malo me muci to sto ce prijemni verovatno da se poklopi sa maturskim...***.
meni su se prosle godine poklopili maturski i prijemni, i odlozili su mi maturski, polagao sam nedelju dana posle ostatka moje generacije

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
malo me muci to sto ce prijemni verovatno da se poklopi sa maturskim...***.
meni su se prosle godine poklopili maturski i prijemni, i odlozili su mi maturski, polagao sam nedelju dana posle ostatka moje generacije![]()
Ајде бре, смирите се људи, па мата се може навежбати за недељу дана и то савршено.
Да ли зна неко, да ли се признају само и искуључиво згибови надхватом или може и подхватом??
mata mozda i moze,ali zgibovi tesko![]()
Да ли зна неко, да ли се признају само и искуључиво згибови надхватом или може и подхватом??
Sig,ajde ako imas vremena napisi kako je tamopa da,znam da su nadhvatom zgibovi,to i moze da se vezba,ali psiholog tesko
![]()
da..sig ajde objasni kakav je zivot na akademiji...koja su ti zaduzenja,sport,teretana,ucenje,fizicko...upisi nam ukratko malo tvoj sadasnji zivot..![]()
a sto hoces da upises ako je toliko lose![]()
voli čoek loše,šta ga smarate...![]()
![]()
![]()
e to je vec zajebano...ne maturski ispit,matursko vece![]()
Zgibovi sa rade dlanovima od lica.........
Тога сам се и плашио. . . Радио сам као манијак и повредио раме и сада имам проблем са згибовима надхватом, нисам их радио од септембра прошле године. А подхватом када радим, не оптерећује ми раме. . . Ваљда ћу моћи да се натегнем за 15 надхватом.![]()
e to je vec zajebano...
morao bi da biras sta ti je vaznije![]()
e to je vec zajebano...
morao bi da biras sta ti je vaznije![]()
Zamisli da mi se matursko vece poklopi sa prijemnim...Kuku lele mene.
Тога сам се и плашио. . . Радио сам као манијак и повредио раме и сада имам проблем са згибовима надхватом, нисам их радио од септембра прошле године. А подхватом када радим, не оптерећује ми раме. . . Ваљда ћу моћи да се натегнем за 15 надхватом.![]()
Zamisli da mi se matursko vece poklopi sa prijemnim...Kuku lele mene.
kad njih radis moras dobro da se zagrejes.....