Chupkava
Zainteresovan član
- Poruka
- 304
Al saznao neko koliko se prijavilo, mnogo me zanima?![]()
Al i mene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pre ce biti da je to jedna ista osoba.. Nije nemoguce da je stvarno takav karakter i da ozbiljno hoce VA
Ali u tom slucaju pada kod psihologa..[/QUO
Hipnoticu, reci ti nama kakve ti to traume imas iz detinjstva? Sto se toliko plasis tih psihologa ? Vidimo da si veci serator od njih. Ako treba ispricacu ti jednu pricicu o njima, da ti bude lakse... Grome duso, hoces li meni za ljubav ovome da skarabudzis matematiku ....i koliko bi to bilo ...
Ok[
Hipnoticu, reci ti nama kakve ti to traume imas iz detinjstva? Sto se toliko plasis tih psihologa ? Vidimo da si veci serator od njih. Ako treba ispricacu ti jednu pricicu o njima, da ti bude lakse... Grome duso, hoces li meni za ljubav ovome da skarabudzis matematiku ....i koliko bi to bilo ...
daaaaaaaaaaaa ima gi bude 20pre ce biti da je to jedna ista osoba.. Nije nemoguce da je stvarno takav karakter i da ozbiljno hoce VA
Ali u tom slucaju pada kod psihologa..[/QUO
daaaaaaaaaaaa ima gi bude 20
Ja čoveče ništa ne rauzmem šta pišeš. :O
daaaaaaaaaaaa ima gi bude 20
U cm ? Odlicna matematika za hipno(re)ta(r)da... sto kazu do jaja ...hehehee ...Vas dvojica ima odlicno da se slazete i meni je veoma drago sto ce on najzad da pronadje sebe, a toliko je dugo lutao u matematici i JEdnACINI sa jednom nepoznatom...
Kako stojite sa matematikom do sada?![]()
Ej, ne ide loseradim venovu zbirku, nalazim neke zadatke koji si bili u vojnoj. Jos mesec dana, pa preko potreban odmor
a ti?
Al zna neko al se 60m radi sa atletskim visokim startom?![]()
Da, visoki start.A jel' zna neko koliko traje prijemni iz mate?
(nece da citira forum -.-) 2 sata, treba da traje od 11 do 1, kao i uvekdo 10 je prijavljivanje, a od 2 ili 3 fizicko pocinje
![]()
Ali na onoj slici u informatoru, nije prikazan visoki start.![]()
Super, hvala na informaciji!
Pa ne znam onda, znam da je ranijih godina uvek bio visoki start, a čini mi se da sam negde i pročitala.![]()
Super, hvala na informaciji!
Pa ne znam onda, znam da je ranijih godina uvek bio visoki start, a čini mi se da sam negde i pročitala.![]()
DA li ima neko proverenu informaciju, da li ima plivanja na prijemnom, zvala sam akademiju niko se ne javlja.![]()
Ljudi, koje oblasti vam prave probleme?Ja cu od sledece nedelje da krenem da se spremam pa reko da vidim kako vi napredujete i gde ste ,,zabagovali"
![]()
Au ljudi, čemu ovoliko prepucavanja. Opustite se malo :-)
Matematika ne ide loše, radim iz FON-ove zbirke trenutno, a prešao sam zbirku za VA. Odakle ste vi?
Šta mislite hoće li dati crtanje funkcije i kombinatoriku? U zbirci za VA ima dosta funkcija, a na primeru testa iz 2014 sam video da ima zadatak iz kombinatorike, sto sam retko sretao u zbirci za VA.
Trčite li?![]()
pre ce biti da je to jedna ista osoba.. Nije nemoguce da je stvarno takav karakter i da ozbiljno hoce VA
Ali u tom slucaju pada kod psihologa..