Aleksandar...
Zainteresovan član
- Poruka
- 350
@SIGNATURE 350, brate da li bi mogao da me dodas na msn, hteo bih da te pitam nesto u vezu VA? moj msn je lagger2008@live.com....hvala unapred....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sig kada kazes novim kolegama kako je dobro na VA, pa kada dodju ove godine i vide da nije sjajno gotov si bices u onoj emisiji Nestali![]()
Koji bi smer upisao da li ti ide od ruke ekonomija i drustvene nauke imas finansiste i intendante ove godine to ti je kao ekonomski faks. Imas tehnicke gde mozes da prodjes ako ti idu elektronike, masinstvo ili hemija. Ili si bolji sa organizacijom rada pa u pesadiju ili ti menadzment u odbrani sta si zavrsio jesi li sportista. Imas na sajtu VA sta imas od predmeta svake godine pa se pronadji. Iz matematike imas osnovno kao i na svakom faksu samo koliko se ide u detalje. Dokaz izvoda za X ti je u dva reda,a za e na X na kvadrat malo vise pa ti vidi. Sig mozda sada bolje zna kakav je ispit ali samo da ti neko pokaze. Zavisi da li si se odvajao od kuce koliko ces uspeti da se organizujes i isplivas prvu godinu. Vidis i sam da je jednacina sa vise nepoznatih mozda se samo prosetas a mozda se namucis. Ti odluci. Srecnoja cu morati na casove mate.....samo ne znam sta cu ako prodjem, da li cu moci tamo da je iznesem.....mada bi je imao samo u prvoj godini, ja mislim![]()
Koji bi smer upisao da li ti ide od ruke ekonomija i drustvene nauke imas finansiste i intendante ove godine to ti je kao ekonomski faks. Imas tehnicke gde mozes da prodjes ako ti idu elektronike, masinstvo ili hemija. Ili si bolji sa organizacijom rada pa u pesadiju ili ti menadzment u odbrani sta si zavrsio jesi li sportista. Imas na sajtu VA sta imas od predmeta svake godine pa se pronadji. Iz matematike imas osnovno kao i na svakom faksu samo koliko se ide u detalje. Dokaz izvoda za X ti je u dva reda,a za e na X na kvadrat malo vise pa ti vidi. Sig mozda sada bolje zna kakav je ispit ali samo da ti neko pokaze. Zavisi da li si se odvajao od kuce koliko ces uspeti da se organizujes i isplivas prvu godinu. Vidis i sam da je jednacina sa vise nepoznatih mozda se samo prosetas a mozda se namucis. Ti odluci. Srecno![]()
ja cu morati na casove mate.....samo ne znam sta cu ako prodjem, da li cu moci tamo da je iznesem.....mada bi je imao samo u prvoj godini, ja mislim![]()
Evo ja cu da ti pomognem...
Sta ces upisati ako odustanes od VA ili je ne upises?!![]()
Vidi ovako neke ispite su pre mozda i sada finansistima drzali predavaci sa ekonomskog faksa. Mislim da ne mozes ocekivati da bas na VA bude lakse od ekonomskog faksa ma sta ti o njemu cuo. Ja sam cuo o nekim predmetima koje imaju finansisti i to neka nacionalna ekonomija i tako mozda neko moze da ti pomogne. Ako nema na sajtu VA kakav je plan i program na finansijama i intendantima imas telefon studenske sluzbe nije to drzavna tajna reci ce ti. Moj savet ti vec znas ekonomiju nesto bice ti poznati termini kada krenes na VA. Kada bi krenuo na elektroniku ne bi znao sta je dioda ili tranzistora ali sigurno znas sta je dobit ili kamata i takvo ucenje ti ide vise od toga da sada sednes i ucis elektronike ili organske hemije koje se uce na hemiskom smeru. Razmisli i o pesadiji. napred.
Brate, tu si u pravu.....naravno da bi mi lakse bilo da sednem i ucim o ekonomiji, a o elektrotehnici ne bi smeo ni da pomislimmozes li mi reci nesto o pesadiji? Hvala
Panto pa ti ne rece za zvanja koja posedujes sva cast. Namucise se ovi jadnici na drugim temama dok su razumeli tvoje postove. Zao mi je bilo da ih gledam bas su neki plitki ni da stanu da saslusaju neko samo vozi![]()
Mani se ti druze ekonomije... ako ti ne ide matematika gledaj samo nesto iz modula "Menadzment u odbrani"... a ako se samo lozis na disciplinu i uniformu, u nedostatku matematike... savetujem da ostanes u ovom krugu:
пешадија,
оклопне јединице,
артиљерија,
Mislim da bi to bio pravi izbor za tebe... Uz prosecan trud i jaku volju bices oficir Kopnene vojske za 4 godine![]()
Ok druze.....mozes mi dati tvoj msn? da te pitam jos par stvari.....
Panto daj coveku msn pa se lepo ispricajte ti si majstor joda a on je luk skajvokerI ja mislim da bi trebao na pesadiju ali jos bolje neka ode za obicnog policajca i da ga bog vidi nema vise ucenja seta pendrek i polako napreduje moze neku visu ekonomsku da zavrsi i opet nekako da napreduje u policiji i benficija ide.