Vojislav Seselj

Kome smeta presuda

• Ukupno glasova
    67
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vojislav Seselj je jedan od najvecih srpskih intelektualaca svih vremena, junak, heroj , i zatocenik zapadnih nacista i njihovih slugu iz Srbije.

Coveku se krse sva moguca ljudska i svaka druga prava i duze od 10 godina ga drze u pritvoru bez ikakvog pravnog osnova.

Da se nekome na zapadu sudi preko 10 godina, tj da mu za 10 godina nije zavrseno sudjenje ni u prvostepenom postupku odavno bi bio pusten zbog krsenja njegovih statusnih prava.

Ovako kada to rade americki i zapadni sudovi srbima - nikom nista.

Na zapadu vise vredi zivot bubasvabe , nego zivot Srbina.

Jer kad bi gazio i unistavao bubasvabe, javili bi se ovi iz drustva za zastitu bubasvaba da te sprece u tome, a ovako ako se gaze Srbi nikom nista. Drustva za zastitu Srba nemaju.

Vojislav Seselj je jedan od najvecih srpskih intelektualaca svih vremena, junak, heroj , i zatocenik zapadnih nacista i njihovih slugu iz Srbije.

Coveku se krse sva moguca ljudska i svaka druga prava i duze od 10 godina ga drze u pritvoru bez ikakvog pravnog osnova.

Da se nekome na zapadu sudi preko 10 godina, tj da mu za 10 godina nije zavrseno sudjenje ni u prvostepenom postupku odavno bi bio pusten zbog krsenja njegovih statusnih prava.

Ovako kada to rade americki i zapadni sudovi srbima - nikom nista.

Na zapadu vise vredi zivot bubasvabe , nego zivot Srbina.

Jer kad bi gazio i unistavao bubasvabe, javili bi se ovi iz drustva za zastitu bubasvaba da te sprece u tome, a ovako ako se gaze Srbi nikom nista. Drustva za zastitu Srba nemaju.

HEROJ, A NE ZLOCINAC. :mrgreen: To sam već negdje čuo. :think:

Nemoj ti nista da zelis. Takvi kao ti su i doveli Srbiju dovde.

Naci, ti idi narani svinje i ne diraj nista.

PA verovatno...necemo vise da mislimo dobro ovoj zemlji, mozda je tako i najbolje.

- - - - - - - - - -

13 godina idemo u EU, zivimo sve losije i losije, zemlja nam je sve manja i manja

Daleko gore nego 90-ih godina

13 godina nismo spremni bili za EU...

PA verovatno...necemo vise da mislimo dobro ovoj zemlji, mozda je tako i najbolje.
13 godina nismo spremni bili za EU...

Pa ti i takvi i ne mislite nista dobro ovoj zemlji to je problem.Jureci neku utopiju zvanu eurupa,izdali ste sve sto ste mogli.Kad takvi zavrse sa nama na putu ka utopiji,od Srbije ce ostati samo neka fusnota,u nekom udzbeniku,mozda.:evil:

A kad budemo spremni, za jos jedno 23 godine, narod ce da prima platu od hiljadu dinara koja ce da kasni prosecno 6 meseci

I onda cemo da udjemo u EU i tad dolazi period blagostanja, svuda ce teci med i mleko

Ja mislim da je dete od 5 godina manje naivno od tebe

Ne, niko ne kaze da ce biti blagostanja, ali cemo imati bar nekakvu buducnost kada budemo usli. A sto se tice rada, moraacemo raditi, cak i vise, ali, to ce se isplatiti...:)

- - - - - - - - - -

Cuti lelemud ne tandaraj.
Od petog oktobra nista dobro srbiji niste doneli;NISTA.
Samo suljate nizbrdo.
Sve ste gori i gori.

Da, verovatno je Slobodan bio bolji...ratovi, inflacije, kako bese, Arkan, itd, itd...

- - - - - - - - - -

Pa ti i takvi i ne mislite nista dobro ovoj zemlji to je problem.Jureci neku utopiju zvanu eurupa,izdali ste sve sto ste mogli.Kad takvi zavrse sa nama na putu ka utopiji,od Srbije ce ostati samo neka fusnota,u nekom udzbeniku,mozda.:evil:

O itekako takvi kao ja misle dobro ovoj zemlji...Evropski put je jedini ispravni put za ovu zemlju.

Ne, niko ne kaze da ce biti blagostanja, ali cemo imati bar nekakvu buducnost kada budemo usli. A sto se tice rada, moraacemo raditi, cak i vise, ali, to ce se isplatiti...:)

Kakvu buducnost, kao Grcka ili kao Bugarska ?

Jedinu buducnost imace gradjani Srbije koji budu uspeli da pobegnu iz Srbije, ali sama drzava Srbija NE

Eu nema nikakvu buducnost, pitanje je dal ce ta nakaradna tvorevina uopste postojati za 20 godina, kada nama predvidjaju "ulazak"

Krajem 90-ih otac mi je davao 5 dinara da odem da kupim hleb i mleko, a danas ?

Sto vise idemo u EU to smo sve vise propali. Srbija ce procvetati kad se okrene istoku ali pre svega SEBI

Da, verovatno je Slobodan bio bolji...ratovi, inflacije, kako bese, Arkan, itd, itd...
O itekako takvi kao ja misle dobro ovoj zemlji...Evropski put je jedini ispravni put za ovu zemlju.

Citajuci ove evropevce,dolazi se do zakljucka da je vama mozak u stomaku a srce u dupetu,a dusu ste davno prodali za sitnis.

Jedinu buducnost imace gradjani Srbije koji budu uspeli da pobegnu iz Srbije, ali sama drzava Srbija NE

Eu nema nikakvu buducnost, pitanje je dal ce ta nakaradna tvorevina uopste postojati za 20 godina, kada nama predvidjaju "ulazak"

Sto vise idemo u EU to smo sve vise propali. Srbija ce procvetati kad se okrene istoku ali pre svega SEBI
Tacno,
Srbija treba da se okrene sebi,ni na istok ni na zapad

Pa, ako Srbija udje u Eu, i ako ne bude radila, ako bude zabusavala, onda ce proci kao Grcka, Bugarska...
A za inflacije si zaboravio? A mafijaski obracuni koji su harali devedesetih godina? I to si zaboravio verovatno...mracne devedesete...

- - - - - - - - - -

Citajuci ove evropevce,dolazi se do zakljucka da je vama mozak u stomaku a srce u dupetu,a dusu ste davno prodali za sitnis.

Ma sta kazes...

Opet vi o njemu...pa on je nasa zla proslost...

Od srca zelim da seselj dodje na vlast u srbiji , bez zezanja.

Došao sam se samo upisati. Kad god vidim temu Vojislav Šešelj plačem od smijeha

Seselj je karikatura ....pre prvih izbora u Srbiji je napdao Milosevica, onda je posle izbora kada je pobedio Milosevic, izjavio da Srbi i nisu imali za koga drugog da glasaju....
Napadao je Milosevica da je najveci lopov i kriminalac, a onda je sa tim najvecim lopovom i kriminalcom usao u vladu.....lol

Колико паћеника ....

:roll::roll::roll:

Вама је баш фрка ????

:mrgreen::hahaha::mrgreen:

Ti znas bula,sta postoji u Srbiji?LOL

- - - - - - - - - -

Samo se ti ne sekiraj,dusebriznice:roll:

- - - - - - - - - -

SRBIJA CEKA SESELJA!!!
Ma ne Srbija, nego samo oni njegovi, i to ne svi. Bice tu naime neprijatnih pitanja oko toga sta je ko radio dok je gazda bio odsutan.

- - - - - - - - - -

Od srca zelim da seselj dodje na vlast u srbiji , bez zezanja.
Nije valjda da nas toliko mrzis?

Pametnije bi vam bilo da slusate sta ovaj uceni covek prica umesto sta mlatite ko muda po samaru:

Eto zrtvovao sam 35 min. svog dragocjenog vremena,da cujem sta to ovaj ucen covjek prica i slobodno mogu reci da lupeta.

- - - - - - - - - -

Ти отишли са ТоНи.јем .....

Остало оно најверније Србији ....

Mislis Seselju,

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back