Eto zrtvovao sam 35 min. svog dragocjenog vremena,da cujem sta to ovaj ucen covjek prica i slobodno mogu reci da lupeta.
- - - - - - - - - -
Mislis Seselju,
Не него програму и идеји ....
Него, изгледа да не разумеш ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Eto zrtvovao sam 35 min. svog dragocjenog vremena,da cujem sta to ovaj ucen covjek prica i slobodno mogu reci da lupeta.
- - - - - - - - - -
Mislis Seselju,
Frka?Zbog cega?Колико паћеника ....
Вама је баш фрка ????
![]()
Seselj pise za Miru Markovic da je crvena vestica sa Dedinja, a onda ide kod nje na prijem...clown

А реци ти мени, на основу чега си закључио да он лупета ?
Само су два одговора могућа: необразованост - незнање, или партијско наређење.
Seselj je u svakom slucaju zavrsio svoju karijeru, odavno je procitam, on samo jos tako i moze da sice popularnost, glumeci kovna.
Nisu svi otisli i ti to znas.Ти отишли са ТоНи.јем .....
Остало оно најверније Србији ....

voja seselj ima neverovatnu memoriju, kao tisucu kompjutera
zato ga se rezim plasi, voja zna ko je ko i za koga radi, i kad je i sta ukrao. sve zna lokacije, datume, imena, sluzbe
voja je ogledalo srpske bliske istorije, i bojim se da ce da ga kao slobodana
Pravi si politicar.Не знам шта си хтео да кажеш ???
![]()

Da mu je to jedini greh lako bismo mi.Zna i za sebe sta je radio po Zemunu kada je napravio grad trafiku.
Seselj je u svakom slucaju zavrsio svoju karijeru, odavno je procitam, on samo jos tako i moze da sice popularnost, glumeci kovna.
Pravi si politicar.
Ako imas neke znacajne veze tamo onda znas, a ako nemas onda nije ni vazno.
- - - - - - - - - -
...
Upravo to. Da bi se sada probio mora da glumi klovna, sa sve dezurnim causima koji se smeju njegovim forama.

Znaci ti si radikal! Tako nacitan ,dusevan covek da se nadje u tom drustvu. Verovatno si bio pod dejstvom narkotika ili alkohola kad su te uclanili u tu sektu pa sad ne mozes da izadjes.Imas dobre ribe Natasu Jovanovic,Radetu ,Pop Lazic...sve krsevi kao i stranka.
Сваке друге недеље је састанак извршног одбора у БГ,
сваке недеље се у свакој општини одржавају састанци општинских одбора ,
координатор сам за два округа, пратим рад, организујем, одржавам оно што је остало,
ако си на то мислио ...