Vojna akademija?

Ne mislim bukvalno frku,lose sam rekao...samo je matematika mnogo bitnija,da bi se vodilo racuna o par sekundi i kojem zgibu na fizickom testu...nadam se da razumes sta mislim :) daleko od toga da mislim da je fizicko nebitno,ali...

Slazem se, naravno da je matematika bitnija, to sam i pomenula u nekom postu od pre,ne moze sve na misice :) A i ne isplati se nesto toliko se lomatati oko fizickog,lakse je samo malo ukljuciti mozak :)

Staza je odlicna, takva ista je na Marakani, nema kvalitetnije u Srbiji, a onaj pravac je bio zajeban, ostra skretanja, blagi uspon, a realno koliko ti vremena i snage oduzme uspon, toliko ne moze da se dobije na nizbrdici, ko bude trcao u "meksim" patikama imace malo slabije vreme, ne nesto znacajno, par sekundi, ipak je staza radjena na sprinterice, a one su tvrde!

da, imali smo 5 okreta po 180 stepeni, to je dosta vremena cepnulo. plus bezanje od kombija hitne pomoci :lol:

@tomicdms
pa da, ja sam dosao za Titov rodjendan na prijemni, tada je atlet-staza bila beton i u fazi presvlacenja gumom. mi smo trcali na skroz drugom mestu tada.

Pricaj u svoje ime :D Pa sestro, kreni da se spremas, sta cekas :) Meni je trcanje laganica, sklekove cu verovatno moci maximum, za sad mogu 20 :D Jedino skok u dalj nema sanse maximum da uradim,al' dobro,bice mi i 50 bodova iz toga dovoljno za 5 iz fizickog :)

Uuuuuuu izvini molim te, ali ja sam ZENSKO i zelim to da ostanem. ;) Ne zelim od sebe da napravim terminatora. Sto se mene tice i 2 iz fizickog mi je sasvim dovoljno, a i da padnem na fizickom bas me briga. Uopste se ne potresam, odlican sam djak i na bilo koji fax mogu upasti na budzet. :whistling: :hvala:

Uuuuuuu izvini molim te, ali ja sam ZENSKO i zelim to da ostanem. ;) Ne zelim od sebe da napravim terminatora. Sto se mene tice i 2 iz fizickog mi je sasvim dovoljno, a i da padnem na fizickom bas me briga. Uopste se ne potresam, odlican sam djak i na bilo koji fax mogu upasti na budzet. :whistling: :hvala:

i ja sam odlican,jedino sam vr.dobar bio na polugodju sad,nisam znao da se gleda polugodje :dash: .ali ako ovo ne upisem nemam pojma sta cu. Lepa Jana zvana terminatorka :hahaha:

E, ljudi, ljudi..........spremajte matis...dzaba vam 4 ili 5 iz fizickog kada matis nosi 45 bodova. Ja ju radim vec 2 meseca kao lud, na usi mi izlazi. Proklinjem matematiku.
Fizicka spremnost ti je samo ono....ko moze malo da potrci, skoci....tu i tamo i navuce nesto bodova ali matematika...tu ne moze bas svako!!!!
Oko 80% vezbanja bacite na matis...ona je vazna.

To sto bi za promenu podigla nesto teze od kasike nece napraviti od tebe terminatora, ne brini ;)
Hah,vojna nije kao drugi fakulteti, i ja bih na svaki fax koji pozelim upala na budzet, al' treba upasti na vojnu ;)

imajte na umu da se prijavljuje Svako,
to jeste velika konkurencija brojevno, ali svakakvih ljudi ima sa kojekakvim urodjenim manama ovo ono,
neko ko vam sasvim normalno izgleda npr ima sum na srcu i papa VA.
pritom svi ti pregledi sluze da isfiltriraju one normalne (psihofizicki normalne) iz sve te mase, a ne da bi vas poobarali.
jednostavno ako mislis da si psihicki ok, uzoran i svestan gradjanin a ne neki gelipter i navijac, ako si odlican ucenik, fizicki spreman mada ne treba da budes husein bolt, ti ces upisati.

To sto bi za promenu podigla nesto teze od kasike nece napraviti od tebe terminatora, ne brini ;)
Hah,vojna nije kao drugi fakulteti, i ja bih na svaki fax koji pozelim upala na budzet, al' treba upasti na vojnu ;)

Ma ok, opusteno bre, ovde smo da se druzimo a ne svadjamo. Znam odlicno kako je na VA i naravno da nije kao na drugim fakultetima. Ali i da ne upadnem na VA nije smak sveta. Mozda mi bas na lekarskom nadju neku manu za koju ni ne znam i caola. :bye:

Back