Vojna akademija?

pre ce biti da je to jedna ista osoba.. Nije nemoguce da je stvarno takav karakter i da ozbiljno hoce VA ;)
Ali u tom slucaju pada kod psihologa..[/QUO

Hipnoticu, reci ti nama kakve ti to traume imas iz detinjstva? Sto se toliko plasis tih psihologa ? Vidimo da si veci serator od njih. Ako treba ispricacu ti jednu pricicu o njima, da ti bude lakse... Grome duso, hoces li meni za ljubav ovome da skarabudzis matematiku ....i koliko bi to bilo ...

Au ljudi, čemu ovoliko prepucavanja. Opustite se malo :-)
Matematika ne ide loše, radim iz FON-ove zbirke trenutno, a prešao sam zbirku za VA. Odakle ste vi?
Šta mislite hoće li dati crtanje funkcije i kombinatoriku? U zbirci za VA ima dosta funkcija, a na primeru testa iz 2014 sam video da ima zadatak iz kombinatorike, sto sam retko sretao u zbirci za VA.
Trčite li? :D

[
Hipnoticu, reci ti nama kakve ti to traume imas iz detinjstva? Sto se toliko plasis tih psihologa ? Vidimo da si veci serator od njih. Ako treba ispricacu ti jednu pricicu o njima, da ti bude lakse... Grome duso, hoces li meni za ljubav ovome da skarabudzis matematiku ....i koliko bi to bilo ...
Ok :lol:
Potcenjujes ti njih ;) Nemoj ovde plakati kada ti dodju glave.. :lol:

pre ce biti da je to jedna ista osoba.. Nije nemoguce da je stvarno takav karakter i da ozbiljno hoce VA ;)
Ali u tom slucaju pada kod psihologa..[/QUO

daaaaaaaaaaaa ima gi bude 20

Au ljudi, čemu ovoliko prepucavanja. Opustite se malo :-)
Matematika ne ide loše, radim iz FON-ove zbirke trenutno, a prešao sam zbirku za VA. Odakle ste vi?
Šta mislite hoće li dati crtanje funkcije i kombinatoriku? U zbirci za VA ima dosta funkcija, a na primeru testa iz 2014 sam video da ima zadatak iz kombinatorike, sto sam retko sretao u zbirci za VA.
Trčite li? :D

Цртање неће бити, тога нема већ дуже ни на једном техничком факсу, а не на војној која је мање-више блеја што се тиче пријемног. Може и не мора бит комбинаторика. Посматрај пажљиво тестове и можда уочиш фазон како дају комбинаторику (на сваке две, 4, године или тако нешто, има нека фора сигурно, а можда и нема) али то ако имаш времена... Ја немам па нећу. Какав ти је то тест из 2014?
Трчим и данас сам се разочарала у своје време, али ја бих све до 100 да нагурам, па зато.
:( Ништа од голих риба.

Ali u tom slucaju pada kod psihologa..

ахахаха...мекушац... пролазиш код психолога стотину посто... е мој дечаче... Ја психологе не признајем. Толико. :) Ал бићу фина.

Back