Katherina
Zainteresovan član
- Poruka
- 478
Jeco, ja se nadam da imas neku alternativnu opciju fakulteta![]()
Svi se nadamo, garantujem.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
P.S. Ne brini se ti za moju matematikuide odlicno
Neeeeee, cekaj, nije jos zavrsila svoju zivotnu pricu....![]()
Eto , sada si naucila sta je regionalni centar MO ... Ovo MO to znas sta je ?
Jelena, malo razmisli, da l je dobro za tebe da se ponašaš tako nadrkano prema svima, i ako upadneš na VA ne verujem da ćeš imati nijednog prijatelja, ako ne promeniš ponašanje. Mislim da te jedva trpe rodjeni roditelji! Ovo ti kažem za tvoje dobro. Sigurno ne bi volela da si sama na svetu.![]()
Ako se dobro secam, niko te ovde nije ismevao, samo smo svi videli iz tvog prvog posta da zelis u VA da bi dokazala nekom nesto i da si puna nekakvih kompleksa... To je samo utisak koji smo stekli kroz tvoje postove, nista vise.
Bila bi steta da polozis matematiku, izboris se za mesto i obore te psiholozi...
Al ajde, nije tako daleko prijemni pa cemo videti sta ce se desiti.
A jel se zna za akademiju koliko ih je konkurisalo?
meni rekli ima vise od 700. vrv jos nije sve konacno![]()
pa valjda treba svi centri MO da pošalju, tako da verujem da će se do kraja nedelje konačno znati![]()
доста! оставите јецу на миру!
један официр на тву је рекао да се жене пријављују на војну да би се доказале - и шта ћете сада?????? који су ваши разлози? ај покушајте да ми објасните, ал пазите да не будете смешне....хехехе......против официра се не може...........тако да сте све ви у суштини искомплексиране... Јецо биће ми част да се са тобом купам гола... а ове блентаве-------еххехе...... испод шлема мозга нема
- - - - - - - - - -
код мене је мата катастрофа стагнација општа..само да вас обрадујем..
доста! оставите јецу на миру!
један официр на тву је рекао да се жене пријављују на војну да би се доказале - и шта ћете сада?????? који су ваши разлози? ај покушајте да ми објасните, ал пазите да не будете смешне....хехехе......против официра се не може...........тако да сте све ви у суштини искомплексиране... Јецо биће ми част да се са тобом купам гола... а ове блентаве-------еххехе...... испод шлема мозга нема
- - - - - - - - - -
Jaoo... al zar moramo bas gole ...![]()
A sto se tice Jece ... je zasluzila nas stav prema njoj.
A koji ste to Vi ...koliko vas to ima ...hehehee
p.s. vidim popravljas se
Ako se dobro secam, niko te ovde nije ismevao, samo smo svi videli iz tvog prvog posta da zelis u VA da bi dokazala nekom nesto i da si puna nekakvih kompleksa... To je samo utisak koji smo stekli kroz tvoje postove, nista vise.
Bila bi steta da polozis matematiku, izboris se za mesto i obore te psiholozi...
Al ajde, nije tako daleko prijemni pa cemo videti sta ce se desiti.
Ae, kad me vec molis ...
abe ti cesga na VMA????Naravno da imam. Radim biologiju i hemiju , a u slobodnom vremenu naravno matis ...hehhee. Mozda mi se jednog dana neko javi za preglede. To bi na kraju bila bas dobra matematika ...![]()
Zasto mislis da ces da nas obradujes? Mi nismo ljubomorni. Konkurencija je velika-zamisli kad bi svakog prijavljenog mrzeli. Ako ti treba pomoc iz matematike, javi, mogu preko fejsa da ti ponognem, i ne samo ja, nego svi ovde. A sto se tice Jece, isto tako nismo imali losu nameru, al vrati se malo pa da vidis kako je ona pocela, i cime je zasluzila nas stav prema njoj. I ti se pretvaras u nju ,,ispod slema nema mozga", a to ti ne valja.
како сте финии помажете другару у невољи
Заиста девојке, како вам пада то што ћете морате голе да се купате?мора..... видела сма у серији
Мени као геј риби сасвим је у реду, то је један од разлога зашто уписујем...наравно то нећу рећи психолозима....Или да кажем?
како сте финии помажете другару у невољи
Заиста девојке, како вам пада то што ћете морате голе да се купате?мора..... видела сма у серији
Мени као геј риби сасвим је у реду, то је један од разлога зашто уписујем...наравно то нећу рећи психолозима....Или да кажем?
Upisujes jer zelis da gledas druge dok se kupaju? Neces ti ni upasti, a i da upadnes, izbacice te kad te koleginice budu prijavile da se ne ponasas pristojno... Zato si ti tolko zapela za ta kupanja... Bolje reci psiholozima, mada mislim da oni to ukapiraju iz testova ili razgovora.
hahahahahahahahahahahahahahahahahaha! Dosta dugo nisam bila ovde,i usla da vidim ima li nekih informacija,kad ono...Ja mislim da Jeca i Ivana samo provociraju,ma sprdaju se,ali zasto uopste na to obracati paznju.
Iskeno mislim da su u dogovoru.
![]()