Војислав Коштуница иде у затвор?!

Mislim da su ovo gluposti tvrditi da je Kostunica nekom nesto rekao, policijom je komandovao Jocic Ministar i beogradski centar MUPa u to vreme

Kostunica kao Premijer nije imao ingerencije da izdaje nikakva naredjenja cak i ako ga je Jocic uzivo obavestavao sta radi njegova sluzba na terenu
Zakon je jasan, a svi znamo da Kostunica ni slucajno nije odstupao od zakona

...:hahaha::hahaha::hahaha: Kostunica je karikatura od coveka.
Доктор правних наука који је сконтао у шта је упао тек након убиства пуковника ДБ Момира Гавриловића 3. августа 2001. који је практично изашао из његове канцеларије.Многи данас заборављају тај моменат.Гавриловић је убијен јер је посједовао доказе о умјешаности Ђинђића и Демократске странке у корупцију и заташкавање организованог криминала.Много се у Србији још не зна а једини начин да Коштуница остане жив је био да се повуче из политике што је на крају и учинио.
http://www.politika.rs/scc/clanak/14089/Гавру-убиле-беретке#!

Доктор правних наука који је сконтао у шта је упао тек након убиства пуковника ДБ Момира Гавриловића 3. августа 2001. који је практично изашао из његове канцеларије.Многи данас заборављају тај моменат.Гавриловић је убијен јер је посједовао доказе о умјешаности Ђинђића и Демократске странке у корупцију и заташкавање организованог криминала.Много се у Србији још не зна а једини начин да Коштуница остане жив је био да се повуче из политике што је на крају и учинио.
Emihs..najvise srba je on isporucio hagu, dabogda mu pocrkale sve macke koje drzi.

Emihs..najvise srba je on isporucio hagu, dabogda mu pocrkale sve macke koje drzi.
Након дефинитивног одласка Коштунице падају главне звјерке Ратко и Караџа које нису требале никада пасти јер то није национални интерес.Прецртај их,избриши из архиве,нису у Србији.
Хаг нико није могао избјећи од официра ВЈ али Ратко и Караџа јесу јер су се водили као НЕСТАЛИ.
Коштуница није био издајник али је био окружен љигавом криминално-корумпираном Србијом.
Он се повукао остала је љигава криминално- корумпирана Србија и видимо данас резултате.

Након дефинитивног одласка Коштунице падају главне звјерке Ратко и Караџа које нису требале никада пасти јер то није национални интерес.Прецртај их,избриши из архиве,нису у Србији.
Хаг нико није могао избјећи од официра ВЈ али Ратко и Караџа јесу јер су се водили као НЕСТАЛИ.
Коштуница није био издајник али је био окружен љигавом криминално-корумпираном Србијом.
Он се повукао остала је љигава криминално- корумпирана Србија и видимо данас резултате.
Svaka nova vlast je radila kako gazde iz Ameriku i EU narede.

http://www.politika.rs/scc/clanak/14089/Гавру-убиле-беретке#!
Sve je to palo u vodu činjenicom:
1. Sprečio lustraciju
2. Zapalio ambasadu
3. Omogućio barabama krađu

Valjda vam je jasno da su ovi intervjui bivsih clanova bivsih adminsitracija stivo za tabloide i nista vise. Da li neko ima trunku sumnje, da je postojao bilo kakav dokaz protiv Kostunice, da ga Tadija i drugari ne bi vec zatvarali. Ovde govorimo o coveku kome su ispred nosa odveli bivseg predsednika drzave u Hag a da mu nisu rekli, coveka koga bije glas da je "neobavesten", "nesposoban", "mackoljubac", "voli sove". Sada odjednom on mastermajnd upada u americku ambasadu.

Dalje, govorimo o coveku koji je posle 2008. godine potpuno okrenuo ledja politici pridruzivanja Evropi, cak ekstremnije nego tadasnji radikali. Dakle Kostunica kome makar u periodu od 2008. do 2012. godine bio opozicija i to mlaka opozicija, bez da mu je neko drzao ledja. Pa da je imao neko nesto protiv njega, tadasnji DS bi ga jos onda urnisao. A ne sada kada je proslo vise od 10 godina od tih dogadjaja.

Неко ван Србије покушава по сваку цену да га "поново убаци у игру" - али не капирају зомбији да он уопште нема такве намере .........

Sve je to palo u vodu činjenicom:
1. Sprečio lustraciju
2. Zapalio ambasadu
3. Omogućio barabama krađu
1)Лустрација поготово после режима је ок али не тотално разоткривање свега јер:
а)имали смо тешке ратове иза себе гдје се не мора баш све знати шта је ту ко и како
б)Озбиљне државе отварају архиве од националног интереса тек након 50 година рецимо
ц)какав год Слобо био и велики промашај, био је легално изабран 90-их према томе не може постојати држава од Слобе и после Слобе него држава је континуитет који траје без обзира што нас је у поједином тренутку зајахао диктатор Слобо
2) Био сам када је горила Амбасада,нисам баш сигуран да он има било какве везе стим јер је полиција била доста немоћна, истина појачање је стигло са закашњењем и растјерали су навијаче након сузавца и гумених метака али није било баш лако.Колики је то хаос био најбоље говори да су запалили момка у њој.По мени то није био план али отело се контроли,превише емоција,већ сам писао да сам тада гледао уживо како момак од 18-19 година главом избија саобраћајни знак.
3)Крађа,корупција и криминал су наш заштитни знак од када знам за Балкан.
Никада он није имао апсолутну већину и власт а не свиђа ми се циљана "сатанизација" Коштунице коју сам осјетио поготово од циљаних медија у периоду раскола ДС-ДСС.Он је човјек који је имао политичке манире да у тренутку "не договора" каже нека народ одлучи идемо на изборе.Дакле није био политичар који је апсолутно морао бити на власти,чини ми се да је био највећи легалиста од свих политичара са једном чистом историјом као суза, антикомуниста, интелектуалац.Бојим се да су га само профитери политички искористили и да је то касно сконтао а да је имао најбоље намјере као политичар.

Мени је највише морбидно то што се Јенки-злочинци усуђују да овде у Србији прозивају било кога - јер они починише ужасне злочине почев од убиства људи па до уништавања свега у вредности и до 100 милијарди...
Смешно је и помислити да је Коштуница учинио било шта противзаконито...

Istina oko ambasada je sledeca, to je bio gnev naroda koji je kanalisan i kontrolisan. Bolje je da taj jedan dan, odnosno jednu noc, stradaju ambasade, nego da narodu padne na pamet nesto smislenije pa da se napravi prava steta. Jer ovako je bilo paljenje ambasada a ne gradjanski rat na ulicama. Da nije onaj momak na zalost poginuo, to bi bilo to, mi Srbi bismo na taj nacin progutali taj tezak period kada je zapad zvanicno poceo da priznaje kosovo kao drzavu.

Dakle posledice tog narodnog gneva te noci nisu bile promena rezima, odnosno tadasnje impotentne vladajuce elite nekim ekstremima (radikali koji su im disali za vratom), vec dva objekta koja su gorela i koja smo mi posle, naravno od para gradjana, obnovili. Jedan glup nacin na koji smo se suocili sa bolom i nekom realnoscu. Eto to su bile ambasade. To pitanje, kao i oni siptarski teroristi braca Bitici dugo nisu pominjani. Ali to je normalno jer tada su druge teme sluzile kako bi se pritiskala nasa vladajuca elita. Jos uvek nije bio gotov Hag, koji je cekao Karadzica i Mladica, pa je to bio glavni narativ da nam zapad kaze da jos nismo postali dobra deca.

Kada smo i to ispunili, sada nema nekih jakih tema, pa se iz ormara vade te stare teme kojima je prosao rok. Sad odjednom vazni Biticiji, vazne ambasade i slicno. Kako da ne.

Војислав Коштуница иде у затвор?!
01-08-2019 08:08
Главни кривац за напад на америчку амбасаду у Београду је бивши премијер Србије Војислав Коштуница. Од очевидаца сам касније сазнала да је, када му је речено за напад, његов одговор био отприлике: "Немојте реаговати." Значи, Коштуница је дао наређење полицији да не предузме ништа, тврди Џенифер Браш, бивша заменица америчког амбасадора у Београду.

Војислав Коштуница (Фото: Јутјуб)
Она је изнела бројне оптужбе на рачун Коштинице, али и потоњих српских политичара, тврдећи да нико ништа није предузео поводом паљења амбасаде САД у Улици кнеза Милоша 21. фебруара 2008. - Почело је са администрацијом премијера Коштунице, преко администрације ДС Бориса Тадића, иза којих су дошли Томислав Николић и Александар Вучић. Значи, реч је о низу политичких странака које нису предузеле никакве мере у вези са овим међународним прекршајима - рекла је Брашова за Глас Америке.
Она је истакла да је заштита страних дипломатских објеката и особља прецизно предвиђена Бечком конвенцијом, чија је Србија потписница.
Изјаву Брашове у ДСС, чији је лидер био Коштуница, оцењују као "непојмљиву дрскост", посебно њихово позивање на међународно право и конвенције иако су они први брутално згазили међународно право бомбардовањем Србије 1999.
- САД и њени званичници су последњи на свету који могу да се позивају и жале на гажење међународног права након некажњене агресије коју су извршили на нашу земљу, стотина и стотина убијених цивила, десетина хиљада различитих пројектила, од касетних бомби до оних са осиромашеним уранијумом којима је наша земља затрована и због којих и данас умиремо од разних карцинома, као и након признања сецесије наше јужне покрајине. Све то је учињено уз немилосрдно гажење међународног права и зато нека не изигравају жртву, кад цео свет зна да су џелати! Бестидно је то и срамно - казао је Милош Јовановић, председник ДСС.
Америчка амбасада запаљена је у нередима који су избили после митинга "Косово је Србија", који је организован у знак протеста једностраног проглашења независности Косова и Метохије 17. фебруара. 2008.
- Оптужбе против Коштунице за паљење америчке амбасаде су смешне. Осим тога, нема против кога да се покрене поступак јер је то била маса људи. Тог дана и ја сам био испред амбасаде САД и из прве руке могу да кажем да је то била неорганизована маса, која се спонтано окупила после митинга, отишла до амбасаде коју су засули камењем и потом је запалили - објашњава адвокат Светозар Вујачић.
Александар Поповић, некадашњи високи функционер ДСС
- То је ноторна будалаштина. Као друго, Брашова је врло често цитирана у Викилису и из њених изјава се јасно види мржња према Коштуници и његовој политици. Као одговор на њене тврдње ја имам причу чији сам сведок био. Наиме, био сам присутан када су се Коштуница и Нерон уз чашицу ракије договарали да Нерон спали Рим. Очекујем да ће госпођа Браш са накнадном памећу да оптужи Коштуницу и за паљење Рима иако се он противио и рекао Нерону да не пије другу чашицу ракије. То је иста бесмислица као оптужити Коштуницу после 11 година за паљење америчке амбасаде.
Како је запаљена амбасада
- 21. фебруара 2008. после митинга "Косово је Србија" више хиљада људи засуло амбасаду САД каменицама и бакљама
- У запаљеној амбасади погинуо Зоран Вујовић (21)
- 78 грађана и 50 полицајаца повређено, а ухапшено 200 људи
- Петорица бивших високих полицијских функционера у октобру би требало да се појаве пред судом због неспречавања напада на америчку и немачку амбасаду.

Више о језивим зверствима Шиптара прочитајте ОВДЕ.
Извор:

http://www.pravda.rs/2019/8/1/vojislav-kostunica-ide-u-zatvor/

:think:

Samo da "legalista" ne napravi neku glupost i da ...se "samopreda i samoizruci u ruke Pravde" ...i sa mackom pravac Bacvanska ...!

VIDEO SAM EREMITU KAKO KUPUJE UPALJAČ A NIJE PUŠAČ!
SAMO DA DOPRINESEM ISTRAZI O PALJENJU :rtfm:
DA SE UHAPSI DOVDE MI...

Back