Vojna akademija?

E, a i vi ga preteraste sad....vratite se malo unazad sve ima objasnjeno.....
@Milica199 prijemni je od 3.Maja do 15.Juna....oblasti iz matematike nadji ovde http://www.va.mod.gov.rs/cms/view.php?id=1564 @UnitedEnemy znam da zene rade sklekove, ali nek isteze kicmu malo :D

5 je 15 bodova
4 je 12
3 je 9
2 je 6
a jedan ako dobijes onda zasto si dolazio uopste xD
inace imas na sajtu sve tacno kako se i discipline boduju
za 5 ti valjda treba preko 80 poena

Za 5icu je od 81 d0 100 bodova.
Zanimalo me samo za 3 i 4 jel je to neki moj minimalac. Nisam od onih koji sve prepustaju slucaju.

Jos jedno pitanje. Smer koji pohadjam je elektrotehnicar racunara, zanima me da li se i to gleda ili ja imam iste predispozicije kao i npr masinci ili ekonomski tehnicar......a za zelju sam naveo vojnoelektronsko inzinjerstvo???

pa i ja nisam bas nesto,onaj test sto je na sajtu sam znao mozda 50-60 %,ali se spremam,sada je mnogo bolje :)...ova zbirka koju su mi dali je mnogo teza,zadaci su od 1997.god do 2003.god i bas su teski... Ali sig je rekao da su zadaci sa pocetka oblasti,ne bas toliko teski.

Nece,to su rutinski pregledi... :) bolje sto ti nisu dali tu zbirku,nije mi bas korisna :) meni su zgibovi problem,trcanje i ostalo nije problem.i malo me muci to sto ce prijemni verovatno da se poklopi sa maturskim...***.

Nece,to su rutinski pregledi... :) bolje sto ti nisu dali tu zbirku,nije mi bas korisna :) meni su zgibovi problem,trcanje i ostalo nije problem.i malo me muci to sto ce prijemni verovatno da se poklopi sa maturskim...***.

Hehehe pa mi smo bas slicni, tebi zgibovi problem meni sklekovi, a sto se trcanja tice to cu valjda dobro odraditi. :D
A kako ce maturski da ti se poklopi sa prijemnim prijemni je u maju a maturski u junu?! :think:

Back