Vojislav Koštunica-jedini čestiti političar u poslednjih 70 godina

Misljenja isfrustriranih bezboznika me ne zanimaju.

Zbam ja da vam je on trn u oku vama takvima zbog toga a ne zbog njegovih dela i gresaka.
Тројански КОЊ од Коштунића је по својим (не)делима копиле Антихриста,
лажов, осведочени преварант и мрачна фигура српске историје. z:poz:

Dugo sam verovao da je naslov teme istina i neka je istina, a sta ima nasa drzava od toga? Nista... Covek je totalno pogresna osoba za funkciju na kojoj je bio.. Nije uradio ono sto se moralo uraditi iako je znao da se zlo ne moze pobediti putem njegovog legalizma koji je ocuvao sve sto nevalja... Njegovo postenje moze da se okaci macku o rep, njegovom...

Тројански КОЊ од Коштунића је по својим (не)делима копиле Антихриста,
лажов, осведочени преварант и мрачна фигура српске историје. z:poz:
Kao sto rekoh, misljenja isfrustriranih bezboznika me ne zanimaju. Misli sta hoces.

Kapetanmark -- Mogu se sloziti sa tobom,da je Kostunica verovatno posten covek.Ali on nije dorastao,da vodi politiku jedne zemlje,u kojoj se nalazio
jedan Milosevic,jedan Seselj i grupa politicara spremnih na sve da urade,samo da se vlasti docepaju.Kostunica i takvi politicari,tog tipa,mogu da
budu odlicni,da uspesno vode politiku jedne zemlje,kao sto je Svajcarska,Svedska ili Danska.Ali biti prvi covek jedne divlje balkanske zemlje,kao
sto je Srbija.....tu covek posten i mudar,nema sta da trazi.Ono sto mu se zamera (izmedju ostalog) nije bio u stanju (optrecen nacinalizmom)
da resi pitanje Kosova,i skine sa grbace nase zemlje,taj golemi teret.
Vidim tvoji izdajnicki govn. ari sj u stanju da rese kosovo. On je s amerima prekinuo bilo kakve odnose posle tog odcepljenja siptara...

najvise je srba * dobrovoljno * predao hagu

dokumenti su se nosili sleperima

neke sumnjive privatizacije

nacionalna stedionica i g17

meki oprostaj sps-u i njihova rehabilitacija pod maskom legaliteta
Jedi sendvic i ne lupaj gluposti. Dinkic i boza derikoza su izneli nacionalnu stedionicu i g17, privatizaciju je najmanje on kontrolisao...

unnamed.jpg

Back