Vojislav Seselj

Kome smeta presuda

• Ukupno glasova
    67
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti zivis u svome svetu maste...
Seselj je 1990 odrzao miting ispred americke ambasade za podrsku americkoj vojsci za borbu protiv ''iracke gamda'', a miting je poceo sa : Braco Ameri ! Cak je i nudio jedan odred cetnika da pomogne americkoj braci.
Kao fol napadao je Milosevica da je najveci izdajnik i lopov, a onda je da najvecim lopovom i izdajnikom srpskog naroda usao u partnerstvo.
Seseljova izjava : Ako jedna nato cizma dodje na Kosovo, mi izlazimo iz vlade, nema tih para da ostanemo, a ipak je ostao. Kao objasnjenje je reko - Nato trupe su dosle u patikama, a ne u cizmam , i zato smo ostali u vladi....

Ма пусти ти та млатарања, него нам признај да потајно патиш за чика Шекијем..;)

Ti zivis u svome svetu maste...
Seselj je 1990 odrzao miting ispred americke ambasade za podrsku americkoj vojsci za borbu protiv ''iracke gamda'', a miting je poceo sa : Braco Ameri ! Cak je i nudio jedan odred cetnika da pomogne americkoj braci.
Kao fol napadao je Milosevica da je najveci izdajnik i lopov, a onda je da najvecim lopovom i izdajnikom srpskog naroda usao u partnerstvo.
Seseljova izjava : Ako jedna nato cizma dodje na Kosovo, mi izlazimo iz vlade, nema tih para da ostanemo, a ipak je ostao. Kao objasnjenje je reko - Nato trupe su dosle u patikama, a ne u cizmam , i zato smo ostali u vladi....

ne znam da li znas, ali seselj se vrlo trudio da protera sve sekte iz srbije.

Na kraju je uspeo proterao je samog sebe lololololololol

naravno. da nije verovatno ne bi ostao ziv. njemu je tamo gde jeste odlicno. lol je na slici ispod.

lol10.jpg

Sta i da se vrati Seselj ? Sta ce biti ? Prica ce o Velikoj Srbiji Ogulin-Karlobag-Karlovac-Virovitica i spremati se za rat protiv Hrvatske,koja je clan Nato ?
Seselj i da se vrati bice clown,kao sto je bio i dosada.

Gosn Europejac,

vi ste SNS-ovac?

Da vas onda priupitam, zašto SNS, Vučić itd, i dalje podržavaju rad SRS, ostavivši im prostora za dalje delovanje u najjačem resursu Srbije? Ostali pri nekom dogovoru? :tajna:

Da, ja sam clan SNS-a. Ne, oni ne podrzavaju rad SRS-a. SNS daje svima prostora, svako ima pravo da siri svoje ideje i to, to je demokratija, samo mozemo reci da je ideja nacionalizma pogresna. Inace, videli smo koju i koliku podrsku imaju radikali, ne birnem se ja zbog toga.

Da, ja sam clan SNS-a. Ne, oni ne podrzavaju rad SRS-a. SNS daje svima prostora, svako ima pravo da siri svoje ideje i to, to je demokratija, samo mozemo reci da je ideja nacionalizma pogresna. Inace, videli smo koju i koliku podrsku imaju radikali, ne birnem se ja zbog toga.
Pogrešan odgovor i NETAČNO!

Ostavili ste Radikalima da i dalje drmaju najjačim resursom Srbije, SUDSTVOM, ostavili ste im prostor u koji ne želite da se mešate, jer vaš vrh i dalje u šemi sa Radikalima, tj, nisu nikad ni prestali da budu Radikali. Samo ste produžena ruka koja radi ono što je Šešelj rekao, odlučio...

Koga lažete?

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back