JeanColdHand
Buduća legenda
- Poruka
- 26.509
Па, изузетнима не требају доказе - не дај Боже да се ико икада посумња да говоре истину, најгори је терориста.
nisam sigurna da sam razumela sta je pisac ovim hteo da kaze...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Па, изузетнима не требају доказе - не дај Боже да се ико икада посумња да говоре истину, најгори је терориста.

Vucic s ovim nema veze, a da malo mucnes glavom znao bi da se nijednom advokatu ne moze verovati kad prica o svom klijentu. I da je najkrivlji ovaj ce reci da je nevin. To mu je duznost i za to je placen, u Filinom slucaju veoma dobro.
Pa pricao sam ti za Jovicu, kako su njega pustili? Lepa rec i gvozdena vrata otvara, to je receno davno pre i tebe i mene.Ne slažemo se ali šta se tu može.
Zabluda je da bi sa bilo kojim pristupom bilo šta za njega bilo drugačije,
on je takav kakav jeste i vrsta je temperamenta koji nije u stanju da se menja ..
Verovatno se ne bismo složili ni da ih je rasturio vezano za njihova sopstvena
pravila, ispravljao, ponizio u svakom smislu te reči,
naravno zbog svega toga ne može dobru da se nada ali to je tako kako jeste
Pa pricao sam ti za Jovicu, kako su njega pustili? Lepa rec i gvozdena vrata otvara, to je receno davno pre i tebe i mene.
To je tvoje misljenje, nikako cinjenica.А теби не пада на памет да су Станишића пуштали и на крају ослободили зато што је радио за Запад?
Ne, necu ti pustati one klipove za koje i sam znas da postoje i da ste ih stavljali na youtubeИначе, када је то Шешељ током свог суђења вређао некога у судници? Пошто си изгледа доста добро пратио Шешељево суђење, па тврдиш да је константно вређао судије.
Ti veruj kome hoces, a Fila jeste branio optuzene za ratne zlocine. Dokaza za ono sto tvrdi nema.Када је то Фила постао Шешељев адвокат? Пробај нешто друго. Коме да верујемо дакле, човеку који зна како Хашки трибунал функционише или човеку који је доказао да је лаковеран, покварен и који верује првом лажову Србије?
To je tvoja pretpostavka, a cinjenica je da on ima najduzi jezik od svih okrivljenih i da je prosao tamo najgore. Nemoguce je ne povezati te dve stvari.Da, ali ne u slučaju Vojislava Šešelja i o tome u stvari i jeste ova tema.
Šta god da je radio ostao bi tamo .. na žalost. To je prosto tako.
Dakle svejedno, Fila je dakle i po kodeksu obavezan da ako treba i laze da bi zastitio ugled svog klijenta. A naravno da novac ne moze biti bez uticaja. E, a zasto Seselj nije imao branioca? Ko mu je zabranio?Fila nije advokat Vojislava Šešelja, njegov komentar je dat na osnovu izjave sudije Antoanetija.
Ono što Šešelj jeste potcenio to je uloga branioca iz reda eksperata. Dakle advokat ne štiti ugled svog klijenta zato što je za to plaćen već zato što ga na to obavezuje Kodeks advokatske etike i struka.
Da je Šešelj imao branioca, taj bi i njemu samome ukazao na propuste vezano za opšteprihvaćene pristupe u komunikaciji
i to opet ne bi umanjilo njegovo pravo da sam nastupi kad se ukaže potreba.
E, pa zasto nije imao branioca? Ko mu je branio?

Ova vlast drhti pred ovom pretnjom iz naslova ...![]()
Koliko sam upoznat stanka mu je skupljala novac za odbranu. Njegova losa procena je ipak njegova krivica.
,To je tvoje misljenje, nikako cinjenica.
Ne, necu ti pustati one klipove za koje i sam znas da postoje i da ste ih stavljali na youtube
Ti veruj kome hoces, a Fila jeste branio optuzene za ratne zlocine. Dokaza za ono sto tvrdi nema.
Ja sam cuo Ljajica da je izjavio kako je drzava dala sve garancije da ga puste, prema tome ne vidim smisao price o nekakvom strahu. A cuo sam i da Seselj ne zeli da pise molbu za privremeno pustanje. Da li je to tacno?Сад не мора више да дрхти,
као и увек овде се овакве истине објављјују тек пост фестум.
Verujem.

Ja sam cuo Ljajica da je izjavio kako je drzava dala sve garancije da ga puste, prema tome ne vidim smisao price o nekakvom strahu. A cuo sam i da Seselj ne zeli da pise molbu za privremeno pustanje. Da li je to tacno?
I ne na pravom mestu... ali to je vec druga prica.Ех, са много чиме си ти упознат ал нећеш да кажеш,
било је пара, није да није, али не у право време.
Ali ne vidim kakav je bio problem da se posle angazuju advokati.2008. је за све било касно, а и Николић је газдовао главном ловом ..,
али, тешке су то приче и много ружне
Dakle svejedno, Fila je dakle i po kodeksu obavezan da ako treba i laze da bi zastitio ugled svog klijenta. A naravno da novac ne moze biti bez uticaja. E, a zasto Seselj nije imao branioca? Ko mu je zabranio?
Ja sam cuo da je on jedino trazio da potpuno bude oslobodjen, ali moguce da mi je promaklo to sto ti pises.Za mene i SNS je košmar ako se Šešelj vrati (daj bože !) jer, na izborima razbuco sve i uzeo vlast a izdajnike poapsio i u Zabelu.
- - - - - - - - - -
Na nekom audio mediju sam čuo da je ipak napisao molbu da se pusti u Srbiju ... Što je apsolutno OK.
Ja sam cuo Ljajica da je izjavio kako je drzava dala sve garancije da ga puste, prema tome ne vidim smisao price o nekakvom strahu. A cuo sam i da Seselj ne zeli da pise molbu za privremeno pustanje. Da li je to tacno?
Na nekom audio mediju sam čuo da je ipak napisao molbu da se pusti u Srbiju ... Što je apsolutno OK.

Netacno, osudjeni su pripadnici jedinice ''Leva supoderica'' koju je osnovao SRS. To je cinjenica, a ovo ''zna se da je radio za CIA'' je tvoja prica. Po vama je svako kome se niste dopadali bio agent CIAТеби није чудно то што су ослободили начелника Службе државне безбедности, за кога се зна да је лепо сарађивао са ЦИА, док истовремено 11 година у притвору без пресуде држе опозиционог политичара, јер је Шешељ од 1992 до 1995. године био у опзицији, иако ниједан Шешељевац нигде, па ни у Сарајеву или Загребу, није осуђен?.
Curuvija nije ovde tema, a tamo gde jeste mozemo da pricamo.И Вучићева изјава о томе да је држава ликвидирала Ћурувији је само његово мишљење а никако чињеница. Па је ипак сматраш непобитном чињеницом.
Ja ti rekoh vec, a ti mozes da se pravis lud do sutra. Nisam ti ja kriv sto ste se trudili da te klipove vidi sto vise ljudi.Еееее, стручњаче мој... Када је Шешељево суђење почело а када је Шешељ тврдио да је Карла Дел Понте ***** и да ће хашки злотвори морати да поједу сва говна која су изасрали? Када?
Поново те питам, када је то Шешељ током свог суђења вређао чланове Судског већа?
E, tako sam i ja cuo, nego ovaj 7/9 izgleda nije dobro razumeo.Шешељ написао молбу?
Није то никаква молба, него жалба. У којој тражи или обуставу поступка због повреде права на суђење у разумном року и неодложно пуштање на слободу или да поступак с новоизабраним судијом отпочне из почетка.
Nije normalno i istina je da su ovi iz Tribunala katastrofalno neefikasni, ali ako nece da trazi garancije onda je sam kriv.Љајић никада није изјавио да је држава дала све гаранције, него да спремна да да гаранције уколико их Шешељ затражи. Иако добро зна да Шешељ никада неће сарађивати с онима који су га послали у Хаг и који су правили проблеме његовом Тиму за одбрану.
Шешељ жели да се врати у Србију, и једино у Србију. Али не жели гаранције Владе Републике Србије. То је тачно.
Али да ли је нормално да човек лежи 11 година у притвору без пресуде?