Vojna akademija?

Ponašaj se tako, posle dva sata ćeš biti izbačena sa akademije, perverznjačino! :O

То је моје право да гледам. Шовинисти. Увек ме дикриминишу, ал навикла сам откада сам "изашла из ормана". Ја сам храбра жена.

Ok :lol:
Potcenjujes ti njih ;) Nemoj ovde plakati kada ti dodju glave.. :lol:
Причај причицу.....

Мислим, Јеца нека прича, ти ниси занимљив..

Poslednja izmena:
ахахаха...мекушац... пролазиш код психолога стотину посто... е мој дечаче... Ја психологе не признајем. Толико. :) Ал бићу фина.

I ja mislim da je mekusac. Treba da predje na nesto cvrcsce... Dobro je sto mu je Grom obecao matematiku ...tih 20 cm. Valjda ce iz glave da mu izadje i strah od tih psihologa i hipnoretard dojke ...hehehhee ...zato ima jedan mali tekstic da se bolje nadje:roll:

:!:
Nema granice za puls i za pritisak. Ako ti normalno funkcionises sa 90/50 (to je moj pritisak xD ), ok je. Bitno je da te tvoje zdravstveno stanje ne usporava samo, da ti ne pravi veci problem.

Postoje kriterijumi na osnovu kojih se utvrdjuje zdravstveno stanje, a to je propisano vojnim pravilnicima. Ako neko nije zdrav, nije ni sposoban... Ako neko ima hipertenziju pa mu TA preko 140/80 ... ako ima neke srcane mane, anomalije, specificnosti, insuficijencije... - onda postoji ozbiljan problem !

:!:

Postoje kriterijumi na osnovu kojih se utvrdjuje zdravstveno stanje, a to je propisano vojnim pravilnicima. Ako neko nije zdrav, nije ni sposoban... Ako neko ima hipertenziju pa mu TA preko 140/80 ... ako ima neke srcane mane, anomalije, specificnosti, insuficijencije... - onda postoji ozbiljan problem !

Nisu sve srcane mane i anomalije opasne. Nece obarati zbog bloka desne grane srce, jer svako ko se bavio duze vreme sportom ima ovu anomaliju. Ja imam ovaj problem i bio sam na sva ispitivanja i kardiolog mi je rekao da nije to nista opasno. :) A za one koji imaju hipertenziju i hipotenziju ovaj pregled bi mogao da bude jako nezgodan. :)

Back