Vojna akademija?

ako ima neko iskustva o psiho testovima nek se javi, sta to sve obuhvata? :)

Pored standardnih iq testova , u psiho testove ulazi i razgovor . Uvedu te u sobu sa 2 ili vise psihologa i pricate uglavnom o motivima za upis na VA . Tu ti je savet da budes sto iskrenija . Svako muljanje ili unapred spremljen govor i glumu ce otkriti . Onda ti se moze desiti da se jedan od njih odjednom pocne derati na tebe bez ikakvog razloga :lol: i provocirati te na svakakve nacine . Ili kao slucajno srusi nesto pored tebe da ti vidi reakciju itd itd . I naravno neizostavan test licnosti . Obicno u pisanoj formi , zaokruzujes neke odgovore na pitanja koje veze nemaju sa zivotom a tek ne sa vojnom akademijom :D
Uglavnom istina je da najvise ljudi bas na ovim testovima padne . Ali ako i padnes bas ovde znaj da na VA konkurisu i mnogi sa vezom , pa neretko moraju da izbace nekog "obicnog" kandidata i stave kao razlog da nisi zadovoljio na psiho testu (jer ne mogu da ti kazu nesto na zdravstvenom testu ako si zdrav , ili na testu fizicke spreme ako si rasturio ) .

pa na kraju krajeva ne vidim sto bi neko lagao o svojim motivima za upis,
hahah pa ne znam kako bi trebalo da se ponasam ako nesto srusi ili ako pocne da vice XD

a oni testovi opste informisanosti i to, kako izgleda, jel mnogo tesko?
mislim da sam na ovoj temi citala da ljudi padaju na nekom testu raspoznavanja boja, o cemu se tu radi tacno?

Interesuje me da li na vojnoj akademiji , tj na prijemnom ispitu moze se doci sa dugom kosom, i da li na to oficiri obracaju paznju ?
Unapred hvala na odgovoru
na prijemni smes da dodjes sa dugom kosom ali ako se upises na VA moraces da je ošišaš jer oni imaju svoje frizere i svi imaju skoro slicne frizure bar sto se tice muskarac msm da je fora da ti sa strane kosa bude kratka zbog kape...

pa na kraju krajeva ne vidim sto bi neko lagao o svojim motivima za upis,
hahah pa ne znam kako bi trebalo da se ponasam ako nesto srusi ili ako pocne da vice XD

a oni testovi opste informisanosti i to, kako izgleda, jel mnogo tesko?
mislim da sam na ovoj temi citala da ljudi padaju na nekom testu raspoznavanja boja, o cemu se tu radi tacno?
test opste informisanosti je u okviru psihotestova, najosnovnije neke stvari. To ti je kod ocnog, nijanse zelene boje,crvene... http://www.optika7.rs/test/color_vision_test/color_vision_test.htm pogledajte ovde, tako ce biti, maltene isto.

Pa samo nam jos i duge kose fale u vojsci. Pa cim obracaju paznju na tetovaze i pirsinge, onda obracaju i na to. Samo se postavi u njihovu situaciju, da li ti treba neko sa dugom kosom?
Ja mislim da moze sa dugom kosom. Ja cu prva da dodjem sa pirsingom, a ako upisem onda mogu da zahtevaju da skinem, a pre toga, nema sanse. I sta sad WCRA vrsimo diskriminaciju i za ljude sa dugom kosom? 'Da li ti treba neko sa dugom kosom'? WTF?

naravno da je u redu doći na prijemni kakav si :)
ali mislim da muškarci posle moraju da se ošišaju ako upišu :)

ja upisujem VMA i ne znam koliko je tamo to zastupljeno, ali znam devojku koja je upisala ima tri tetovaže :lol:

naravno da je u redu doći na prijemni kakav si :)
ali mislim da muškarci posle moraju da se ošišaju ako upišu :)

ja upisujem VMA i ne znam koliko je tamo to zastupljeno, ali znam devojku koja je upisala ima tri tetovaže :lol:
Da, moraju, moramo i mi da skinemo pirsinge, ali tek kad upisemo. A za tetovaze mislim da je bitno jedino da nisu na nekom vidnom mestu.

Ja mislim da moze sa dugom kosom. Ja cu prva da dodjem sa pirsingom, a ako upisem onda mogu da zahtevaju da skinem, a pre toga, nema sanse. I sta sad WCRA vrsimo diskriminaciju i za ljude sa dugom kosom? 'Da li ti treba neko sa dugom kosom'? WTF?

Aman vise puna su vam usta diskriminacije. Ne pricam o drugim profesijama, nego samo o vojnoj profesiji, da li muskarac moze da funkcionise sa dugom kosom? Bozeee :dash: Moze on da dodje na prijemni i da ga odradi, oficiri ce ga smarati a i ako prodje, bice izresetan kod psihologa na intervjuu. Pa ti idi i kritikuj psihologe za diskriminaciju.

Sa koje udaljenosti se radi test raspoznavanja boja?:dontunderstand:i A dali moze da se konkurise za menadzment u odbrani i logistiku istovremeno,i ako moze dali se rade dva prijemna ili nesto drugo.:dontunderstand:molim vas odgovorite :worth:

pa kolko ja znam imas onu spravu na stolu, pa gledas kroz one dve rupe (kao kad gledas kroz dvogled). Pa jesi napisao u prijavi listu zelja?

Back