Војислављевћи и Немањићи "побочна линија" династије Трпимировић - још један хрв. мит

Cime se vi bavite hehehe. Osporavate Hrvatima njihove pisce i dokazujete da su Talijani, Srbi , ovi, oni. Tko vam je kriv sto nemate ko Hrvati staru i vrijednu knjizevnost i kulturu. Pomirite se da nemate i ne kradite od drugih.

:D

:hahaha:

Маринко јес' духовит. Поента је што сте уствари ви Хрвати те људи прогласили својима,а данас када неко каже истину причате бајке да вама неко "краде знанственике,писце" итд - а уствари је потпуно супротно.

Да ли ти имаш представу колико сте ви Срба,Словака,Чеха и Италијана прогласили Хрватима ?

Имамо ми и више него што нам је потребно,и не проглашавамо нашим свакојаке народе.

Даље,не знаш да су у Дубровнику живели Срби - о томе је много писано,па и у она несрећна времена.Кроз цео средњи век у Дубровнику су живели Срби,а наравно и Латини.

Гундулићи су пореклом Италијани али су "асимилирани", временом.

Погледај неколико постова горе и прочитај текст који сам оставио у спојлеру,чисто да сазнаш нешто ново. ;)

:hahaha:

Маринко јес' духовит. Поента је што сте уствари ви Хрвати те људи прогласили својима,а данас када неко каже истину причате бајке да вама неко "краде знанственике,писце" итд - а уствари је потпуно супротно.

Да ли ти имаш представу колико сте ви Срба,Словака,Чеха и Италијана прогласили Хрватима ?

Имамо ми и више него што нам је потребно,и не проглашавамо нашим свакојаке народе.

Даље,не знаш да су у Дубровнику живели Срби - о томе је много писано,па и у она несрећна времена.Кроз цео средњи век у Дубровнику су живели Срби,а наравно и Латини.

Гундулићи су пореклом Италијани али су "асимилирани", временом.

Погледај неколико постова горе и прочитај текст који сам оставио у спојлеру,чисто да сазнаш нешто ново. ;)

Meni nikako ne ide u glavu otkud hrvati u dubrovniku.
I kako zauzese celo primorje a poledjinu oostavise.
Valjda kad su se naseljavali svi su redom imali cip u glavi da treba sam na primorju ili su sazvali skupstinu i odlucili SAMO MORE! i nista nas drugo ne zanima:rotf::rotf:

Back