Vojislav Seselj

Kome smeta presuda

• Ukupno glasova
    67
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Svuda gde pominje dogadjaj o oduzimanju dzipa. Pa nisi me to pitao, ja samo pravim poredjenje pitanja, da uvidis koliko ti je pitanje glupo.
Porediš pitanje čiji odgovor zna svako sa opštim obrazovanjem sa pitanjem o nečemu što se izgleda samo tebi "javilo"????

I opet, gde on to pominje događaj o oduzimanju džipa i govori o njemu kao o ratnom plenu? Na klipu koji si postavio to se ne vidi.

Porediš pitanje čiji odgovor zna svako sa opštim obrazovanjem sa pitanjem o nečemu što se izgleda samo tebi "javilo"????

I opet, gde on to pominje događaj o oduzimanju džipa i govori o njemu kao o ratnom plenu? Na klipu koji si postavio to se ne vidi.

Poredim pitanje ciji odgovor zna svako sa opstim obrazovanjem, sa pitanjem ciji odgovor zna svaka sa opstom informisanoscu, tj. opstim obrazovanjem.

Pa ne vidi se na klipu, zato sto na klipu taj dogadjaj traje. Kako da apstrakuje taj dogadjaj u razgovoru, u klipu gde se taj dogadjaj uopste nije zavrsio, nego traje?

Poredim pitanje ciji odgovor zna svako sa opstim obrazovanjem, sa pitanjem ciji odgovor zna svaka sa opstom informisanoscu, tj. opstim obrazovanjem.
To drugo "znaš" samo ti.

Pa ne vidi se na klipu, zato sto na klipu taj dogadjaj traje. Kako da apstrakuje taj dogadjaj u razgovoru, u klipu gde se taj dogadjaj uopste nije zavrsio, nego traje?
Pa na osnovu čega ti tvrdiš da znaš to što misliš da znaš? Na osnovu toga što si čitao u novinama ili ti rekao tvoj guru, ili si video u pasulju???

To drugo "znaš" samo ti.

Pa na osnovu čega ti tvrdiš da znaš to što misliš da znaš? Na osnovu toga što si čitao u novinama ili ti rekao tvoj guru, ili si video u pasulju???

Ne, to drugo znaju svi. Mislim da cak i ovi dezurni placenici SRS-a na temi znaju odakle dolazi taj dzip. Jedino ti i Kostunica to ne znate, ocigledno.

Pa znam po istom osnovu po kojem znam koje godine se zavrsio WW2.

Ne, to drugo znaju svi. Mislim da cak i ovi dezurni placenici SRS-a na temi znaju odakle dolazi taj dzip. Jedino ti i Kostunica to ne znate, ocigledno.

Pa znam po istom osnovu po kojem znam koje godine se zavrsio WW2.
Ono koje godine se završava WW2 si morao da znaš da bi završio osnovnu.

Ovo drugo si mogao da znaš ako bezuslovno veruješ nekome ko provereno ne govori uvek istinu.
Tako da ti je to poređenje u najmanju ruku smešno.

Nemam uopšte nikakvu želju da branim Šešelja od ovakvih optužbi, ali ne verujem u njih na osnovu "rekla - kazala".

Ono koje godine se završava WW2 si morao da znaš da bi završio osnovnu.

Ovo drugo si mogao da znaš ako bezuslovno veruješ nekome ko provereno ne govori uvek istinu.
Tako da ti je to poređenje u najmanju ruku smešno.

Nemam uopšte nikakvu želju da branim Šešelja od ovakvih optužbi, ali ne verujem u njih na osnovu "rekla - kazala".

Naravno da to nisam morao da znam da bi zavrsio osnovnu skolu.

Drugo sam morao da znam ako zivim u drzavi Srbiji.

Ok, a da li verujes kada ti oni kazu da su pokupili taj dzip kao ratni plen?

Ih, sta je sve ukradeno na ratistima, ili kako su to neki zvali ''oslobodjeno''. Da je samo taj dzip, ni po' jada.

Сви шверцери сад царују!
Са кунама сад пирују,
Али нека иду врагу,
Слобода је сад на прагу.

Слобода ће доћи свима,
Само неће шверцерима,
Тамнице ће напунити,
Тад ће тешко шверцер бити.

Зато Срби браћо наша,
Ухватите шверцераша,
Да му први савет дамо,
А батине то су само.