GichiGichiGu
Zainteresovan član
- Poruka
- 349
Nema kombinatorike sigurno
Pa ima onaj spisak oblasti i na njima nema kombinatorike, samo binomna formula 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ponašaj se tako, posle dva sata ćeš biti izbačena sa akademije, perverznjačino! :O
Причај причицу.....Ok
Potcenjujes ti njihNemoj ovde plakati kada ti dodju glave..
![]()
Nema kombinatorike sigurnoPa ima onaj spisak oblasti i na njima nema kombinatorike, samo binomna formula
![]()
I prosle godine su dali spisak oblasti za pripremu, pa su nam na prijemnom dali i binomnu formulu i procente![]()
ахахаха...мекушац... пролазиш код психолога стотину посто... е мој дечаче... Ја психологе не признајем. Толико.Ал бићу фина.
NEMOJ SLUCAJNO DA NISI UPISALA !!!Трчим и данас сам се разочарала у своје време, али ја бих све до 100 да нагурам, па зато.
Ништа од голих риба.
da vas pitam nesto,ima u nekom zadatku sa proslih prijemnih trigonometrija da je sad cu lupati brojeve: a-1200 stepeni , b- 1200 i c isto 1200 stepeni. kako bez digitrona izredjati ih po velicini?
Misliš dobiješ tg, sin i ctg (recimo) od isto stepeni pa treba da poređaš po veličini?
E da,to,to,zaboravila sam to napisati -.-' To mi treba,znas li mozda kako to da odredim ne racunajuci na digitron?![]()
A iz kog si ti okruga?![]()
Znam, aj pošaljem ti poruku kako se radi kad budem na kompu, ne mogu ovako preko fona da pišem.![]()
Mene jos uvek nisu zvali na taj lekarski pregled. Jel treba da se brinem? xD
Град Београд-Чукарица. Ии да, за све са Чукарице, пријемни се полаже 8. маја
![]()
U kojim granicama treba da bude puls?![]()
Treba neki poziv da dobijem za prijemni, neki papir od vojne akademije?
Nema granice za puls i za pritisak. Ako ti normalno funkcionises sa 90/50 (to je moj pritisak xD ), ok je. Bitno je da te tvoje zdravstveno stanje ne usporava samo, da ti ne pravi veci problem.
Postoje kriterijumi na osnovu kojih se utvrdjuje zdravstveno stanje, a to je propisano vojnim pravilnicima. Ako neko nije zdrav, nije ni sposoban... Ako neko ima hipertenziju pa mu TA preko 140/80 ... ako ima neke srcane mane, anomalije, specificnosti, insuficijencije... - onda postoji ozbiljan problem !