Vojna akademija?

ja nemam tih problema, prosle godine sam odradio matursko :mrgreen:

nego zanima me dal su svi bili na onom prvom lekarskom, ili jos uvek traje pozivanje za to?
posto mene nisu zvali... :think:

Ја сам данас био на лекарском. Зваће, не брини се, мене су јуче звали, значи дан пре.

Јесте да мало претерују са згибовима, као нема љуљања, скроз мораш да се спустиш, нема цимања...Нико не ради тако, али ајде. Не верујем да ће неко урадити преко 10, сем Александра који ради 15 :D а мату нико није вежбао...буквално нико, причао сам тамо са доста ликова, нико није такао.:) Тако да то није проблем...мени боље, да се решим те конкуренције :cool: а физички тест ћу да кидам, само да опали АДРЕНАЛИН и здраво ! :D

Ја сам данас био на лекарском. Зваће, не брини се, мене су јуче звали, значи дан пре.

Јесте да мало претерују са згибовима, као нема љуљања, скроз мораш да се спустиш, нема цимања...Нико не ради тако, али ајде. Не верујем да ће неко урадити преко 10, сем Александра који ради 15 :D а мату нико није вежбао...буквално нико, причао сам тамо са доста ликова, нико није такао.:) Тако да то није проблем...мени боље, да се решим те конкуренције :cool: а физички тест ћу да кидам, само да опали АДРЕНАЛИН и здраво ! :D

UPRAVO TAKO, ADRENALIN....ja matis nisam pipnuo i trudim se fizicko sto bolje da uradim....inace nemam problema sa zgibovima :) ali me zeza trcanje......danas sam merio na 2.4km, 11 minuta.......moram dosta da poradim na tome.....tako i skok u dalj i trcanje na 60 m :)

Poslednja izmena:
ja nemam tih problema, prosle godine sam odradio matursko :mrgreen:

nego zanima me dal su svi bili na onom prvom lekarskom, ili jos uvek traje pozivanje za to?
posto mene nisu zvali... :think:

Ja sam jutros bila,tj jutros u 10h sam saznala da danas treba da se pojavim na VMC do 13h...i to da ja nisam njih zvala ne bih ni znala jer mi niko nista nije javio... Samo bi mogli da me precrtaju sa liste,sreca pa sam nazvala u poslednjem trenutku :)
Ti najbolje nazovi svoj vojni odsek i raspitaj se,vidis kako su efikasni....

Ja sam jutros bila,tj jutros u 10h sam saznala da danas treba da se pojavim na VMC do 13h...i to da ja nisam njih zvala ne bih ni znala jer mi niko nista nije javio... Samo bi mogli da me precrtaju sa liste,sreca pa sam nazvala u poslednjem trenutku :)
Ti najbolje nazovi svoj vojni odsek i raspitaj se,vidis kako su efikasni....

SeLy mi te volimooooooooooooooooo . . . . . . . :heart::heart::lol:

Samo ne znam kako ti ljudi misle da poloze ako ne spremaju matu?:dash: neozbiljnost...
Ne moze sve na misice :) A i sto kazes,nema neke konkurencije onda,za nas bolje :)

Jao ljudi lako je vama, muskarci su mnogo bolje fizicki spremni od devojaka. Ja ne mogu jedan sklek da uradim, a tek da potrcim :zcepanje:

Jao ljudi lako je vama, muskarci su mnogo bolje fizicki spremni od devojaka. Ja ne mogu jedan sklek da uradim, a tek da potrcim :zcepanje:

Ja sam juce nacisto najjebo i to bas kad ne treba.....sjjebo sam desnu nogu, koleno mi nateklo nenormalno, ne mogu da stanem na nogu.....kazu mi da je izgleda voda u kolenu i da cu morati da operisem to, a jos malo ce biti i poziv za VA :sad2:

Pricaj u svoje ime :D Pa sestro, kreni da se spremas, sta cekas :) Meni je trcanje laganica, sklekove cu verovatno moci maximum, za sad mogu 20 :D Jedino skok u dalj nema sanse maximum da uradim,al' dobro,bice mi i 50 bodova iz toga dovoljno za 5 iz fizickog :)

Poštovani,

Ovogodišnji broj kandidata za upis u Vojnu akademiju i Vojnu gimnaziju rekordan je u poslednjih nekoliko godina. To pokazuje da se trend rasta interesovanja za upis u vojne škole, zabeležen prošle godine, nastavlja sa još većom stopom.

Na konkurs za upis u Vojnu akademiju na slobodnih 240 mesta prijavilo se 936 mladića i 323 devojaka, ukupno 1259 zainteresovanih, što znači da na jedno mesto konkuriše 5,2 kandidata.

Za upis u Vojnu gimnaziju, koja ove godine prima 120 mladića, prijavila su se 1027 učenika završnih razreda osnovnih škola ili 8,5 kandidata na jedno slobodno mesto.

Ovi rezultati, između ostalog, pokazuju da se reforma vojnog školstva sprovodi u pravom smeru i da ugled Vojske Srbije u javnosti raste.

Detaljne informacije o načinu i vremenu selekcije biće naknadno objavljene na našem sajtu, kao i dostavljene teritorijalnim organima Regionalnih centara MO.

sada sam dobio mail.....pa uzivajte :)

Pricaj u svoje ime :D Pa sestro, kreni da se spremas, sta cekas :) Meni je trcanje laganica, sklekove cu verovatno moci maximum, za sad mogu 20 :D Jedino skok u dalj nema sanse maximum da uradim,al' dobro,bice mi i 50 bodova iz toga dovoljno za 5 iz fizickog :)

Sto se tice racunaj na to da ces imati malo slabije vreme nego obicno, iz prostog razloga jer ce te iscrpeti pregledi na VMC, tamo si od 7:30 do 2, ni meni nije bilo bas lako da istrcim ispod 9 min, mada imam daleko jace vreme koje sam ostvario u prolazu na 2400m na trci na 3 km, nekih 7-8 pre prijemnog, a nisam lencario, vec sam trenirao.

pritom cete na pregledima da date krv za analizu i sve,
nista specijalno necete jesti taj dan,
taman da se iscrpite onako fest za trku :)
npr atletska staza je tek presvlacena gumom kada sam ja dosao, tako da sam morao da trcim po pravcu od 400m tamo nazad tamo nazad - asfalt.

pritom cete na pregledima da date krv za analizu i sve,
nista specijalno necete jesti taj dan,
taman da se iscrpite onako fest za trku :)
npr atletska staza je tek presvlacena gumom kada sam ja dosao, tako da sam morao da trcim po pravcu od 400m tamo nazad tamo nazad - asfalt.

Staza je odlicna, takva ista je na Marakani, nema kvalitetnije u Srbiji, a onaj pravac je bio zajeban, ostra skretanja, blagi uspon, a realno koliko ti vremena i snage oduzme uspon, toliko ne moze da se dobije na nizbrdici, ko bude trcao u "meksim" patikama imace malo slabije vreme, ne nesto znacajno, par sekundi, ipak je staza radjena na sprinterice, a one su tvrde!

Sto se tice racunaj na to da ces imati malo slabije vreme nego obicno, iz prostog razloga jer ce te iscrpeti pregledi na VMC, tamo si od 7:30 do 2, ni meni nije bilo bas lako da istrcim ispod 9 min, mada imam daleko jace vreme koje sam ostvario u prolazu na 2400m na trci na 3 km, nekih 7-8 pre prijemnog, a nisam lencario, vec sam trenirao.

Da,naravno,svesva sam toga.. Kad stigne umor,i trema i pritisak ucine svoje...ne ocekujem da cu moci da dam svoj maksimum,ali bar za 4 cu moci :) Sto mi je sasvim dovoljno, buduci da matu znam vrlo dobro...

@tomicdms Ko je ovde spomenuo frku? :)

Da,naravno,svesva sam toga.. Kad stigne umor,i trema i pritisak ucine svoje...ne ocekujem da cu moci da dam svoj maksimum,ali bar za 4 cu moci :) Sto mi je sasvim dovoljno, buduci da matu znam vrlo dobro...

Ako trenuto mozes da trcis za 5, samo malo pojacaj treninge, malo fartleka i deonica npr. 400m nece skoditi. Poz

Ne mislim bukvalno frku,lose sam rekao...samo je matematika mnogo bitnija,da bi se vodilo racuna o par sekundi i kojem zgibu na fizickom testu...nadam se da razumes sta mislim :) daleko od toga da mislim da je fizicko nebitno,ali...

Back