме. . . Ваљда ћу моћи да се натегнем за 15 надхватом. :think:

Pa i 12 da uradis dovoljno je...fizicko ne vuce mnogo bodova

Trudi se brate...ja sam sjjebao zglob na levoj ruci, pa sad pauziram sa zgibovima.....kad njih radis moras dobro da se zagrejes.....

Back