CARIBANA
Početnik
- Poruka
- 21
Kakve su sanse, tj. da li ima pomena o uvodjenju obavezne skole plesa ili jahanja na VA?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kad se zna da li sam prosao bezbednosnu proveru?![]()
Ako te pozovu na prijemni prosao si, ako ne budes pozvan nisi.
Zvali su me juce u vojni odsek da se opredelim za smer i da popunim neke papire za prvi zdravstveni pregled. Je l` to znaci da sam prosaoili da tek treba da udjem u taj protokol
Mene zanima da li osobe koje nose naocare mogu upisati VA? Hvala unapred na odgovoru.
Prosao si ako te pozovu an VA na prijemni, mada ne vidim razlog zasto ne bi prosao, ako nisi osudjivan, jedino ako ti je deda bio neki cetnik, ili tako nesto, mada u zadnje vreme ih to i ne interesuje!!!
jesu rigorozni, i obracaju paznju na sve... ako hoce, mogu da te obore jer imas manje trepavica na jednom oku nego na drugom![]()
Pisao sam vec vise puta o tome, od -2 do +2 primaju, za pilote od 0 do +1.
Kakve su sanse, tj. da li ima pomena o uvodjenju obavezne skole plesa ili jahanja na VA?
zasto ne izlaze moji odgovori??
Verovatno teže nuli. To bi bilo lepo, ali VA je narodna škola, tako da će pre da uvedu vođenje goveda na ispašu kao obvezan predmet...Vostani Serbie!
Slažem se, ali ja uopšte nisam sa VA, još sam u srednjoj školi.Cuo sam da postoji studentski parlament i da oni kao nesto rade... Pokusajte da okupite kriticnu masu medju kadetima i predlozite. U tome bi vas sigurno podrzao i Nacelnik VA. Predstavite to kao obavezu "elite"! Taj parlament bi trebao da donese kodeks ponasanja i usvoji neke ciljeve kojima treba teziti. Imate cilj! Malo volje nije na odmet...
Evo ja da ti odgovorim ja imam diplomu vojnu i mislim da nema tog jednog ispita i koji fakultet bi dao svoju diplomu kada je VA akreditovana skolska institucija. Diploma VA ti vazi u civilstvu.evo sad hoce...ovako imam jedno pitanje za clanove VA,interesujeme da li je istina da kad se zavrsi VA,polaze se jos 1 ispit i dobija se diploma civilnog fakulteta,u zavisnosti od smere??hvala unapred..
Moze biti kada sam ja bio ovoga nije bilo. Mozda se misli na pesadiju gde bi dobio diplomu menadzera po zavrsetku na primer sa fona.''Студентима је дата могућност да, у оквиру појединих смерова, студирају на заједничком студијском програму Војне академије и једног од факултета Универзитета у Београду.''...ovo pise na sajtu, ali to sam cuo i od jednog mog rodjaka koi je zavrsio ETF pri vojnoj akademiji..