Vojislav Seselj

Kome smeta presuda

• Ukupno glasova
    67
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Нешто су се мишеви хрватски узврпољили.. Сећам се која је паника била у Хрватској кад су 90-их рекли да ће Шешељ доћи у Сплит.. Ајми нама, ћа ти госпе сињске па силоват ће нас..:hahaha::rotf:

Није лепо што се ругаш са чињеницом да сатанистички суд у Хагу не жели да пусти српског вођу Шешеља на слободу...
Može biti... Ali se, eto, rugam...

On će možda doći, a onda??? Šta? Šta će se pa promeniti ako ga ovi što ga drže protivzakonito 11 godina puste?

Može biti... Ali se, eto, rugam...

On će možda doći, a onda??? Šta? Šta će se pa promeniti ako ga ovi što ga drže protivzakonito 11 godina puste?

Па то шта би се променило најбоље знају они који га држе тамо. Уосталом, зато га и држе тамо. То је свима јасно...

Па то шта би се променило најбоље знају они који га држе тамо. Уосталом, зато га и држе тамо. То је свима јасно...
Mene ne zanima šta misle oni koji ga drže tamo.
Činjenica je da ga drže protivzakonito, a činjenica je i da njegov dolazak u Srbiju u ovom trenutku ne bi ništa promenio.

Cak i da puste Seselja, on ce doci u Srbiju i sta ce da prica ? O Velikoj Srbiji ( Karlobag - Ogulin - Karlovac - Virovitica ), da prica kako ne postoje Hrvati, nego da su oni Srbi katolici,kako ne postoje ni Makedonci, ni Bosnjaci, ni Makedonci,ni Crnogorci....sa tom pricom moze samo da se sa dverima uhvati ispod ruke, i da se pozdravi sa cenzusom.

Mene ne zanima šta misle oni koji ga drže tamo.
Činjenica je da ga drže protivzakonito, a činjenica je i da njegov dolazak u Srbiju u ovom trenutku ne bi ništa promenio.

Па не бих баш био тако сигуран...

- - - - - - - - - -

Јес, а Србију су бомбардовали због Слобе.

Па наравно...

Лаушевићев случај нема никакве везе са Шешељом и то није требао да помиње.Лаушевића је правоснажно осудио суд у Ц.Гори због убиства 2 лица, а нигде није помињана никаква национална припадност учиниоца и жртава као релевантна чињеница.То нема никакве везе са политиком, Србима, Црногорцима и слично.

Што се тиче самог Лаушевића, требало је испоштовати правоснажну пресуду надлежног суда који је после неколико укинутих првостепених пресуда, дошао до правоснажне пресуде.

Председник Србије није смео да помилује учиниоца двоструког убиства, који је побегао у иностранство а није ни ступио на издржавање казне(сем притвора).То је увреда за жртве, правду и правосудни систем.Он је одлежао око 4 и по године у притвору а то је понижавајуће мало за убиство 2 човека.Требао је да издржи још 8 и по година, укупно 13 година, што није толико страшна казна за двоструко убиство, нигде на свету не би добио 13 година за 2 убиства.Онда и после овако благе казне дође шеф државе и помилује учиниоца, и то је стварно бедно.

Види, види .., шта нам је то Гошћа дигла после годину дана ...,
јел ово најзанимљивија тема за долазеће изборе ?

Ne mozda najzanimljivija, ali veoma interesantna...
Upravo sam pročitala tu drugu knjigu...
Pokusavala sam da nadjem slike po netu od tih ubijenih, čisto da vidim ko su i nisam nasla...
Tekstove - jesam, ali slike nisam, pa ako neko ima slike...
Izbori? Tu je sve jasno, šta tu ima da se priča...

Лаушевићев случај нема никакве везе са Шешељом и то није требао да помиње.Лаушевића је правоснажно осудио суд у Ц.Гори због убиства 2 лица, а нигде није помињана никаква национална припадност учиниоца и жртава као релевантна чињеница.То нема никакве везе са политиком, Србима, Црногорцима и слично.

Што се тиче самог Лаушевића, требало је испоштовати правоснажну пресуду надлежног суда који је после неколико укинутих првостепених пресуда, дошао до правоснажне пресуде.

Председник Србије није смео да помилује учиниоца двоструког убиства, који је побегао у иностранство а није ни ступио на издржавање казне(сем притвора).То је увреда за жртве, правду и правосудни систем.Он је одлежао око 4 и по године у притвору а то је понижавајуће мало за убиство 2 човека.Требао је да издржи још 8 и по година, укупно 13 година, што није толико страшна казна за двоструко убиство, нигде на свету не би добио 13 година за 2 убиства.Онда и после овако благе казне дође шеф државе и помилује учиниоца, и то је стварно бедно.

Nigde na normalnom svetu ne bi dobio ni dana robije zbog toga sto se branio od neuracunljivih i pijanih huligana.

osrednji glumac a za ovo drugo... cim izadjes na ulicu sa utokom ti si na samo korak od ubistva pa bilo ono i u samoodbrani

Управо тако - ја из тих разлога немам пиштољ... поклонио сам га.... јер сам био у ситуацији да повучем ороз - и када сам схватио да се могло десити да убијем човека и да послее тога себи никада тако нешто не бих опростио - уклонио сам оружје од себе.

Мени је нацрње у целој ствари са Лаушевићем што Дачић ИГРА У ЊЕГОВОМ АУТОБИОГРАФСКОМ ФИЛМУ..... па мислим...... :dash::dash::dash: Ллауш је убица - па убица.... како год окренеш... и то што га неке НВО-караконџуле стално овуда промовишу и подржавају као и неки глумци, стварно је за жаљење... Он се тим почињеним злочином ЗАУВЕК ИСПИСАО ИЗ БИЛО КАКВЕ УМЕТНОСТИ... ја још нисам чуо да на свету постоји неки уметник-глумац-убица......:rtfm:..... али код нас је свашта могуће... а да не помињем његово антисрпско деловање у сред Београда пре него што је починио злочин... и колико сам чуо ти Лауши су нео племе у ствари ШИПТАРИ У ЦГ .....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back