Vojna akademija?

Sig objasni kolegi da pored matematike ima jos predmeta i da to sto on misi da je psihicki izdrzljiv samo znaci da jos nije pronasao sebe i izgubio sve ostalo:zper: Caj na resou i konzerva pastete sa starim hlebom specijalitet kuce:hahaha:

ja cu morati na casove mate.....samo ne znam sta cu ako prodjem, da li cu moci tamo da je iznesem.....mada bi je imao samo u prvoj godini, ja mislim :)
Koji bi smer upisao da li ti ide od ruke ekonomija i drustvene nauke imas finansiste i intendante ove godine to ti je kao ekonomski faks. Imas tehnicke gde mozes da prodjes ako ti idu elektronike, masinstvo ili hemija. Ili si bolji sa organizacijom rada pa u pesadiju ili ti menadzment u odbrani sta si zavrsio jesi li sportista. Imas na sajtu VA sta imas od predmeta svake godine pa se pronadji. Iz matematike imas osnovno kao i na svakom faksu samo koliko se ide u detalje. Dokaz izvoda za X ti je u dva reda,a za e na X na kvadrat malo vise pa ti vidi. Sig mozda sada bolje zna kakav je ispit ali samo da ti neko pokaze. Zavisi da li si se odvajao od kuce koliko ces uspeti da se organizujes i isplivas prvu godinu. Vidis i sam da je jednacina sa vise nepoznatih mozda se samo prosetas a mozda se namucis. Ti odluci. Srecno:p

Koji bi smer upisao da li ti ide od ruke ekonomija i drustvene nauke imas finansiste i intendante ove godine to ti je kao ekonomski faks. Imas tehnicke gde mozes da prodjes ako ti idu elektronike, masinstvo ili hemija. Ili si bolji sa organizacijom rada pa u pesadiju ili ti menadzment u odbrani sta si zavrsio jesi li sportista. Imas na sajtu VA sta imas od predmeta svake godine pa se pronadji. Iz matematike imas osnovno kao i na svakom faksu samo koliko se ide u detalje. Dokaz izvoda za X ti je u dva reda,a za e na X na kvadrat malo vise pa ti vidi. Sig mozda sada bolje zna kakav je ispit ali samo da ti neko pokaze. Zavisi da li si se odvajao od kuce koliko ces uspeti da se organizujes i isplivas prvu godinu. Vidis i sam da je jednacina sa vise nepoznatih mozda se samo prosetas a mozda se namucis. Ti odluci. Srecno:p

Hvala brate....pa pazi iskreno da ti kazem, ja ako cu da odem tamo i posle nedelju dana da dodjem kuci ja ne bih ni isao, znaci idem da izdrzim....nadam se da me razumes.....zavrsio sam ekonomsku skolu i u sve 4 godine sam bio vr.dobar djak, ali sam iz matematike uvek ima 2, samo jednom 3, jer mi stvarno ne ide od ruke....ja sam planirao da upisem, tj ako prodjem sve :) logistiku, finansije.....ali ti me sad uplasi da je to kao ekonomski fax, to je mnogo tezak fax :) a na njihovom sajtu nemaju predmeti vezani za finansije, pa ako neko moze oko toga da mi pomogne..Hvala unapred....

Vidi ovako neke ispite su pre mozda i sada finansistima drzali predavaci sa ekonomskog faksa. Mislim da ne mozes ocekivati da bas na VA bude lakse od ekonomskog faksa ma sta ti o njemu cuo. Ja sam cuo o nekim predmetima koje imaju finansisti i to neka nacionalna ekonomija i tako mozda neko moze da ti pomogne. Ako nema na sajtu VA kakav je plan i program na finansijama i intendantima imas telefon studenske sluzbe nije to drzavna tajna reci ce ti. Moj savet ti vec znas ekonomiju nesto bice ti poznati termini kada krenes na VA. Kada bi krenuo na elektroniku ne bi znao sta je dioda ili tranzistora ali sigurno znas sta je dobit ili kamata i takvo ucenje ti ide vise od toga da sada sednes i ucis elektronike ili organske hemije koje se uce na hemiskom smeru. Razmisli i o pesadiji. napred.

Evo ja cu da ti pomognem...

Sta ces upisati ako odustanes od VA ili je ne upises?!:think:

Pazi sad da ti iskreno kazem....volim izazove, disciplinu i sve to.....oduvek me je privlacila vojska, policija, tacnije uniforma.......znaci hocu da pokusam i da se potrudim da prodjem u VA, ako ne uspem, konkurisacu za policiju....i nista drugo me ne zanima.....jedino to volim.....a ti mi daj neki savet :) malo se samo prelamam, zbog pojedinih predmeta, jer nisam bas nesto extra djak, matematika mi ne ide od ruke.....odvojenost od roditelja mi ne smeta, naravno svakom je tesko u pocetku, ali posle naviknes, ili odustanes, 3 nema....s jedne strane bi mi bilo glupo, ako bi sve to zavrsio i prosao, i posle 2 nedelje trazio da idem kuci...ne bi smeo ocu pred oci izaci :)

Vidi ovako neke ispite su pre mozda i sada finansistima drzali predavaci sa ekonomskog faksa. Mislim da ne mozes ocekivati da bas na VA bude lakse od ekonomskog faksa ma sta ti o njemu cuo. Ja sam cuo o nekim predmetima koje imaju finansisti i to neka nacionalna ekonomija i tako mozda neko moze da ti pomogne. Ako nema na sajtu VA kakav je plan i program na finansijama i intendantima imas telefon studenske sluzbe nije to drzavna tajna reci ce ti. Moj savet ti vec znas ekonomiju nesto bice ti poznati termini kada krenes na VA. Kada bi krenuo na elektroniku ne bi znao sta je dioda ili tranzistora ali sigurno znas sta je dobit ili kamata i takvo ucenje ti ide vise od toga da sada sednes i ucis elektronike ili organske hemije koje se uce na hemiskom smeru. Razmisli i o pesadiji. napred.

Brate, tu si u pravu.....naravno da bi mi lakse bilo da sednem i ucim o ekonomiji, a o elektrotehnici ne bi smeo ni da pomislim :) mozes li mi reci nesto o pesadiji? Hvala

Brate, tu si u pravu.....naravno da bi mi lakse bilo da sednem i ucim o ekonomiji, a o elektrotehnici ne bi smeo ni da pomislim :) mozes li mi reci nesto o pesadiji? Hvala

Mani se ti druze ekonomije... ako ti ne ide matematika gledaj samo nesto iz modula "Menadzment u odbrani"... a ako se samo lozis na disciplinu i uniformu, u nedostatku matematike... savetujem da ostanes u ovom krugu:

пешадија,
оклопне јединице,
артиљерија,

Mislim da bi to bio pravi izbor za tebe... Uz prosecan trud i jaku volju bices oficir Kopnene vojske za 4 godine ;)

Panto pa ti ne rece za zvanja koja posedujes sva cast. Namucise se ovi jadnici na drugim temama dok su razumeli tvoje postove. Zao mi je bilo da ih gledam bas su neki plitki ni da stanu da saslusaju neko samo vozi:per:

Sta mi je drugo preostalo nego da bubam... Znas kako je rekao drug Lenjin... Uciti, uciti i samo uciti... Srecom pa se pred sam kraj isplatilo...

A na pdf Politika sam skoro pokvario tastaturu macujuci se sa pajserima... ne znas koji su gori, ovi nasi ili "njihovi"... opsti haos :)

Ova nasa temica je odmor za mozak :P

Mani se ti druze ekonomije... ako ti ne ide matematika gledaj samo nesto iz modula "Menadzment u odbrani"... a ako se samo lozis na disciplinu i uniformu, u nedostatku matematike... savetujem da ostanes u ovom krugu:

пешадија,
оклопне јединице,
артиљерија,

Mislim da bi to bio pravi izbor za tebe... Uz prosecan trud i jaku volju bices oficir Kopnene vojske za 4 godine ;)

Ok druze.....mozes mi dati tvoj msn? da te pitam jos par stvari.....

Panto daj coveku msn pa se lepo ispricajte ti si majstor joda a on je luk skajvoker:hahaha:I ja mislim da bi trebao na pesadiju ali jos bolje neka ode za obicnog policajca i da ga bog vidi nema vise ucenja seta pendrek i polako napreduje moze neku visu ekonomsku da zavrsi i opet nekako da napreduje u policiji i benficija ide.

Nisam... Igrom slucaja znam neke stvari... A sto se pesadije tice... Najmanje ucenja verovatno ima tamo... ali najzesca disciplina, ubijanje licnosti, dril i ostale vojnicke stvari... Jer pesadinac nije obicno zanimanje, to je vise nacin zivota...

E sad... to sto se ne trazi puno nauke ne znaci da je zabranjeno samoinicijativno procitati nesto... jer jednog dana kada bude stani pani, samo znanje ti niko nece moci uzeti... Cin, posao, titula, zdravlje... sve su to prolazne kategorije...

Back