Vojna akademija?

Zvali su me juce u vojni odsek da se opredelim za smer i da popunim neke papire za prvi zdravstveni pregled. Je l` to znaci da sam prosao :D ili da tek treba da udjem u taj protokol

Prosao si ako te pozovu an VA na prijemni, mada ne vidim razlog zasto ne bi prosao, ako nisi osudjivan, jedino ako ti je deda bio neki cetnik, ili tako nesto, mada u zadnje vreme ih to i ne interesuje!!!

Prosao si ako te pozovu an VA na prijemni, mada ne vidim razlog zasto ne bi prosao, ako nisi osudjivan, jedino ako ti je deda bio neki cetnik, ili tako nesto, mada u zadnje vreme ih to i ne interesuje!!!

nisam, ali jeste moj cale na 4 meseca tvorza... :(
jel su mnogo rigorozni na zdravstvenom, i oko toga se tripujem dosta da mi ne nadju nesto sto ni ne znam da imam :D na sta najvise obracaju paznju

pozdrav ljudi...ovako vidim da ima preko 70 strana pa me mrzi da trazim odgovor,a verovatno ste pricali o tome...interesuje me,da li je istina da kad se zavrsi VA,polaze se jos neki ispit i doboja se diploma civilnog fakulteta, u zavisnosti od smera na VA...ako moze nek napise neko nesto o ovome...hvala unapred..pozz

pozdrav posalo sam malopre poruke ali nije stigla,pa me mrzi sad da pisem ponovo...ukratko da li je istina da kad se zavrsi VA moze da se posle nekoliko ispita dobija i diploma civilnog fakulteta u zavisnosti od smera...unapred hvala,pozdrav

Verovatno teže nuli. To bi bilo lepo, ali VA je narodna škola, tako da će pre da uvedu vođenje goveda na ispašu kao obvezan predmet... :dash: Vostani Serbie!

Cuo sam da postoji studentski parlament i da oni kao nesto rade... Pokusajte da okupite kriticnu masu medju kadetima i predlozite. U tome bi vas sigurno podrzao i Nacelnik VA. Predstavite to kao obavezu "elite"! Taj parlament bi trebao da donese kodeks ponasanja i usvoji neke ciljeve kojima treba teziti. Imate cilj! Malo volje nije na odmet...

• Podržavam
Reactions: Ea.
Cuo sam da postoji studentski parlament i da oni kao nesto rade... Pokusajte da okupite kriticnu masu medju kadetima i predlozite. U tome bi vas sigurno podrzao i Nacelnik VA. Predstavite to kao obavezu "elite"! Taj parlament bi trebao da donese kodeks ponasanja i usvoji neke ciljeve kojima treba teziti. Imate cilj! Malo volje nije na odmet...
Slažem se, ali ja uopšte nisam sa VA, još sam u srednjoj školi.

evo sad hoce...ovako imam jedno pitanje za clanove VA,interesujeme da li je istina da kad se zavrsi VA,polaze se jos 1 ispit i dobija se diploma civilnog fakulteta,u zavisnosti od smere??hvala unapred..
Evo ja da ti odgovorim ja imam diplomu vojnu i mislim da nema tog jednog ispita i koji fakultet bi dao svoju diplomu kada je VA akreditovana skolska institucija. Diploma VA ti vazi u civilstvu.

''Студентима је дата могућност да, у оквиру појединих смерова, студирају на заједничком студијском програму Војне академије и једног од факултета Универзитета у Београду.''...ovo pise na sajtu, ali to sam cuo i od jednog mog rodjaka koi je zavrsio ETF pri vojnoj akademiji..

''Студентима је дата могућност да, у оквиру појединих смерова, студирају на заједничком студијском програму Војне академије и једног од факултета Универзитета у Београду.''...ovo pise na sajtu, ali to sam cuo i od jednog mog rodjaka koi je zavrsio ETF pri vojnoj akademiji..
Moze biti kada sam ja bio ovoga nije bilo. Mozda se misli na pesadiju gde bi dobio diplomu menadzera po zavrsetku na primer sa fona.

Back